Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

La multi ani! sarbatoritilor de astazi: Elena Cristiana, Petra, Radu. sa cresteti mari si sanatosi!

cleo: Bafta la condus! Piersicile mele congelate au un gust indoielnic. Cred ca voi experimenta o tarta sau un compot.

Alysh: ai un baiat frumos foc si tie bafta la examene daca mai ai.

Simonix: si Robertel e un frumos.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Socrate nu esti mama netrebnica deloc! I se poate intampla oricui, o clipa de neatentie.

Nicole si eu i-am dat curcan de la borcanele. Apoi lapte asa e si aici, alimentul principal pana la un an. De aceea ii mentin doua mese de dimineata si seara, apoi o masa de cereale cu lapte, ii mai pun si in piure-ul de fructe dimineata. Ca m-am dus la clinica pentru injectia noastra lunara si m-au intrebat de masa, eu am inceput sa ma laud cat de diversificati suntem si mi-au taiat-o scurt ca principalul aliment pana la un an e laptele, sa nu pierd din vedere. Hehe, doarme bine piticul tau! Al meu doarme noaptea maxim 8-9 ore si apoi inca vreo doua ore peste zi, tot in cel mai bun caz. Deci eu zic ca depinde de copil la copil. Unii au nevoie de mai putin somn, asa sunt construiti.

Analis bine ai venit!

Alex@Sara tare esti simpatica asa cum povestesti tu! Nu te stressa prea tare cu socrii, ai grija de burtica!

Danah ce ajutor de nadejde ai tu acolo la treburile casnice! Oricum si eu zic ca si Lorich ca esti mama eroina cu doi copii si servici si casa cu doua etaje de facut curatenie! Eu am noroc cu tati ca el se ocupa de curatenie.

Mi_bebelina si eu ii pun frunze de patrunjel. Mi-au zis si asistentele la clinica. Sa-i pun ceapa, patrunjel ca sa dau arome sa-l imbii la mancare.

Esme felicitari pentru rabdarea de care dai dovada! Eu sa stii ca daca nu dorm noaptea sunt terminata! Nu mai am rabdare, nu mai fac nimic cum trebuie. Si sunt un om tare rabdator, deci poti intreba pe oricine din anturajul meu, prima calitate pe care ti-ar zice-o toata lumea e ca sunt rabdatoare si calma, nu ma scoti din ale mele nici cu ordinul procuraturii. Insa daca nu dorm ma transform imediat, zici ca sunt alt om. Azi de exemplu, pentru ca am dormit azi noapte, nu ma deranjeaza ca Patrick numai maraie si urla de dimineata. Si sunt cea mai fericita, si asa cu copil marait, ca ma gandesc ca altii au si mai mari probleme decat mine.

Cleo si al meu rade de moare cand fac genuflexiuni, e tare amuzant pentru el.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

mai fetelor (lorich si doloress), nu va ganditi ca am casa cat china. are ea doua etaje, dar mai mult scarile sunt de ea. adica la fiecare etaj are cate doua camere. asta este stilul olandez, ingust si inalt.

fetelor, mi-e foame de mor. am "servit" vreo 6 ciupercutze umplute azi si un mare mango. plus vreo 4 cani de ceai. imi vine sa plang. dar daca vreau sa fiu nasha frumoasa la vara.... nu am decat sa sufar.
lasa ca am duc acum acasa si bag o minunatie de conopida la cuptor.... un adevarat festin.
pupici si mai vorbim maine

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Danah mai bine papi bine dimineata si mai putin seara. Desi stiu cum e cand mergi la servici, si la mine inainte tot asa era, masa princpala cand veneam acasa seara. Eu nu as putea tine regimul lui Cleo. Adica dupa ora 18 mi-e usor sa nu mananc, asa am inceput de cateva zile, pap numai un mar la 18 si gata pana a doua zi dimineata. (cand incep serviciul mi-e clar ca n-am sa pot, insa pana atunci e OK) Dar de la 12 pana la 18 sa nu mananc decat usor, fructe si legume... no way. Masa principala la mine, cu doua feluri si uneori si desert e pe la 2 asa. Oricum, eu mai vreau sa si alaptez in continuare, asa cate putin, noaptea. Ma mai scot cu alaptaptul.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

puisorilor nascuti astazi
macar atat sa apuc sa spun si eu

Analis, bine ai venit si mai spune-ne depre voi.

Daria, mi-ar parea tare rau sa nu mai scrii, poate te razgandesti, mie imi placea tare mult sa te citesc, imi inchipui cat de greu trebuie sa iti fie, dar zic si eu ca Belleane, poate totusi iti gasesti o bona sa te mai ajute, trebuie sa existe vreo femeie pe acolo, macar vreo cateva ore pe zi sa vina. Pupici si mai scrie.

Mi-bebelina, asa zic si eu cu capsunile, am vazut pe aici la borcanele si de aia intrebam si eu, nu mai tin minte cand i-am dat prima oara lui Razvan.

Bratafel, pai daca asa te simti tu, eu ce sa mai zic , dar ma bag si eu in seama, cand mai imi raspunde si mie cineva, ce sa zic ma simt tare bine . Asta e situatia, imi aduc si eu aminte cum era cand eram in Romania, ma intalneam cu fetele, eram f multe din Bucuresti si alta era situatia...cred ca oricine se simte putin exclus cateodata, dar asta e mergem mai departe.

Prag, tu nu ne mai zici nimic? ce mai fac copiii?

Doloress, offf ce muscator mic ai tu acolo, multa rabdare iti tebuie...ce sa faci.

Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...trimit asa, nu inainte sa urez multa santate puisorilor.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Bratafel, Magdone, vorba lui Lorich.....voi vreti bataita? Fiecare scrie cand poate, daca are de dat un sfat sau un raspuns...il da cand poate...Toate avem ceva in comun....suntem mame de copilasi de aceeasi varsta, avem aceleasi probleme uneori sau alteori avem solutii la problemele altora...cam asta e...la fiecare

Multzam fetelor care mi-au raspuns in legatura cu patrunjelul/mararul. I-am pus si eu Deliei azi doua fire de marar dar le-am scos cand am blenduit......nu stiu daca au schimbat gustul.cert e ca Delia aceeasi lipsa de pofta de mancare are. Ma duc sa fac niste branzica cu iaurt, poate ia si din asta de 2 ori

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna si de la noi

Va multumesc mult pentru raspunsurle voastre (nu nominalizez ca sunt multe fete si nu vreau sa sar).
Am inteles, oricum eu am inceput sa-i dau curcan de ieri si ii place foarte mult.
V-am citit repede acum, insa imi este asa de greu sa fac conspect....sunt franta de la serviciu.

Va pup

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Astazi am reusit sa-l hranesc cat de cat, dar se vede ca nu are chef si masa a durat vreo 2 ore…spatiate la 5 ore..deh.. Maine mergem la Medicover, Adriana, la Bulacu de ea ne place…azi nu avea program dupamasa..
Multumesc fetelor de compasiune cu starea noastra nesuferita: Gabitzul,Alysuca, Nicole, Adriana78, Socrate, Simonix, Lorich, DanaH, Leeloo, mi-beblina, Miss, Cleo
Analis bine ati venit tu si printisorul tau!
Andreutza success cu intarcatul..vad ca te-ai tinut ferm pe pozitii…eu ma bucur ca in mom de boala etc am tzitzi, numai asta accepta…
GAbitzule frumoase poze, ca de obicei, doi baieti frumosi! Imi place cum a transat sotul tau problema cu indemnizatia…
Alex&Sara dar nu mai face nici o pregatire cand vin musafirii sa te ajute…e imposibil sa nu realizeze in ce situatie esti, nesimtirii cu nesimtire trebuie sa-I raspunzi.
Socrate iubita, imi pare asa rau de Sebi…hai ca nu e nimic, uite, eu cand aveam vreo 9 ani am scapat-o din brate pe verisoara mea, i-a dat tot asa sangele la gurita…nu are nimic, e ok acum, fata desteapta… si inaltimea de la care am scapat-o era mai mare. Nu-ti mai face reprosuri, sunt inutile acum.ai grija de acum incolo…cam toate am facut-o lata la un moment dat…asta e…
Alysh frumusete mare Vladutu…si charisma, de nu se poate, are un zambet perfect. Iar mami o frumoasa. Ce ti-ai luat de la reduceri?
Nicole lui Mircea nu i-a placut curcanul, am ramas la pui, ne intelegem mai bine cu el. Eu nu stiu cat san am, dar altceva lapte nu papa, doar iaurt si branzica, incerc sa compensez cu asta… Tot asa doarme si Mircea, eu zic ca e ok…
Leeloo, Chinabulina sper sa va reveniti cu somnul…eu va zic sincer, uneori stau fara sa pot pleca la toaleta toata noaptea ca daca scot tzitzi se lasa cu urlet…au si eu angoasele lor…
Mihaserimi pare rau ca ramai singura, dar asa mai stai cu noi mai des…
Lorich hai ca esti de coma cu Robertzelul care se trezeste si se benocleaza la voi…va urmareste
DanaH imi place de Alexandru cum face el curatel…cam ca Bogdan al meu trebuie supravegheat in permanenta…Buna idée cu legumele la cuptor, poate ii mai schimb si eu lui MIrcea..
Mi_beblina si l a noi e destul de cald, stau in tricou…bine, noi putem regal de la repartitor…nu stiu ce sa zic , foloseste AC..
Esme ma bucur ca ati scapat de conjunctivita! Multumim de sfaturi, nu m-as fi gandit ca prin blenduire se pierd vitamine…oare daca pasez legumele cu furculita si blenduiesc doar carnea??/ si eu ii dau mai mult de 30 de grame de carne, clar, are gustul mai bun si ii place si lui…
Miss eu cand il bag in cada mare o sa fac baie cu el…de ce nu incercati si varianta asta? Vad ca si Vladi de Alysh
Cleo relaxat la condus pe ploaie???Brrrr!!! eu una nu cred..
Am ratat cumva cand ai pus linkul cu noile creatii???
Ylari super ca ai slabit 3 kg…zi si mie cu cat ti-a luat gramul de aur si cat e gramul de aur cumparat…ca si eu umblu de vreo sapt cu resturi de bijuterii si bijuterii mai vechi si caut ceva sa-mi placa sa le dau la schimb…ma duc si io la Titan!!!
Doloress ei, acum la 9 luni si daca se intarca singur nu iti mai faci griji…poate e chiar mai usor!
Belleane nici piersicile mele nu-s nemaipomenite… din pacate…si daca le pun in piure in combinatii, pisca la limba…
Cu regimul…fetelor, eu nu pot, sunt ZERO vointa, am noroc cu metabolismul cat de cat si, sincer, am slabit de stresul cu Mirci, nu de nemancare…
Ma duc sa-l culc si sa comand si io niste pizza, ca ne-a facut pofta SImona Sensual...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Reusesc si eu sa citesc si sa sriu, a venit tati acas si i-am pasat pitica. stiti cum sta cu ea? A pus-o in leganus in curand o sa se pliciseasca si parca il aud:"nu stiu ce are, ia vezi tu"

Andrada79, bun tortu, dar nu am mancat decat 2 lingurite... tu nu vezi ca sunt la moda curele de slabire? Oricum ma declar fan Agapitos.

MissParker, nu imi inchipuiam ca pozele cu bebelusi pot fi indecente... adica nu credeam ca exista dezaxati care vad ceva sexual la un bebe ... m-ai facut sa ma gandesc ca e posibil sa existe si nebuni care sa se uite la copilu meu, mai bine scot pozele.
Si eu tot singura ma joc referitor la regimuri , ce numa voi?

Referitor la baita, tu ziceai ca ii pui ulei in apa... eu ii fac masaj cu ulei inainte de baita si nu am avut probleme cu pielea pana acum. Flosesc produse din gama Weleda, mi se par bune.

Alex@Sara nu inteleg de ce trebuie sa pui masa cand vin socrii. Vin sa manace sau sa isi vada nepotii? Eu de felul meu sunt mai nesim si nu le dau nimic, poate un suc... Cred ca de aia nici nu vin

Alysh am vazut poze cu Vlady, ce frumusel e si cum seamana el cu mami lui. Gata esti in vacanta? Feliciatri ca ai scapat de sesiune

Nicole1980, felicitari pt kg pierdut, la mai multe.
Eu i-am dat borcanel cu curcan, dar ei nu prea ii place carnea... O fi fata mea vegetariana?

Reallaura, poate e doar o etapa, in care nu vrea sa manance... tu crezi ca de la ou ii se trage? Pupam Mirci nepapacios.
Aaaa, dc gasesti un schimb avantajos pt aur (adica sa aiba si chestii dragute) sa-mi zici si mie si eu umblu cu bijuri prin genata.Si incerc sa gasesc undeva sa-mi largeasca verigheta (are o pietricica in ea) ca sa nu mai am vorbe in casa ca de ce nu o port.

Intre timp am stat cu fata, acum am pus-o in tarc sa termin si eu mesajul... bababamamama (tare sa ne auda si vecinii)

Va pupam

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SIMONIX-mai ce frumos,ce ochi,ce gene,ce par are !!!!!

PIGGY-superba Ilinca,are si ea par mare si agrafe !! si dintisooori !

MICAELA-sunteti tare frumoase! incearca sa ii pui f putina carne inlegume,ca sa nu o simta,si blenduit bine bine si in timp maresti cantitatea.adica incepi cu ceva catun varf de deget,apoi ajungi la o lingurita de carne.
oul,eu i-l dau mult mai tarziu,dupa 11 luni,deci daca ea nu il vrea,eu zic ca nu e bai,ca multa lume nu da acum.
acum nu imi aminvesc,dar se dadea parca invai albusul,un sfert si mai tarziu galbenusul..pana vine vremea si la noi o sa recitesc listele.daca deja s-a diversificat cu oul pana acum ,a mancat si nu are nimic,atunci ii pui putin in piure,o lingurita poatenu se va simti.si totul blenduit bine bine bine,se face pasta ca la borcanelele alea cumparate.
La multi ani,sa fiti fericiti impreuna !
DANAH-cum am zis mai sus,incepi cu o bucatica de carne mica mica,cato unghie

MISS-sper sa reusesti pana la urma sa ii faceti programul,ideal e sa doarma dupa programul vostru,adica ora ideala e a voastra,ca unii se culca mai tarziu in functie de adulti,dar daca Bogdan se trezeste prea devreme si trebuie sa se culce deasemenea devreme,faceti cumva programul si dupa el.
eu nu stiu sa iti zic la ce ora,ca depinde mult de voi. sa ramana cam 4 ore pana la ora la care vrei tu sa il culci.
cred ca ma exprim varza.
nu iti dau sfat de vreo ora anume,ca asta am zis ca depinde de orarul vostru foarte mult si de cum se adapteaza si el.
si eu am zile cand il culc la 18 sau la 19,ca pica de somn -si asta face cand nu a dormit suficient pe zi.suficient inseamna atat cat doarme el de fel.in cazuri din astea,adoarme devreme.si atunci stiu ca se trezeste in cateva ore si apoi mai adoarme la 23,la 12 noaptea...si nici nu ma mai culc cand e asa,ca altfel imi e mai rau sa ma trezesc.
iti scriu despre noi asa ca orientare,poate iti serveste la ceva...desi cred ca esti pana peste cap de idei !!!
la ora pe care il culci pe el,sa te culci si tu.vad ca el doarme cam 4 ore legate noaptea,cam asa se trezea si al meu,cu diferenta ca il culcam la 22 si se trezea la 2,la 3.nu zic sa il culci la 22,doar sa te culci odata cu el,la 20 sau daca puteti la 21.
de cand i-am dat seara biberon cu cereale a inceput sa doarma mai mult noaptea,apoi de cand ia si drept cina la lingurita diverse,banana cu biscuiti(am dat din aia fara gluten) sau legume si apoi biberon,doarme cu burta plina.dar el isi ia bibe cu cereale la 22.
voi dati spanac ? medicii in Germania la cate luni il recomanda?
Si eu congelez castronase cu capac ,cu piureuri diferite,ca uit si ce ii dau !la fructe, la fel cum zici,dau si fructe si borcanele cu diverse. am si borcanele cu mancare pe care le dau cand plecam undeva,sau cand refuza piureul meu sau cand nu am putut sa ii fac.avem mereu dulapul plin .
scuza-ma ca te-am zapacit de creier !!!!!

REALLAURA-daca ti se pare ca are reactie la ou,nu ii mai dai ,ca inseamna ca nu il tolereaza. intreaba medicul daca si cand sa mai incerci,poate e bine sa incerci chiar mult mai tarziu,poate sa manance variat si fara ou .eu dau dupa 11 luni,aici asa recomandat,mi-e frica sa dau mai devreme.
desi.,,poate nici nu e de la ou...face si febra daca are vreo reactie?multa sanatate !!

ALINAANtO-sa stii ca sunt foarte putini copii care au stat in tarc cuminti eu amfacut asa un sondaj deopinie la primul copil,si cand am auzit ,nu am mai luat

ANALISbine ai venit !

SOCRAtE cred ca nu e mama sa nu faca o greseala de genul asta macar odata !
dar esti o mamica minunata,nu te indoi de asta !

ANDREE27-multa sanatate !! sa ne tii la curent cu starea lui Eric.

YLARI-La multi ani,sa fiti fericiti !!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput