Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxxy80 spune:
Bine ai venit!!!!
Deci avem printre noi inca o mamica de bebe2. ce frumos!!!!
Si eu nasc tot pe la jumatatea lui septembrie. Pe listuta te vro inscrie fetele care le au cu tehnologia . Tare as vrea sa ajut si eu in acest sens, dar sunt varza la acest capitol si mi-e teama sa nu fac vreo prostie .
Citat: |
citat din mesajul lui mamiCamelia Buna mamici. Ma arunc si eu in valtoarea celei de-a doua sarcini. Abia ieri am aflat ca vine barza pe la mijlocul lui septembrie. Incerc sa ma dumiresc cum sa ma inscriu pe listutza aia ca am uitat de cand n-am mai facut-o. Eu am bebe de 1an si 6 luni, nu suntem casatoriti ca ne-a fost bine asa pana acum. Cu parintii nu avem probleme din cauza asta, dar totusi actele si cununia au devenit o prioritate pentru primavara asta. Ne dorim o fetitza ca avem o splendoare de baietel pe nume, Luca Matei, dar , na... cum o vrea Doamne Doamne. Prima greatza am trait-o si eu ieri dimineatza la spalatul pe dintzi. La medic ma duc abia prin februarie, pana attunci nu mai tin pe luca in brate si nu-i mai fac eu baitza de seara.... Camelia http://www.flickr.com/photos/bebeluca/ http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120239 |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
honeybaby spune:
miha74 - Majoritatea doctorilor nu recomanda epilarea in timpul sarcinii pentru ca durerile pot provoca contratii ale uterului.
La o vasta asa de mica a sarcinii nu cred ca are vreo influeta, dar mai tarziu devine riscant.
Eu cred ca ma voi imprietenii cu aparatul de ras incepand cu luna a 3-a.
5+
Roxxy80 spune:
Buna seara!!! ca am uitat sa spun .
Eu sunt f suparata pt ca Matei face greva foamei de vreo 3 saptamani. El este un mare mancacios de felul lui, dar acum tb sa-i iasa maselele si azi a mancat doar un covrig uscat pana la orele 16.00. Simt ca innebunesc. E tare frustrant sa nu-ti manance copilul (mai ales copilul care e f mancacios de felul lui).
Azi mi s-a parut ca am avut o usoara stare de greata pe cand ne aflam intr-o vizita (dar s-ar putea sa mi se fi parut ). Tot de azi am inceput sa dau iar mediatii pt ca nu ne mai ajungem cu banii. Imi prind bine si la psihic ca mai fac si altceva.
Aleessicoo (spune-mi daca te cheama Alexandra ca mi-ar fi mai simplu sa-ti spun asa), ati luat cea mai buna decizie sa faceti un bb. E o binecuvantare. Mama ta va deveni alt om cand il va tine pe bb in brate. Vreau sa te asigur ca te vei descurca minunat si ca vei fi o mamica perfecta, asa cum suntem toate. In afara de sotul meu, nici eu nu am avut parte de alt ajutor si desi citisem o gramada cand eram gravida, trebuie sa recunosc ca mi-a fost putin greu la inceput, dar dupa 2 luni eram deja experta. E foarte important ca ne ai si pe noi aproape. Poti sa-mi scrii oricand si daca doresti iti dau si nr meu de telefon.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
delia79 spune:
salutare,
se pare ca trebuie sa scriu cele 12 mesaje ca sa apar in timp real cu noile mesaje.
monica_dicut spune:
hei, m-am intors si eu. Am umblat azi toooooooata ziua. Am fost in minunatul outlet store din militari. ESTE O DEZAMAGIRE... nu mergeti, toate ciurucurile si porcariile pamantului din colectii de acum 100 de ani... in fine. DUpa care am ajuns in Mini Prix-ul tot din militari de unde mi-am cumparat o tona de bluzite cu 130 de ron dupa care am fost sa papam si am bagat ca spartii si acum mor de somn
cristina_ana, si noi tot la inceput de iunie (de pe 1 pe 10) si am stat la Alexandra BEach... poate cine stie, ne-om fi vazut pe acolo
Nu stiu ce am mai vrut sa spun ca sunt f obosita.
Ah, delia, da tre sa bagi repejor 12 mesaje, deja ai 10 deci e ok
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Ioanact spune:
Buna seara.
Noi am iesit azi afara (dupa cum am zis in mesajul anterior) si am ajuns si pe la parintii mei..sa le dam vestea ca sunt .
Am facut si poze, le avem aici.. voi uploada si un filmulet cu Ioana..
Merg sa citesc din urma.
ALBUM
Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +
Ioanact spune:
Am reusit sa citesc ..ca nu ati scris decat 3 pag.
monica stiu ca se mai intampla sa gresesti, doar am spus sa modificam.
cristina ana multumim.
miha74 eu o i-au pe Ioana in brate (inca pot), cand voi avea burta mare at nu o voi m lua (acum are 9,500 g).
alex1405 am vazut pozele.. mi-au placut, si cele de la nunta sunt SUPERBE.
mamicameliabine ai venit printre noi.. am vazut poze cu cavalerul tau .
loradin sa dea Dumnezeu sa ai un bebe in burtica....aa, ai o minunatie de fetita, e tare dulce Ana, am vazut pozele si filmuletele..cum dansa, cum facea bal bal..n-a vrut sa arate nasul, dar va arata ea..imi place si cum zice ea :"uite", imi vine sa o mananci de draga.
roxxy80 Ioana nu mananca de vreo 2 luni..(cum manca inainte), i-a iesit un dintisor , si urmeaza si ceilalti, si pana ies..imi ies mie ochii..ma cam supara ca nu mananca..dar n-am ce-i face..asteptam pana ii ies.
delia79 da, m ai 2 mesaje si gata..poti vb cu noi.
ALBUM
Nausica spune:
Monica, nu m-am putut abtine si am intrat un pic aici. Si mi-am amintit de odiseea noastra si m-a apucat nostalgia. Te pup tare, o sa mai intru din cind in cind, sa vad cum iti creste burtica.
Fetelor, va doresc tuturor sarcini si nasteri usoare si bebelusi sanatosi. Si, daca ar fi sa va dau un sfat, acela ar fi sa va urmati instincul.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Fetelor, va doresc tuturor sarcini si nasteri usoare si bebelusi sanatosi. Si, daca ar fi sa va dau un sfat, acela ar fi sa va urmati instincul. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Multumim.
ALBUM
loradin spune:
Neata'
Ametita sunt.Am incurcat zilele.Luni ma duc la dr. nu azi.Ce sa mai...sigur e bebe la cat sunt de ametita.
Ioanact-Multumesc mult pentru aprecieri si pentru primire.Da...asa e...am o minunatie de copil.Si este atat de cuminte.O sa incerc sa o mai filmez.Filmuletele vizionate de tine sunt de cand era mititica.
Miha74- si eu o iau pe Ana in brate desi cred ca are vreo 11.5 kg.Ce am scos din capitolul joaca a fost "di di-ul".Pana nu demult am fost calutzul ei.Acum....imi este putin teama
honeybaby-si eu ma simt obosita.Nu reusesc sa depasesc ora 21.30.Norocul meu ca Ana la ora asta deja doarme.
Continui sa fiu balonata si asa ca o noutate am reusit sa ma deranjez la burta.La Ana m-am constipat.HI HI ! O fi baiat?
Va pup si vin cu vesti maine!