Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
miha74 spune:
Seara buna,
Tare vrednicute sunteti…chiar si capitol nou nout, care sa fie doar cu vesti de la foarte bune in sus.
Bun venit noilor burticute si sarcini usoare si frumoase!
aleesicoo – si eu cu Laura aveam tot 22 de ani, si uite ce fata mare am acum, si surprind pe toata lumea cu asta. (si eu tot in 6 luni eram la licenta). La mine mama soacra era impotriva…iar acum imi spune de fiecare data cand are ocazia: ce bine am facut ca nu m-am luat dupa ea ! asa ca nu dispera, o sa ii treaca.
Mary-07 (sper sa nu gresesc) –cum stai cu examenele ? si eu cu Laura eram la facultate in ultimul an, si a trecut mititica prin doua sesiuni si licenta, ba mai mult, am dat si examen la master inainte cu 2 saptamani sa nasc, de erau fetele care supravegheau cu ochii pe mine...nu cumva sa le fac vreo surpriza.
Camy-pus – si pe tine te asteptam la noi !
Eu am fost astazi la cosmetica, sa ma pregatesc pentru intalnirea cu bb, am fixat ca marti mergem sa vedem punctuletul si licarirea lui. Dar m-a durut ca naiba…si m-am si iritat la dansa
si noi am iesit astazi cu Matei...ca fata, mi-e dusa la Buzau cu o amica si parintii ei off course.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 6+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
am si eu o intrebare pentru fetele cu bb2: cum faceti cu bb1 ca trebuie luat in brate si mi-e frica de mor...Matei are deja 11 kg si e in urcare....
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
sunt cam singurica pe aici
sper ca va uitati la concertul facut de americani pentru Obama...este impresionat, numai ei puteau face asa ceva....
seara frumoasa
alex1405 spune:
danybv, mersi pentru MP
cristina, am mutat din poze in alta parte, si acum ar trebui sa se vada daca accesezi link-ul. Albumele sunt in meniul din stanga. Enjoy
Bibicu' mik
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbums.do?ownerId=14507677" target="_blank">Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby
alex1405 spune:
De fapt acum ar trebui sa se vada (la primul mesaj nu modificasem inca semnatura)
Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby
mamiCamelia spune:
Buna mamici. Ma arunc si eu in valtoarea celei de-a doua sarcini. Abia ieri am aflat ca vine barza pe la mijlocul lui septembrie. Incerc sa ma dumiresc cum sa ma inscriu pe listutza aia ca am uitat de cand n-am mai facut-o. Eu am bebe de 1an si 6 luni, nu suntem casatoriti ca ne-a fost bine asa pana acum. Cu parintii nu avem probleme din cauza asta, dar totusi actele si cununia au devenit o prioritate pentru primavara asta. Ne dorim o fetitza ca avem o splendoare de baietel pe nume, Luca Matei, dar , na... cum o vrea Doamne Doamne. Prima greatza am trait-o si eu ieri dimineatza la spalatul pe dintzi. La medic ma duc abia prin februarie, pana attunci nu mai tin pe luca in brate si nu-i mai fac eu baitza de seara....
loradin spune:
Buna seara burtici.Maine ma duc si eu la doctor pentru confirmarea sarcinii.Sa-mi tineti pumnii.Mai am o fetitza nascuta in 25 feb 2007 pe care o cheama Ana si sper sa vina si o surioara sau un fratior pentru ea.Va anunt maine!
O seara placuta va doresc si multa,multa sanatate.Date mai precise va dau maine!
cristina_ana spune:
Alex1405, ai niste poze absolut superbe. A fost o adevarata incantare sa le privesc. Si Tora e minunata!!!
Miha, si mie imi e cam frica sa-l iau pe Andrei in brate, ca are vreo 13 kg. Si cand o creste burta chiar nu stiu cum o sa fac. La sarcinile trecute, din luna a 6-a am stat numai in pat cu tratament pentru contractii si risc de nastere prematura. Daca se repeta istoria si acum am incurcat-o rau de tot. Nu vreau sa ma mai gandesc ca ma deprim. Oi vedea atunci ce o sa fac.
MamiCamelia, ai un baietel de aceeasi varsta cu al meu. Tare multe suntem cu bebei mici acasa si burtica!
Bun venit la noile burticutze!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 6+
POZE
Roxxy80 spune:
Matei al meu are 11.5 kg si il iau in brate de multe ori pe zi pentru ca inca pot. El vine si vrea sa ne iubim si chiar nu pot sa-l refuz. Profit si eu acum ca vrea sa ne dragalim, mai tarziu voi avea burtoiul imens si poate nu va mai vrea nici el .
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 am si eu o intrebare pentru fetele cu bb2: cum faceti cu bb1 ca trebuie luat in brate si mi-e frica de mor...Matei are deja 11 kg si e in urcare.... Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 6+ "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
honeybaby spune:
mamiCamelia, THEA22, - bine ati venit .
Mie bb imi face program de somn . La 22 nu mai pot sa tin ochii deschisi. Daca trec de 1 noaptea sunt ok, imi trece somnul. Dar intre 22 si 1 e jale.
Pupici si weekend placut
5+