Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
Despre Municipal, ambele mele cumnate si 2 verisoare au nascut acolo cu Badiu si a fost super ok. La a doua cumnata a fost o mica problema cu un hematom facut ca nu a fost cusuta cum trebe. In fine, s-a rezolvat, bebeii toti ok. Aceasta cumnata naste si pe bebe 2 acum in februarie tot cu Badiu . Cealalta cumnata merge cu mine la POlizu la aceasi doctora care defapt e prietena cu ea. Din punctul meu de vedere Municipalul e super ok, mai ales ca lasa si taticii sa asiste la nastere si sa taie cordonul.
Eu ma duc la Polizu la respectiva doctora din mai multe motive: imi stie cazul anterior si va avea mare grija de mine acum. Va sta cu mine la nastere pe tot parcursul travaliului. La orice ora din zi sau din noapte o voi suna cu o problema im iva raspunde si ma va lamuri. Eu am nevoie mare de un doctor dedicat 100% pentru ca va fi clar o sarcina cu risc. DEsi sansele sa fie o sarcina ok sunt foarte mari, riscul sa se repete tragedia exista si mie mi-a spus clar ca dupa 30 de saptamani in colo e posibil sa ma interneze in spital sa fiu monitorizata non-stop.Si in plus pe neonato sunt foarte bine dotati. Eu nu contest ca fiecare doctor a avut tragedii si fiecare spital la fel insa in unele rata de risc este mult mai mare decat in altele.Plus ca imi va da copilul cu mine si clar taticul emotionat se va lega cu catusi de mine in timpul nasterii ![]()
Va dati seama ca eu sunt Stan patitul si acum suflu si in iaurt si nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu. asa ca sa nu va suparati ca mi-am spus parerea despre aceste spitale dar pentru mine au fost "negre".
Doro, Gilorteanu nu cumva e si la Policlinica la Titan???
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Ioanact spune:
Buna fetelor.
Am venit si noi de la vaccin.(nu a vazut nimeni mesajul ca am fost la vaccin cu Ioana
)? Ioana nu a plans, in cabinet m era o mamica cu o fetita si i-am distrat atentia. A fost bine la vaccin, m facem luna viitoare (pe cel de 1an si 1 luna).![]()
Am vazut ca ati vb de bb din burtica, ce va fi fata sau baiat, eu cred ca voi naste un baiat, cu toate ca am experienta la fata, voi avea si la baiat, nu cred ca o mare diferenta (ma refer la cele care au un copil)..![]()
ALBUM
Primul incisiv central de sus
- 18.01.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + 
panda77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Am venit si noi de la vaccin.(nu a vazut nimeni mesajul ca am fost la vaccin cu Ioana )? Ioana nu a plans, in cabinet m era o mamica cu o fetita si i-am distrat atentia. A fost bine la vaccin, m facem luna viitoare (pe cel de 1an si 1 luna). |
Ba sigur ca am vazut! Ce fetita curajoasa! Foarte bine ca ati trecut usor de hopul asta...
Panda, fudula mamica de
www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
cu DPN 23.09.2009
monica_dicut spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Buna fetelor. Am venit si noi de la vaccin.(nu a vazut nimeni mesajul ca am fost la vaccin cu Ioana )? Ioana nu a plans, in cabinet m era o mamica cu o fetita si i-am distrat atentia. A fost bine la vaccin, m facem luna viitoare (pe cel de 1an si 1 luna). |
Ba da, pupam fata curajoasa

Da ia spune-mi, ai gasit vaccinul de 1 an? Cumnata mea il asteapta din septembrie si nici acum nu l-a facut... acuma nu stiu ce schema face ea....
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica

Ioanact spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui panda77
Ba sigur ca am vazut! Ce fetita curajoasa! Foarte bine ca ati trecut usor de hopul asta... Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si cu DPN 23.09.2009 |
Multumim.
Am facut si cateva poze, cine are timp sa le vada.ALBUM
Primul incisiv central de sus
- 18.01.2009 ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
monica_dicut spune:
Eu acum i-am vazut ochisorii mai bine 
cat sunt de frumosi. In cele pe care le-am vazut ieri radea si ai avea semi-inchisi. Ai o superbitate de fetita, sa-ti traiasca si sa-i faci o surioara/un fratior la fel de frumoasa/frumos 
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
selen80 spune:
Pfiu, de-abia acum am reusit sa va prind din urma! deja s-au facut iar 20 de pagini! pana le-am citit pe toate am uitat ce vroiam sa zic 
in primul rand bun venit tutoror burticilor noi! n-am inmultit, nu gluma 
doi: apropo de ridicat copii....mie dr mi-a zis sa nu ridic nimic mai greu de 3 kg! si eu inainte de a merge la dr ii ridicasem pe aia mici ai nasilor, pt ca nu stiam...acum sotul nu ma mai lasa sa ridic nimic...nu ca mi-ar parea rau
imi inchipui ca pt cei cu inca un copil e greu, dar...trebuie sa-i pacaliti cumva, de dragul bebicilor din voi...
dupa cum spuneam, aveam mai multe in cap sa va zic, dar am uitat..![]()
ma scriu cum imi mai aduc aminte..
ursuletzul nostru
alex1405 spune:
Felicitari ca ati trecut cu bine de hopul asta! Trebuia sa luati cubul cu voi, si nu-ti mai faceai griji ![]()
M-a distrat tare o verisoara de-a mea din Londra care are fetita de vreo 2 ani - cand am vazut o poza de la frizer si Tea era cu un DVD player in fata, zic: ia uite dom'ne ce idee super...sa-ti dotezi frizeria cu playere ca sa stea copchilu' cuminte. Da' ea: de unde? Playerul e-al nostru. Nu putem sa mergem undeva si sa stea fata cuminte fara el.
Precizare: Tea e un dracusor de copil dotat cu baterii duracell. :)
Bibicu' mik 
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby 
panda77 spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Multumim. Am facut si cateva poze, cine are timp sa le vada. |
vai, dar asta nu e fetzisoara de fetita chinuita de vaccin, nu! o scumpica si curajoasa pe deasupra, o pupam dulce!
Panda, fudula mamica a domnitei
www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
cu DPN 23.09.2009