Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loradin Ioanact-Multumesc mult pentru aprecieri si pentru primire.Da...asa e...am o minunatie de copil.Si este atat de cuminte.O sa incerc sa o mai filmez.Filmuletele vizionate de tine sunt de cand era mititica. Continui sa fiu balonata si asa ca o noutate am reusit sa ma deranjez la burta.La Ana m-am constipat.HI HI ! O fi baiat? Va pup si vin cu vesti maine! INGERASUL MEU DRAG |
Am vazut ca era mai mica Ana in filmulete..(11 luni, cam asa, sunt denumite filmuletele)..Referitor de deranjat la burta, si eu m-am deranjat(ieri mi-am facut ceai de menta..si m mi-a trecut)..o fi de la sarcina?..eu am crezut ca de la mancare..Sa stii ca si eu la Ioana m-am constipat..o fi dupa asta?Adica voi avea baiat?
ALBUM
Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +
Ioanact spune:
Nu e nimeni pe forum?
ALBUM
aleesicoo spune:
buna ioana... buna la toate fetele.... ce mai faceti ?... eu cred k sutn o fericita nu am nici un fel de greata sau alte stari urate ..poate unde este si prea devreme... stiti cumva un link unde sa intru sa calculez kte saptamani am ?
Ioanact spune:
citat din mesajul lui aleesicoo buna ioana... buna la toate fetele.... ce mai faceti ?... eu cred k sutn o fericita nu am nici un fel de greata sau alte stari urate ..poate unde este si prea devreme... stiti cumva un link unde sa intru sa calculez kte saptamani am ? |
Buna..nici eu nu am stari de greata sau alte simptome..ma simt chiar foarte bine..uite aici un site : http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=138 , pt a calcula cate saptamani ai..
ALBUM
alinus_25 spune:
citat din mesajul lui Ioanact Sa va povestesc despre mine..aseara cand m-am dus sa ma culc ..imediat sa trezit Ioana tipand, dar s-a linistit si a adormit..bunn..dar nu puteam acum sa adorm, m-am intors pe o parte pe celalalta, nimic..cred ca a durat 1 h pana am adormit...Seara trecuta la fel nu puteam sa adorm ..at am mancat si ciocolata, si am zis ca din cauza asta..dar aseara nu am m mancat nimic..sa vad in seara asta..ce am insomnii de la sarcina? Si voua vi s-a intamplat asa? ALBUM Primul incisiv central de sus - 18.01.2009 ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + |
Confirm io! Eu am avut si in sarcina cu Teo insomnii. Insa pe vremea aia imi ocupam timpul jucand Triburile, TRAVIANCe vremuri
Acum am super insomnii, insa sunt ingandurata,iar sotul si mai icarcat sufleteste.Asa ca ne foim amandoi pana vin zorile,apoi mai prindem 2-3 ore de somn. Uneori ne mai tzine si Teo companie, ii ies maselutze si se jeleste rau.
Alina 6+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)Bondarul bzz-bzzzz
alinus_25 spune:
Alesicooo,uite aici un calculator bun. http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
Cat despre greturi, eu zic sa nu te bucuri asa repede.Si eu am avut ceva-ceva greturi la inceput, apoi vreo 10 zile pauza, si de la inceputul saptamanii experimentez niste greturi cruuuuuunte. Ce e mai rau...nu pot manca fructe, ma balonez instant si eructez (frumos spus) ca dupa o bere
Oricum sunt convinsa ca tu ai tineretea in avantajul tau, parca toate trec mai usor cand esti tanara (nu ca as fi baba), esti si mai optimista. Eu parca am inceput sa mai vad si tonuri de gri, nu mai e totul roz.
Alina 6+ DPN 9.09.2009
alinus_25 spune:
Hai mai nu te grabi cu mielul, daca te uiti la semnatura (updatata) vei vedea ca Alina ma numesc.
Alina 7+ DPN 9.09.2009