Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Iaca revin, cu pupicul de rigoare pentru Esme De-abia astept sa ne mai vedem :)Am fost cam lenesi in weekendul asta In rest, ma regasesc in mare parte in ceea ce ai scris tu - am invata si eu ca pot fi super rezistenta si rabdatoare cu piticania :)

Socrate - multi de incurajare :) Bine ca nu a patit nimic puiul :) Si eu odata l-am prins pe al meu de un picior, din fericire nu apucase sa cada, dar se ducea drept in cap Cate faze din astea ne mai asteapta ...

Leeloo si cine mai are probleme cu bebii care pana acum au fost cuminti, la fel am patit si noi - Robert cuminte, de la 2 luni dormit noaptea singur non stop - la 8 luni - adios, plansete, treziri noaptea, jocuri, distractie. La noi a coincis perioada asta cu mersul la gradi - piticul s-a obisnuit (chiar mai fetelor, piticania mea NU MAI PLANGE DELOC cand este lasat acolo, se bucura si da din manutze ha ! 3 zile a plans si el dupa parintii lui hmmm ... :p) si a revenit somnul non stop, s-a linistit, ba chiar reusim sa il lasam si singur. A invatat ca nu il parasim :) Eu zic ca din cauza asta si piticii vostri sunt mai agitati... din fericire vor reveni (sper) la cumintenia de altadata mda... si trebuie vorbit f mult cu ei, cred ca Robert s-a saturat de cate ori i-am repetat ca nu il las singur niciodata etc

Lorich -

Miss vazui ca vorbeai se suzeta hihi Al meu a invatat sa si-o bage singur in gura, mai nou sta cu ea si cand se joaca :)

Subiecul caldura in casa - 26 grade e cam mult, intr-adevar. Acum depinde si cum sunteti obisnuiti. ideea e sa fie si umezeala in aer suficienta, cred. La noi sunt 20 de grade, max 22;

fetelor, de ce va inghesuiti voi la spanzurat ??? Ca am pierdut faza :) Ah... si dieta - sa nu pap dupa 18 ???? NEVER ... nu sunt in stare. Eu insa ar trebui sa imi revizuiesc stilul de mancare hmmm... ca bag in mine numai dulce si paste si chestii din astea ... Si trebuie sa fac sport, ca sunt anchilozata, ma dor toate alea Am vizitat si eu forumul cu slabit Va urez succesuri

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

esme, ai mai scris ca tu de felul tau nu prea ai rabdare, dar cu pustoaica gasesti rezerve. toata admiratia; imi amintesc de multe ori de asta cand sunt mai suparata sau obosita si-mi dai curaj

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

leelloo, e posibil si schimbarea de camera sa afecteze. Si io voiam sa fugaresc fata din camera npastra, dar o voi face treptat, si dupa ce venim de la Roma.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Nu, mai, ca el a dormit de la inceput in camera lui, nu cu noi...zilele astea, pt ca el se trezeste la 4 dimineata si eu cad din picioare de oboseala, l-am luat la noi in pat (unde pina acum citeva luni "vietuia" fratele lui mai mare, Stefan...)...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Gabitzam e frumos se joaca Andrei si Raducu! sunt niste dragalasi amandoi!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Iar vin pe fuga,ca doarme printesa de 2 ore,ceea ce e nespecific pt ea...cred ca dintii au obosit-o sau weekend-ul.Asa ca, citit repede,scris pe fuga...Sarut mana de reprimire,nici nu ma gandeam altfel,stiam eu ca voi, niste dragute, nu ma uitati!!!

Miss,as posta si eu niste poze,dar spre rusinea mea nu stiu cum,am mai spus la inceput.Pe mine oricum,nu fiti curioase sa ma vedeti,ca sunt cu Gabitza,colega de suferinta...o sa incerc si eu la dieta,dar e teroare cu mancatul seara,ca noi atunci ne adunam la masa si mai grav,dupa 11 noaptea cand are chef si Maria sa adoarma,mancam si noi linstiti.Atfel,nu poti cu ea sa mananci ceva sa nu deguste si ea,ca iese cu scandal.Ne-am batut pe paine intr-o zi,ca bagase frateee,ditai bucata in gura si mie mi-e tareee frica.Parca de nimic nu mi-e teama asa,ca de inghitit obiecte/bucati mari de mancare,motiv pentru care nu i-am dat paine/biscuiti pana acum.Voi cum ati procedat,ca nu avem nici dintisori de rontzait,de-abia acum apar.Apoi mai e problema cu lapticul sa nu scada,ca noi nu stim sa bem cu biberonul.Si el si uzeta sunt pt joaca si atat.Fetele cu alaptatul,daca tineti dieta,fie-va mila si de o balenutza,sa trec si eu la regim,daca se poate,oricum nu mai vreau sa pap paine si dulciuri,claaar,ca astea nu au cum sa influenteze lapticul.

Hai sa trimit repede,cat apuc si mai vin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Multumesc pentru incurajari, dar nu era oboseala, era neatentie pura, neglijenta ce sa mai. Nu pot sa ma iert. Stiu ca el a uitat deja, dar...eu nu pot.
Sper sa imi treaca cat de curand ca nu vreau sa ii transmit sentimente negative.
Mai e si marait saracul din cauza dintilor, daca nu as fi vazut cat era de marait ieri inainte sa se intample intamplarea as crede ca din cauza cazaturii. In fine, in ultimele zile am avut o usoara e mult spus depresie dar o stare generala cam nasoala. Sper sa imi treaca.

bratafel, imi pare rau ca ai senzatia asta, nu este adevarat, fiecare mamica este importanta.

cleo spor la sofat. Noi nu iesim azi asa ca esti libera sa faci ce vrei.

Apropo de dieta eu tocmai am bagat niste spaghete integrale cu ton si usturoi. Asta e ultima masa pe ziua de azi.Diseara numai iaurt si mandarine. 'Mi s-a mai redus burta, dupa 9 luni era si cazul. Cu fundul e mai greu. Vroiam sa merg azi pe la Carrefour dar pe ploaia asta nu scot copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!!!
Pe fuga la servici!
Miss si cleo, mercic de sfaturile referitoare la calatoria mea la Barcelona! Abia astept! Desi mi se pare taaaare departe sfarsitul lui martie...
Miss vroiam sa te intreb: suportul acela nu are ventuze? Cum naiba aluneca in cada?

Fetelor va rog pe mine nu va suparati ca nu raspund la toata lumea, credeti-ma ca citesc din 2 in 14... cu un oki in forum si altul in treburile mele...

Carne de curcan i-am dat si eu Evei dar i-am facut-o cu mazare si nu prea i-a placut. Oricum i-am dat-o pe la inceputurile diversificarii, deci e explicabila reactia...

Socrate, un pupic de la mine ca sa treaca depresia... Of, of, cunosc starea, eram si eu intr-o stare cand eram cu soacramea in coastaaaaa..... Imi venea sa plang non stop, n-aveam chef de nimic. Bine ca ne-a calauzit Dumnezeu pe drumuri separate si am scapat de stress...

Vreau sa zic ca si eu am slabit vreo 3 kile. De cand cu serviciul, de cand cu nicio masa dupa ora 18 (ha, ha, am furat secretul de la voi) si mai iau si capsule de ananas.

Cleo, incearca si culca-te odata cu fifi, gandeste-te ca trebuie sa fii odihnita. Eu n-as rezista daca nu m-as culca odata cu Eva, cred ca m-as duce in lume...

Fetelor, sambata am uitat sa va spun ca am fost in Titan si am dat aur la schimb (fel de fel de bratari rupte, cercei rupti, inele care nu ma mai incapeau, verigheta de la prima casatorie - de trista amintire) si mi-am luat un inel dementzial si o bratzara bestiala + bratzara ptr Eva. Eram atat de fericita, Doamne, mie imi place aurul mult de tot...

Lorich, ooof, daca ai sti ce ne chinuim si noi cu fructele, orice fel de fructe, nu ii place nimic, e ditamai chinuiala nene de dimineatza la masa. Inchide gura si nu o deschide decat fraierita, si iti dai seama ca nu merge mereu. I-am dat zilele trecute piersica, in prima zi a vrut-o, a doua zi nu prea, i-am dat-o cu chiu cu vai. Plus ca i-au aparut si niste pete pe ea fir-ar sa fie, oare o fi de la piersici? Eu i-am mai dat nectarine pana acum. Piersici a fost prima data. Imi pare rau ca iti refuza para...

Alysh, Vladutz este superb superb, vreau si eu un baietzel!!!!!! Pupici multi!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Neata si de la noi! De fapt la voi deja e seara! Piticul meu e tare marait, nu a reusit sa adoarma somnul lui de dimineata. Cred ca nu mai am laptic. Pentru ca l-am pus ca de obicei in patut si eu langa el cu tzatza si a supt de vreo doua ori si apoi a inceput sa ma muste si sa urle. Nu va zic ce dureri am ca ma sui pe pereti, asa am tot incercat sa-i dau chiar cu dureri, numai sa-l vad adormit. Nimic, ma musca si mai tare sau sugea putin si apoi lasa sanul si incepea urlatul. Am incercat sa-i dau biberon cu formula, cu ceai, a baut formula, ceaiul nu, dar se saturase ca a inceput sa tranteasca bibeornul incolo si incoace, deci nu ii mai era fomita. Am incercat sa-i dau suzeta, nici sa n-o vada, o lua si o arunca asa departe, sa nu ajung la ea. Asa ca pana invatam sa adormim singurei urlam de mama focului.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,
In primul rand vreau sa urez copilasilor care au implinit zilele trecute lunite: La multi ani! sa cresteti mari si sanatosi!
am citit din urma si sa vedem ce n-am uitat:

Daria_ioana: poate te razgandesti, mie imi plac postarile tale si inteleg cat de greu iti este cu 2 copilasi asa micuti. Trebuie sa gasesti o bona, doar n-au intrat bonele in sac. Si eu am cautat vreo 2 luni bona si sa stii ca bona perfecta nu o sa o gasesti niciodata. Si a mea are destule defecte si intarzie dar ce pot sa-i fac? bine ca are grija de copil. Cat despre program ...eu sunt mai stricta unii pot spune ca mai rea dar cu atatea pe cap si fara un program nu stiu unde as ajunge.

Socrate: imi pare rau de cazatura lui Sebastian. sa-i treaca.

gabitam: ai niste copii tare frumosi, asa e corect indemnizatie sau 85% si nu stimulent daca n-ai inceput inca munca.

miss:parea foarte interesant suportul acela, pacat ca a plans in el.Nici noi nu culcam fetele seara dupa ora 18 decat max. 15 min in caz de nevoie.

ylari: bravo pt kilogramele in minus.

fetele cu slabitul: Cleo, Nicole ma primiti si pe mine peste vreo 3 luni? Vreau sa scot fata di iarna cu bine si apoi ma gandesc si la slabit. Va urmaresc pana atunci

Am fost si eu in Carrefour si am luat un maldar de lucrusoare pentru fete la niste preturi incredibile.
Am luat si somon si l-am gatit la cuptor si a papat si piticul meu asa nepasat,cred ca i-a placut (si cu mamaliguta).

Laurita:imi pare rau de Mirci cu febra. sa-i treaca.

nu mai stiu cui trebuia sa mai raspund.....hmmm

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ylari am uitat sa-ti zic La multi ani cu ocazia aniversarii casatoriei! Mi-aduc aminte ca acum un an ai disparut subit, nu te-am mai vazut apoi vreo doua luni. Unde fusei?

Alysh superbe pozicile, ce baiat frumusel si inteligent ai tu acolo? Ma termina filmuletul cum rade el de dupa scaun de-acolo!

Gabitam bravo pentru tati al vostru bataios! Din pacate in Romania numai asa se rezolva treburile. Am vazut pozele, mi se pare ca Andrei tare a crescut si el si s-a maturizat. Mi-aduc aminte de pozele ce le vedeam la inceput, diferenta mare!

Chinabulina, Leeloo uite asa am fost si eu pana acum cateva saptamani/zile. La noi s-a lasat cu readusul lui in patul conjugal, nu mai voia in patutul lui si pace. Am crezut ca ma duc la nebuni o perioada, era 3 noaptea si el tot nu dormea! La noi asa a trecut, l-am readus cu noi in pat, se trezeste in continuare insa ii dau imediat san si adoarme la loc. Acum la voi nu stiu care e cauza si cum va trece, insa eu zic ca e o perioada si o sa vina si vremuri mai bune.

Revin cu conspectul, acuma urla micul meu de zici ca-l tai cu lama!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput