FIV Austria(14)-Germania(13)-Spania-UE(6)
Raspunsuri - Pagina 4
pisix spune:
Kitta – la Marinescu Medical gasesti foarte repede … ma mir si eu, la Sanador e lista de asteptare pana in aprilie. E misto tipa, du-te vorba ta macar sa stii ca faci ceva
Cristal – vaaai, m-am emotionat, ai inceput deja ... Bafta maxima draga mea cristal, iti tin pumnii si-ti doresc ca toate gandurile noastre bune sa atraga norocul de partea ta
Nicole – wau, deci mergi inainte ... sper sa fie bine, nu te gandi la FIV 6, concentreaza-te pe prezent. Ti-am spus ca au fost cazuri aparent imposibile care au reusit
Mikilina – tare-mi place sa te vad optimista iar si ca-ti bagi nasucul peste tot. Si nu mai rade, India are ceva clinici asa ca ... nu se stie...
Elenada – da, si eu ma mir ... Apropos de mancat in sarcina: dalailana ne-a dat un link f interesant: www.nutritiondata.com, poate te ajuta
Beatriz – iti dai seama ca eu numai la asta ma gandesc ...
Blanche – da, vineri dimineata eram asa morcovita si parea totul asa incert ... insa pana la sfarsitul zilei s-a aranjat totul minunat !
Luca – hm, eu tot we am cautat L-arginina (si n-am gasit, ca sunt la munte) iar azi am citit un studiu cum ca L-arginina deterioreaza calitatea ovocitelor. Am ramas paf ... Vezi ca din dorinta noastra de a ne creste sansele ajungem sa apelam la tot felul de tertipuri care uneori ne pot duce la un efect opus...
Simonete – eu cu schema asta am avut un rezultat groaznic : 40 de foliculi, 6 ovocite si cred ca si alea au fost varza.
Betuta – din pacate, in urma unui FIV organismul poate fi destul de afectat. Care a fost raspunsul tau la tratamentul hormonal? Ai facut o eco sa vezi daca nu ai chisturi ? cand vrei sa faci FIV ? Un MINIM de 3 luni e indicat pentru rezultate optime.
Moni -
Liliana - ce mai faci ?
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
Moniland spune:
Simonete, am verificat acum planul de stimualre si aveam asa:
am inceput in ziua 2 cu puregon si dupa 5 zile s-a introdus menopurul. Ma gandesc daca nu trebuie FSH pentru selectia foliculilor si apoi FSH + LH pentru dezvoltarea lor.
cu
alina_37 spune:
simonete, moniland are dreptate: este necesara combinatia fsh+lh, insa dozele de hormoni si esalonarea lor pe perioada stimularii le decide doctorul in functie de modul cum reactioneaza organismul fiecareia. De altfel, dozele de hormoni pot sa creasca sau sa descreasca pe parcursul stimularii in functie de ceea ce se constata la monitorizare. Decizia modificarii sau mentinerii dozelor se ia la fiecare eco de monitorizare.
betuta spune:
pisix, ma gandeam sa fac prin martie, aprilie urmatorul fiv, nu am facut ecografie, poate ca ar trebui, nu mi-a zis nimic medicul, eu am facut stimulare cu puregon,cetrotide, medrol am avut 6 ovocite, 2 embrioni folositi la fiv - unul de 16 celule,celalalt de 8 celule, 2 defragmentati si 2 congelati. El a zis ca am raspuns bine.O sa merg la el sa fac o ecografie.
merci frumos, multa bafta
pishko spune:
fetelor, dezastru! Am facut azi analizele FSH si Estradiol si am 2.52 respectiv <18.35. Asta din urma am gasit-o ca limita normala in zona inferioara la femeile de la menopauza!! Ce inseamna asta!?
pishko spune:
De disperare am uitat sa spun ca sunt in z14 de la injectia de inhibare... Si eu ma plangeam ca nu mi-a dat tratament de inhibare
fireyes spune:
Pishko, ai PM!
Cristal, ma gandeam la tine, sa stii... abia astept sa ajungi la Viena si iti doresc din tot sufletul sa decurga totul bine! sunt f curioasa cum o sa decurga cmunicarea cu profu'...
Pisix, eu sa ma bati daca inteleg cum un endocrinolog poate sa faca eco vaginale!!! dar daca e pe bune si tanti stie ce face pe partea asta, ma bag si eu ca tot imi trebuia o eco... de cand colaboreaza cu dr Beran, ai idee?
Multa bafta in BE, am vazut ca a sarit iepurele din palarie pt tine
Kitta, da, la Marinesti o gasesti mai repede, ca la Sanador e jale, mi-am facut din iulie pt septembrie programare (era si perioada concediilor, dar totusi...)
Aveti idee ce as mai putea lua pentru a-mi imbunatati calitatea ovocitelor? ca imi vine sa iau non-stop ceva, poate-poate...
still counting: 1,2,...
Blanche25 spune:
Simonete eu am facut gonal + menopur, adica 225 de gonal si un menopur la ora 10 seara in aceeasi parte de burtica iar in cealalta inhibitorul -asta vreo 7 zile apoi inca 2 zile doar cu gonal 150. Aici in Spania aceasta schema se considera ca da cel mai bun rezultat.
Betuta bine ai venit la noi, eu nu stiu de ce nu ti.a venit CM,poate a fost un CM anovulator si in cazul asta are intarzieri, dar nu e mai bine sa suni la doctor si sa intrebi?
Liliana nu stiu, ma gandesc, cred ca este intre IVI Madrid si Clinica para el estudio de la infertilidad, asta deocamdata...pana sa ajung la alte tari
Blanche25 spune:
Fireyes pe forumurile de aici se spune ca Omega 3 si DHA sunt cele mai bune pentru calitatea ovocitelor. Eu vreau sa iau omega 3 pentru 3 luni.
bryny spune:
Fyres multumesc!o sa ma programez la wunschbaby,goldenesKreuz si wunnschkinder mai e vreuna in viena??acum nu am decat sa astept pana la sfarsitul luni februarie sa repetam analiza la chlamidia si abea atunci o sa incep sami fac programari.Doamne abea astept nu mai rezist.PISIX multumesc!chiar ca bine zici bat atata drum si parca nas mai putea sa mai merg inca 30km pe zi si 100km ca se merita doar nu?puuuupiciii multi!multa bafta fetelor in focuri si la mai multi BB-ei tuturora!