FIV Austria(14)-Germania(13)-Spania-UE(6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

luck: merci pt incurajare! eu fac acupunctura, ma relaxeaza, nu stiu dc e benefica intr-adevar, dar intr-adevar la fiv1 am avut 2 ovo goale, si la al 2lea, cu acup 1 ovul s-a fecundat numai pina la 5 celule (deci fara ET), acum nu stiu dc micul pas a fost si de la acup; pe forumuri se recomanda acup

mult noroc - luptam p la ultimul ovul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Va multumesc pt. schemele de stimulare ! Din cate vad eu raspunsul e mai bun la Fsh + Lh . Sa vedem ce va zice dr. dar nu mai aveam rabdare inca 2 sapt. pana vorbesc cu el si voiam sa vad daca mai am vreo speranta daca nu am raspuns bine la gonal .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Buna dimineata, fetelor!
Goss-76 - Felicitari si sarcina usoara! Trebuie sa fie bine pana la capat. Sa te bucuri din plin!
Betuta - Bine ai venit! Pe langa ce ti-a dat T. ca hormonale, medicii din AT mi-au cerut si DHEA, TSH si AMH (Anti Muller Hormon) - cel din urma, din cauza varstei mele "mature".
Fireyes - la cat de putin ma pricep eu, indraznesc totusi sa iti sugerez sa nu te grabesti pt aprilie, daca psihic nu te simti pregatita. Ai mai putea sa astepti inca 2-3 luni, ele vor trece repede si vor fi un "cost" mic comparativ cu perspectiva reusitei la urmatorul FIV. Pana atunci vei gasi o solutie ca organismul tau sa fie cuminte si sa raspunda bine la tratament.
LucaLuca - merci!
LilianaFi - nu m-am gandit pana acum si la laparo; daca va trebui, imi voi da si gauri in burtica. Medicii (am fost la vreo 4 pana acum) nu au zis ca as putea fi suspecta de endometrioza. Ii voi intreba pe cei din AT dace trebuie sa fac.
Pisix, Luck - despre DHA, nu stiu ce este. Despre DHEA stiu - cum zice Miki, e un hormon masculin; si noi avem ceva hormoni masculini, evident in rata mai mica decat la barbati. Analiza DHEA se face si la Synevo si Medlife, eu am facut la Synevo, dureaza 2 sapt, deci puteti incerca la Bios, daca acolo e gata intr-o zi. El se gaseste in sange sub denumirea de DHEA-S, mi se pare ca asa il gasiti pe lista de analize a laboratoarelor.
Nicole - nu am auzit de faza cu menta, dar pt linistea ta, ai putea sa treci la bombonele cu alte arome.

Eu am facut luni ceva analize de sange la Synevo si in afara de inhibina B si DHEA, m-am trezit cu rezultatele pe e-mail in aceeasi seara. Am hormonale bune - ceea ce e super, colesterol prost si fibrinogen prost - probabil ca astea nu afecteaza un viitor FIV.

toate fetele!

P.S. As merge pe denumirea "FIV in UE" sau "FIV in UE inclusiv AT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna dimineata fetelor

Am uitat sa va zic ca m-am uitat gresit pe calendar si de fapt am programare vineri, nu sambata
Noroc ca biletul de avion mi l-am luat in functie de data, nu de zi ...

Abia astept sa plec, parca nu mai trec zilele

pt toate fetele

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui goss76

Buna fetelor,
daca tot veni vorba de FIV in lume pot sa va spun ca eu am facut luna asta ICSI in Israel cu Dr. Dov Feldberg. Pe data de 2 ianuarie am sosit in Israel impreuna cu sotul si am inceput procedurile si tratamentul la o clinica privata din Hertelya. Problemele noastre sunt azoospermie sot si eu trompa stanga infundata si cred o problema cu progesteronul. Este al 3 FIV, primele doua le+am facut la Sabic, unul cu stimulare si unul cu embrioni inghetati, nereusite.Tot acolo l+am cunoscut si pe Dr. Felberg fiind singurul specialist care putea sa faca TESA si nu biopsie pe sotul meu. Am mai povestit cate ceva la capitolul FIV sub apelativul de Heleny.Si ca sa revin la Israel tratamentul a fost cca 10 zile cu gonal pen, luveris, cetrotide si au rezultat 14 foliculi cu un estradiol de 2875 ceea ce insemna ca majoritatea sunt maturi. La sot au gasit super sperm si au inghetat vreo 14 ampule de rezerva. la mie au recoltat 14 foliculi din care 11 au fost maturi. Din toate acestea au rezultat 7 embrioni nu prea ne+au spus ce calitate ci doar faptul ca in relatie cu sperma din TESA au fost foarte buni din care 2 cam 1 si 1plus. Planul era ca o parte sa+i puna la 48 ore si apoi sa urmeze al al doilea transfer cu blastocisti in cazul in care acestia se formau, lucru care ar fi marit sansele de sarcina. Bastocisti sau format dar mi+au spus ca nu erau tocmai campioni asa ca am ramas doar cu cei 3 embrioni perfecti pusi la 48 ore. am mai stat acolo 4 zile dupa transfer si apoi am venit acasa. Tratamentul de sustinere este medrol,aspirina,acid folic, clexane, endometrin,estrofem, progesteron injectabil, si de la mine o pastila de elevit si una de magneziu.Ieri la 12 zile de la transfer am avut insa o sangerare si m+am speriat de fapt am crezut ce e totul pierdut si trebuie sa o luam de la capat. Am facut un test de sarcina care a iesit slab pozitiv dar cred ca va inchipuiti ca am stat pe ghimpi pana dimineata cand am hotarat ca ma duc sa fac bHCG. Azi la 12.35 am primit reyultatul BHCG 333,1, estradiol575,1, progesteron52,44.
Inca nu stiu daca sa ma bucur deplin pentru ca ma vazut ca o gramada de sarcini se pierd in saptamanile urmatoare dar ma rog ca puii mei sa reziste macar 8 luni si jumatate. raspunsul meu cred ca este de interes inclusiv pentru subiectul azoospermie .

pupici,

Heleny


Goss, felicitari! Sa fie bine pana la capat!

Pisix, tu ai citit? E azoogirl! Deci inca o dovada ca se poate!! Succes vineri!

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

goss,felicitari sa ai o sarcina usoara si fara probleme,tu esti Heleny care a postat mai demult la sub Azoospermie?

mult succes tuturor fetelor!





bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu





"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Beatriz...eu laparoscopia am facut-o asa din proprie initiativa...la fel nici un dr.nu mi-o indicase si nici suspecta de endometrioza nu am fost...deoarece nu am avut niciodata nici un simptom de endometrioza si totusi la laparo mi-a gasit ....si atentiune un fibrinogen in afara limitelor normale poate insemna o problema de coagulare sanguina!!!!!!!...dar nu numai...

Pisix...abia astept sa te intorci cu vesti bune...adica vrei sa zici vineri acum sau cealalta mergi???

tuturor si numai bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betuta spune:

Multumesc Beatriz pentru primire.
Pisix se pare ca ai dreptate, e posibil sa am cateva chisturi, pentru ca LH-ul a iesit un pic mai mare decat valorile lor, l-am sunat azi pe T si m-a intrebat daca sufar de ovare polichistice. Eu nu am avut niciodata chisturi, dar probabil de la tratamentul pentru fiv am facut cateva. Maine o sa merg la ecografie sa vedem ce iese.
Multa bafta in AT.
Felicitari Goss76.

Bafta si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Goss76 felicitari si sarcina usoara!
LilianaFi, Fireyes

Si eu am facut analiza DHEA-S la Medlife si am avut rezultatul a doua zi.
Beatriz cat te-a costat inhibinaB la Synevo ?? Mi se pare ciudat ca ti-au dat rezultatul asa de repede. Eu stiam ca se face in strainatate si dureaza 2 saptamani. Asta inseamna ca se face oare chiar la ei???

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Goss FELICITARI SI SARCINA USOARA!!!!

Fireyes la noi este si DHA, care contine mult mai mult decat in omega 3, si chiar asa se cheama DHA.

Pup fetele

Mergi la inceput