Campina la apel - si de pretutindeni! (3)
Raspunsuri - Pagina 3
misha71 spune:
crezi? ![]()
***********************************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Ce faceti fetelor?
Merge asa greu forumul, ca parca nu-mi vine sa scriu.
Am intrat pt. cateva zile la program cu 2 libere, asa ca stau mai mult pe drumuri si la munca... Ieri am venit, azi plec
. Asa ca ce sa-mi arda de forumit
.
Kokiy, eu l-am intarcat pe Andrei la 1,9 ani, deci destul de tarziu, iar munca am inceput-o la 11 luni ale lui Andrei. El a cerut san din ce in ce mai rar, iar ultima data i-am dat san dupa vre-o 5 zile de pauza. Apoi i-am zis ca nu mai are mama lapte acolo, ca-i sanutzul bolnav, etc. Nu a plans, nu a suferit.
Dev, bine c-a plecat soacra, ai scapat de belele
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
devoska spune:
Te dadusem disparuta, Andrule! A plecat soacra, da. Nu mi-a facut probleme cat a stat, de data asta a fost nesperat de bine. Doar ca a trebuit sa o plimb. Uneori afara era un ger... si noi eram la plimbare. Locuri pe care eu le mai vazusem. Soare, ger, ceata, polaie, ghici cine era la plimbare?
Servici usor! Cat sta colega in concediu?
ralu pisi spune:
Buna fetelor
Citesc pe forumul asta de ceva ani buni, dar nu am stiut pana acum de subiectul vostru. Si cum "mai bine mai tarziu..." ma bag si eu ca musca'n lapte (ori ca, campineanca in subiectul altora).
Nu mai stau in Campina acum, da mi-s nascuta si crescuta acolo ("born and bred" cum ar zice astia pe aici pe la mine)
andruskandu spune:
Ralu, bine-ai venit! Sedere placuta. Dupa cum vezi campinencele nu prea se baga, vin cele din tzari departate...
, ca sunt singura de locuieste aici...
Dar avem rabdare, si eu si Andrei, ca tare mi-ar fi placut sa-mi fac cunostinte pe care sa le vizitez sau sa le invit la o cafea, prajitura, etc, sa se joace puii lor cu Andrei...
Dev, gata cu concediul, am trecut la 3 libere, c-a avut fata o sapt. Dar anul de-abia a inceput...![]()
Mishule, tragi tare, mama, la munca?
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
A dat Domnul sa mai vii si tu pe acasa?
ralu bine ai venit!
Io's zdrentze rau! Am avut o saptamina de cosmar si urmeaza inca fo 3-4 din nefericire. Cum dreak de s-au strins toate acu' cind voiam si io sa-mi iau concediu? 
da' las' ca ma fac io bine!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
Bine ai venit, ralu. Andru sta in Campina. mishu e viitoare campineanca. Eu sunt... venetica, responsabilul cu cafeaua de dimineata. 
Poate dati si voi mai des pe aici, acu' ca mi-a plecat soacra, prof' nu mai am
...
misha71 spune:
Prof nu mai ai, da' am auzit ca ai o bomba blonda si sexy pe la ushi! ![]()
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Prof nu mai ai, da' am auzit ca ai o bomba blonda si sexy pe la ushi! **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Daaaaa

. Pentru mai multe detalii, PM