FIV Austria(14)-Germania(13)-Spania-UE(6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

miki - bine ca ne-ai lamurit, era o mare nebuloasa in capul meu
si mie mi-a dat sa fac analiza asta, DHEA, se poate in Rom ?

Nu numai la tine, merge fff greu forumul de peste tot

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Da Pisicel se face ac analiza. Moi multe despre ea o poti intreba in profa noastar in endocrinologie Gudindel . Cred ca sunt info despre ac DHEA pe prima pag la PCOS. Ai ceva pe mess.
Ce rau e cand ma apuca dependenta de DC si nu merge



www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:



....ups...si eu uitasem sau nu-mi mai dadusem seama ca dha si dhea sint 2 lucruri diverse...grazie miki


tuturor


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goss76 spune:

Buna fetelor,
daca tot veni vorba de FIV in lume pot sa va spun ca eu am facut luna asta ICSI in Israel cu Dr. Dov Feldberg. Pe data de 2 ianuarie am sosit in Israel impreuna cu sotul si am inceput procedurile si tratamentul la o clinica privata din Hertelya. Problemele noastre sunt azoospermie sot si eu trompa stanga infundata si cred o problema cu progesteronul. Este al 3 FIV, primele doua le+am facut la Sabic, unul cu stimulare si unul cu embrioni inghetati, nereusite.Tot acolo l+am cunoscut si pe Dr. Felberg fiind singurul specialist care putea sa faca TESA si nu biopsie pe sotul meu. Am mai povestit cate ceva la capitolul FIV sub apelativul de Heleny.Si ca sa revin la Israel tratamentul a fost cca 10 zile cu gonal pen, luveris, cetrotide si au rezultat 14 foliculi cu un estradiol de 2875 ceea ce insemna ca majoritatea sunt maturi. La sot au gasit super sperm si au inghetat vreo 14 ampule de rezerva. la mie au recoltat 14 foliculi din care 11 au fost maturi. Din toate acestea au rezultat 7 embrioni nu prea ne+au spus ce calitate ci doar faptul ca in relatie cu sperma din TESA au fost foarte buni din care 2 cam 1 si 1plus. Planul era ca o parte sa+i puna la 48 ore si apoi sa urmeze al al doilea transfer cu blastocisti in cazul in care acestia se formau, lucru care ar fi marit sansele de sarcina. Bastocisti sau format dar mi+au spus ca nu erau tocmai campioni asa ca am ramas doar cu cei 3 embrioni perfecti pusi la 48 ore. am mai stat acolo 4 zile dupa transfer si apoi am venit acasa. Tratamentul de sustinere este medrol,aspirina,acid folic, clexane, endometrin,estrofem, progesteron injectabil, si de la mine o pastila de elevit si una de magneziu.Ieri la 12 zile de la transfer am avut insa o sangerare si m+am speriat de fapt am crezut ce e totul pierdut si trebuie sa o luam de la capat. Am facut un test de sarcina care a iesit slab pozitiv dar cred ca va inchipuiti ca am stat pe ghimpi pana dimineata cand am hotarat ca ma duc sa fac bHCG. Azi la 12.35 am primit reyultatul BHCG 333,1, estradiol575,1, progesteron52,44.
Inca nu stiu daca sa ma bucur deplin pentru ca ma vazut ca o gramada de sarcini se pierd in saptamanile urmatoare dar ma rog ca puii mei sa reziste macar 8 luni si jumatate. raspunsul meu cred ca este de interes inclusiv pentru subiectul azoospermie .

pupici,

Heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

luck: habar n-am ce-i cu clomidul, ca nu-mi explica nimeni, nimic! dr s-a exprimat ca imi va da un trat special pt bad responder, pt a produce putini foliculi, ca oricum, zicea el, n-o sa produc niciodata multi foliculi; cam asta stiu... deci clomid 1.5 x2 ori/zi, si dupa aia injectia de pregnyl, si that's all! om vedea!
mult, mult noroc tuturor, si multumesc fetelor ce au un cunvant de incuratjare pt mine, ma ajuta mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ma ametisem si eu intre DHEA si DHA. analiza de sange am facut-o si-mi iesise bine, deci nivelul hormonului corespundea.

Eu as fi vrut sa iau pastile de DHA simplu, daca exista, asa cum iau de Omega 3. sau ce as mai putea baga in mine sa creasca nenorocita asta de calitate. nu mai zic ca mananc peste (si somon si orice altceva prind) la greu, de 5 ori pe sapt in medie...

Miki, da, forumul merge extrem de prost, nu e doar la tine.

Pisix, la Kinderwunschzentrum, Goldenes Kreuz, Viena. eu habar n-aveam si nu ma interesa, dar te-am auzit pe tine si scormonind eu sa ma conving ca e ok clinica, am vazut ca fac si ei asta. dar mai multe detalii nu cunosc. scrie si pe site si prin alte parti, colateral...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

fetele, aud colega mea (sper ca nu devin paranoica), ca cica menta diminueaza fertilitatea! voi stiati? ca nu gasesc nimic precis pe net! eu mai consum bomboane de menta...

pisix mi-am cumparat omnibionta, ce contine toate vitaminele necesare (ca doar e si pt sau numai , gravide)

sunai ginecoul meu si-mi zise ca dr meu e f bun si are multa experienta...
cu Dzeu inainte, ca imi zise si ea sa nu visez prea mult, ca am sanse putine, avand in vedere ca ovo nu mai is multe, dar tb mers inainte p la capat!!

mult, mult noroc tuturor!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor ce m-ati "luminat" si pe mine , iute asa aflu si eu ca pot vedea cum stau cu DHEA printr-o simpla analiza (de sande presupun , nu ?).Chiar nu stiam asta , nu-i nimic fug sa o fac si pe asta.
miki
si mie imi merge calculatorul super prost.
nicole 40
stai linistita draga mea , o sa iasa soarele si pe strada noastra asa ca TOT INAINTE !!! pana mai avem ceva acolo al nostru nu ne lasam ! MULTA BAFTA !!!
A facut cineva acupunctura pentru imbunatatirea raspunsului ovarelor la stimulare ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betuta spune:

Pisix, DHEA-S, se face si in Romania, eu am facut la Bios Diagnostic nici nu costa mult 38 lei si rezultatul il primesti in 24 ore. In legatura cu ce ziceai tu, ca ar trebui sa fac o eco, azi mi-au ajuns rezultatele la hormonalele pe care le-am facut. Mine il sun pe doctor ii zic rezultatele si ii cer sa-mi faca o programare la ecografie.
Seara frumoasa si multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

goss76: felicitari . Acum stai linistita, nu te agita, pentru linistea ta personala poti sa repeti beta la 48 de ore, sa vazi daca se dubleaza. Pupici
Va pupic pe toate...

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput