nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pentru cine cauta epidurala mai ieftina decat in farmacii: incercati prin bazarurile de pe site. Sunt fete care au cumparat trusa si n-au mai folosit-o. Pe langa faptul ca le iei mai ieftine, faci si un act caritabil.
Ex. la Bazarul pentru Sonia si Bogdan gasiti trusa si analgezicul cu 50 lei:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135286
si asa arata trusa http://good-times.webshots.com/photo/2994693210104476034dFMgkU

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ce stiti despre politica spitalului referitoare la cezariana la cerere? Depinde numai de medic? E musai necesara hartie cu un motiv medical?

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Nu stiu care e politica spitalului, dar stiu ca se fac multe cezariene acolo, mai greu e sa nasti natural.
Dr Mihalache, de ex, spune ca fiecare alege cum vrea sa nasca.
Cred ca multi doctori se bucura daca le ceri cezariana, pt ca ei scapa mai repede si spaga e mai mare.

Eu chiar caut varianta sa nasc natural acolo si mi se pare destul de greu.

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Ce stiti despre politica spitalului referitoare la cezariana la cerere? Depinde numai de medic? E musai necesara hartie cu un motiv medical?

35+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 5 sapt!!!

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Fetelor, a nascut Gabrilici, vineri, 19 iunie, o minune de fetita de 2,900, pe nume Sofia.

Felicitari, Gabrilici, recuperare usoara, sa va traiasca printesa mica, sa fie sanatoasa, sa ii lumineze Dumnezeu si Sf Sofia pasii in viata!

Te asteptam cu drag sa ne povestesti pe scurt cum a fost nasterea, cum s-a comportat dna Mihalache, de ce ai ajuns la cezariana.

36+ Filip
Luna a 9a

Mergi la inceput

Fetelor,
am fost azi sa vad sectia de maternitate din CF2.
Am fost impresionata de cat de bine arata. Este totul nou, curat, asistentele foarte dragute. E o sectie mica, rezerve numai cu 2 sau 3 paturi, o sala de travaliu cu 3 paturi (in care era o singura graviduta relaxata, care vorbea la telefon) si o sala de nasteri cu doua paturi. E o atmosfera foarte placuta, comparabila cu maternitatile private.

M-au intrebat de la inceput cum vreau sa nasc, e la alegere, le-am zis ca natural si nu mi-au aratat nimic ce tine de cezariana, desi cred ca era doar blocul operator de la capatul holului.

Desi ma cam streseaza disponibilitatea lor de a face cezariene, imi place mult maternitatea si personalul.

36+ Filip
Luna a 9a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

FELICITARI Gabrilici, sa iti traiasca minunea, sa fiti sanatoase si sa ne spuneti si noua cum a fost!

Noce, multumim mult de detalii, se pare ca ce am auzit noi se potriveste cu realitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Felicitari Gabrilici..sa fii sanatoasa si tu si bebe Sofia..sa va dea Dumnezeu tot binele din lume

Noce..ti-au zis de ce ai nevoie in maternitate? Ce sa luam pt noi si pt bebe?

Si eu nasc tot aici pe cale naturala..cel putin asa am discutat pana acum cu dr meu si nu mi-a zis altceva. Azi mer gla control si mai vorbim.

Eu zic sa nu te ingrijorezi si sunt sigura ca daca tu vrei naturala nu o sa te bage nimeni la cutit aiurea..doar daca e necesar si e bebe prea mare si tu ai bazinul mic, sau cine mai stie..pana la urma conteaza ca puiul sa se nasca sanatos si frumos iar tu sa ai o recuperare usoara.

s36 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Pt bb mi-au zis sa aduc doar 3-4 body-uri fara maneci, pampersi si servetele umede. Nu mai stiu daca a zis de samponel, dar am vazut ca aveau de vanzare toata gama sanosan. Eu tot sanosan am pregatit.

Pt noi, mi-a zis de camasi de noapte, halat si un pachet de vata, in caz ca nu avem tampoane facute de acasa cu tifon. Eu i-am zis ca le am deja si mi-a zis ca-i suficient. N-am intrat in multe detalii, ca deja am citit aici pe forum si mi-am facut bagajul. Ce mi-am luat eu si poate nu era trecut e spirt pentru dezinfectat toaleta, snikers, pt travaliu (am auzit ca afara asa se recomanda) si 4 sticle de apa plata de jumate, tot pt travaliu, ca sa fie usor de manuit.

36+ Filip
Luna a 9a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

FELICITARI GABRILICI, SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE, REFACERE USOARA, COLICI PUTINI (SAU DELOC)SI POFTA DE MANCARE PENTRU BEBELUSA!! Noce, multumim mult pentru descrieri, se pare ca lucrurile sunt cum ma asteptam referitoare la maternitatea de la CFR 2. Te apropii si tu de marea intalnire cu bebelusul tau, iti urez nastere usoara si sper sa fie asa cum iti doresti tu.
Miercuri merg si eu la control, si sa vad cat mai pot merge la servici. Adevarul e ca de abia astept sa ma pot odihni mai mult acasa, ca imi inchipui ca din toamna nu voi mai pune geana pe geana prea des, cu printesele mele...Of, macar sa le vad ca sunt sanatoase, ca sunt cam paranoica cateodata (...recunosc).
Gabrilici, te asteptam cu impresii, cand ai timp...

Karina 25+ cu Eva Maria Sofia Andreea

si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Felicitari! Gabrilici, sa fiti sanatoase si sa ne aduceti numai vesti bune!

19+

Mergi la inceput