Campina la apel - si de pretutindeni! (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

mishule, de aia te iubesc eu asa de mult! mereu esti promta. se poate baza omu' pe tine! las ca noi putem

la spital avem pile . Ne putem baza pe tine, Andru, nu-i asa? Ca vad ca la chefuiala nu vii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

am auzit ca dati de beut si am sarit

Va ,dar am niste problemeeeeeee

1.sunt la cura...ma doare capu' si cad din piciere
2.incerc sa-mi intarc pruncul ...si's cu tzatzele umflate...si mi mila de el saracutu' ca plange dupa tzatzi

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Debandaadaaaaaaa!!!!!

Iotiti kokiyleasa! I-a mirosit a si fuga si ea p'aci"

***********************************************************************************

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

kokiy, nu am sfaturi legate de intarcat caci noi nu am avut probleme de genul asta. Dar am avut mari probleme cu disparutul laptelui, desi nu am avut cine stie ce . Mi-e mi-a dat ginecoloaga niste pastile si in 7 zile terminai cu laptele. Dar eu am fost rea de... habar n-am de ce, si inca vreo 2 ani am mai avut ceva lapte, in conditiile in care sara nu se atingea de "dansele". Banuiesc ca problema mare la tine e copilul. Nu merge "pacalit" cu nimic? Biberoane colorate, lipiti pe ele ce vrea el... Da un biberon la ursu/jucaria lui preferata, spune-i o poveste cand ii dai biberonul ca sa-i distragi atentia de la tzatzica... promite bani. Nu rad de tine, ca banuiesc ca esti terminata. Dar micutii astia sunt uneori niste dulci teroristi. si mult succes.

PS. nu vopsi tzatzicile, nu le da cu crema de pantofi, nu da cu usturoi, piper sau praf de stranutat. Nu de alta, dar poate uiti ca te-ai dat si baga nasu sotul si nu bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devoska

PS. nu vopsi tzatzicile, nu le da cu crema de pantofi, nu da cu usturoi, piper sau praf de stranutat. Nu de alta, dar poate uiti ca te-ai dat si baga nasu sotul si nu bebe

l-as vedea in stare!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

l-as vedea in stare!

de unde mey...l-am pus sa-mi traga si mie din tzatzi ,de doo dushti ...ca nu mai pot ...si fuge mancand pamantu'...nici bani de pompa nu-mi da,ca eu desteapta aveam de la fata (de'aia ponosita),da' am zis ca nu mai fac BB si am dat-o ...acu' stau si fluier

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

mergi la doctor, kokiy si rezolvi rapid ci laptele. Vezi cum rezolvi cu Razvanica. Leaga niste clopotei, jucarele de biberon. Zic si eu...

Mergi la inceput

Na ca am trimis de doua ori mesajul. Nu stiu cum am reusit. Ma duc sa fac nani.

Mergi la inceput

Neata fetelo! Pe aici nu vine nimeni? Andrule, unde esti? Eu m-am intors, am dat si de baut si tu nu apari de loc! Hai macar la o cafea!
Kokiy, am vazut pe celalat subiec ce ai scris. Bun baiat Razvanel al tau daca bea cu cana. Bravo!

Mergi la inceput

Citat:
Bun baiat Razvanel al tau daca bea cu cana. Bravo!

pe tat'su l-o fi intarcat?

Neata gagix!!!! la tot boboru'

Mergi la inceput