Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxxy80 spune:
Eu simt ca e tot baietel. Prima data la fel ca si tine imi doream fata, dar simteam ca e baiat. Acum nu-mi doresc neaparat fata pt ca eu sunt experta
in a fi mamica de baietel.
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Vazut si eu Ioana ![]() dulce si scumpik foc ![]() Apropos fetelor, voi ce minuni simtiti ca ascundeti in burtica? Eu prima data, desi mi-am dorit mult fata am stiut din prima clipa ca e baiat. Acuma cred ca e fetita...sau gemeni POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Minunea din burtica ![]() 6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() Uite asa cresc eu la mami in burtica |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
6+
alex1405 spune:
Eu nu am nici un feeling...da tare mult imi doresc o fetita...
Bibicu' mik 
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby 
monica_dicut spune:
Doro, cu cine ai nascut la Caritas?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Roxxy80 spune:
E un om deosebit si un doctor desavarsit profesorul Crisan.
Despre Sosievici pot spune ca nu-mi place ca om, dar e un echografist extraordinar.
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo moni... pe mine ma are in evidenta prof.crisan de la 18 ani ... toate controalele ginecologice el mi le a facut .. in el am mare incredere..... iar asistenta sefa k kre lucreaza prof.crisan e matusa mea ![]() niciodata sa nu spui niciodata |
6+
Roxxy80 spune:
Si eu merg de 10 ani la maternitatea Bucur, dar de data asta 90 % voi naste la Municipal.
6+
aleesicoo spune:
roxxy eu sa numai aud niciodata de spitalul Municipal.....cumnata mea este bolnava de cancer la colon si au tinut-o in spital 2 sapt degeaba fara sa i faca nimic... sunt f deceptionata
niciodata sa nu spui niciodata
Doro76 spune:
Am nascut cu dr Gilorteanu, care a avut grija de mine toata sarcina. Stiu ca parerile despre ea sunt impartite, dar cu mine a fost ok. Pe mine m-au ingrozit la neonatologie..fii-mea are si la 4 ani semne de la perfuziile pe care i le puneau in cap si pe maini, pt ca era mica si nu ii gaseau venele
..E un copil care n-a mai supt pt ca i-au dat la o zi biberon...un copil umflat cu glucoza in spital sa ia mai repede in greutate si sa o externeze mai repede...normal ca acasa a scazut brusc in greutate , ca eu nu-i injectam glucoza 

Asa ca fetelor, nu e important numai dr cu care nastem, ci si personalul de la neonato...
Doro
6+ si Eva Maria (28.04.2005)
panda77 spune:
Eu nasc la Municipal, asa cum am nascut-o si pe Ilinca. Cred ca de doctori buni si rai dai peste tot. Depinde si de norocul pe care-l ai. Veti auzi pareri impartite chiar despre acelasi doctor, darmite dsapre spitale. Deci eu sunt ok cu Municipalul, daca doreste cineva sa afle detalii va stau la dispozitie.
Panda, fudula mamica a domnitei
www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
cu DPN 23.09.2009
panda77 spune:
Dar stati ca mi-am adus aminte de un lucru important: trebuie sa va informati ce sistem este in maternitatea in care vreti sa nasteti. Adica daca veti sta in salon cu copilul sau nu si sa va ganditi cum vreti de fapt. Eu la Municipal am stat cu copilul langa mine si nu a fost usor cu cezariana sa ma descurc singura cu el, dar nu as schimba sistemul pentru nimic in lume. Daca nu ai copilul in salon apuci sa te odihnesti si sa te refaci bine in cele cateva zile pana pleci acasa. Daca ai copilul cu tine, nu te odihnesti deloc, dar capeti experienta si nu te trezesti ajunsa acasa ca nu stii ce sa faci...
Panda, fudula mamica a domnitei
www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
cu DPN 23.09.2009