FIV Austria(14)-Germania(13)-Spania-UE(6)
Raspunsuri - Pagina 5
luck spune:
nicole 40
Spune-mi si mie despre acest clomid te rog , am inteles ca este pt low responder dar nu inteleg prea bine , faci stimulare doar cu clomid ? Au mai avut cazuri si daca da cam ce rezultate se obtin din astfel de stimulari ?
Blanche
DHA de care vorbesti este substanta continuta si de Omega 3 asa ?
miki-miki spune:
Moni am glumit, nu fac in India. Alege si tu o varianta : FIV peste granita, Fiv in afara Ro, Fiv in lume, Fiv in Austria sau .... . Ultima mi se pare mai potrivita dat faptului ca procentul cel mai mare e de austriece. Sau treci toate tarile cu prescurtari fara cap la fiecare tara.
Pisi imi bag nasucul si pe aci ca-ci sunt studenta, imi fac temele. L-arginina eu am luat-o dupa transfer la cateva zile , si s-a prins bb, Nusy la ultimele 2 FIV idem iar acum sarcina ei e f avansata. In art scrisa ca nu e bine luata pe per stimularii .
Liliana cand ai timp poate ne dai detalii mai multe despre MTHFR la sub "Cauzele...." Mcrissa e interesata de ac anal si am aflat ca e o fata care a avut ac MTHFR si are bbic acum . E vb de Arthurana dar din pacate nu prea mai intra pe DC.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
KITTA spune:
Psihkonu prea am inteles care erau valorile analizelor ca nu ai fost prea coerenta. Si daca le-ai facut in timpul inhibarii cu atat nu se pune! Sper ca aici sa fie greseala!
Fireyesvezi ca la DM de la Real exista Omega3 care contine si DHEA 120 mg. Este nemtesc si nu costa f. mult. Mie mi-a dat sa iau dimineata si seara separat numai DHEA dar numai 25 mg. Acum nu stiu ce sa iti recomand, cum crezi tu....Eu ieri am luat Omega 3 din asta dar o sa i-l plasez sotului....
pisix spune:
Betuta – exista riscul sa fie chist, deci nu ar strica o eco. Daca nu iti vine si vrei sa provoci mentruatia, poti incerca cu Duphaston. La mine a mers.
Pishko – sincer chiar nu stiu sa-ti spun la astea cu FSH …
Fireyes – ti-am mi spus: are specialitatea de endocrinology, dar are (separat) competente de ecografie. Nu stiu de cand lucreaza cu Beran …
Ai grija cu ce suplimente ei pt imbunatatirea ovocitelor, trebuie sa te asiguri ca nu strica pe alta parte.
Bryny – sper sa te orientezi spre clinica cea mai buna !
Mikilina – eu voiam sa ma apuc sa iau de pe acum L-arginina
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
fireyes spune:
Kitta, Blanche, sarut mana de ajutor.
M-am uitat si eu la prospectul de la Omega 3 si am vazut ca ar contine DHA, dar nu gasesc sa iau separat DHA? ma gandeam si eu asa...
Kitta, poti sa ma bati, dar nu stiu ce e DM la Real, nu am ajuns vreodata pe acolo. E vreo farmacie pe care pot sa o gasesc si in alte parti? nu de bani ma preocup acum, desi as avea motive, ca in ultimele 3 luni am "cheltuit" vreo 10 keuro cu cele 2 fivuri...
Tu cand vrei sa mai faci vreo "vizita" pe la austrieci? ca eu stateam si ma foiam ca am senzatia ca nu ma simt in stare sa mai incerc din nou in aprilie, cel putin deocamdata. m-a cam daramat experienta de acum...
still counting: 1,2,...
fireyes spune:
Pisix, f interesant ce-mi zici de C. Neamtu. Nu am mai auzit de asa ceva, dar e bine de stiut... mie tot nu-mi venea sa cred...
Nu intentionez sa iau dupa ureche nimic, vreau insa sa gasesc ce e mai ok pe piata la noi si apoi sa intreb la austrieci, macar sa le iasa si lor pe nas fivurile mele, ca mie mi-au iesit:)
Stii ca aici fac si TESE, MESA?
still counting: 1,2,...
pisix spune:
Fireyes- sincer nici eu nu am mai auzit, dar m-a asigurat cineva ca e super ok si chiar a avut drepatate
Pai si eu sunt la fel de dispe ca tine (am inceput sa scotocesc dupa tot ce am notat si acum am gasit recomandare de la austrieci : Femibion +DHA baga si tu un search sa-ti dai cu parerea) dar cazul Luca parca m-a mai ponderat….
Cine face MESA ? In Austria ???
pishko spune:
Kitta scuze, dar uite asta face ipohondria asta disperata din om.
Estradiol <18.35
FSH 2.52
Deci cam astea sunt valorile in ziua 14 de la injectia de inhibare.
N-am avut dreptate sa intru in panica si ma bucur de asta.
Ieri i-am zapacit pe cei de la clinica cu mailuri si telefoane sa-mi confirme daca e bine sau nu ca pana azi cand probabil mi-ar fi dat ok as fi innebunit si i-as fi terorizat si pe toti ai mei.
Probabil fetele care au avut schema asta stiu despre ce e vorba. Se pare ca asa trebuie sa arate analizele in conditiile astea.
Pupici
lilianaFi spune:
Buna dimineata fete dragi!
...apropo de dhea...e bine sa-l luati da la indicatie medicala in baza analizelor...eu auzisem pe Kitta ca i s-a rec.pt imb.cal.ovocitare si ca atare ii cerusem reteta(pe care draguta cum e mi-a trimis-o si cu aceasta ocazie ii mai multumesc o data )...dar...din farmaciile italiene s-a scos pt efecte colaterale negative...intre timp am facut analiza de sange dhea si era ok...ca atare...nu intodeauna e nevoie...nu faceti ca LucaLuca cu sotul!!!!!....acest dhea masculinizeaza fiind un hormon masculin...deci ...atentiune!!!!
.....cit priveste dha mie mi s-a dat in sarcini pt dezv.cerebrala a embrionului...eu nu stiu daca sa mai iau naturiste din astea....am facut gastrita medicamentoasa de atitea pastile...
MikiMiki si facut prezenta dincolo....
tuturor!
miki-miki spune:
Fetelot DHA si DHEA nu sunt ac lucru. DHA sunt acizi grasi nesaturati din peste oceanic, seminte de susan, de in........ (deci ceva naturist) iar DHEA este un hormon care masculinizeaza. Ac hormon este en exces la fetele cu PCOS . Atentie ce cumparati. Cel mai indicat este Omega 3 care are si EPA si DHA . EPA are si ea un efect f benefic asupra organismului deci nu tb sa o eliminati.
Dc nu vreti pastile manacati zilnic somon care are cantit mari de omega 3
Liliana
Edit Forumul asta merge prost doar la mine sau si la voi???
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi