Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
Danuta1979 spune:
Aleesicoo, ia zi-mi, de dr. sanda marinescu ce poti sa-mi spui?
Dana
6+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
aleesicoo spune:
danutza de dr.marinescu nu stiu sincera sa fiu.. dekt de dr.poenaru... niculescu, sosievici. crisan , atat
niciodata sa nu spui niciodata
THEA22 spune:
Vai, numai acum ti-am citit mesajul si nu pot decat sa recunosc: CIOCO INAINTE DE CULCARE E CAFEA CURATA!!! nu am reusit ,desigur, sa adorm decat pe la vreo 2 jumate dupa ce m-am uitat la "Buletin de Bucuresti", iar dimineata eram rupta. Acum mi-am revenit, afara e soare si parca mijeste a primavara.
Multumesc frumos de urari pentru sotul aniversat. Inca mai avem tort si baloane prin casa...
cu drag,
[/quote]
LA MULTI ANI! sotului
, sa fie sanatos si sa fie fericit alaturi de tine toata viata!
Daca mananci ciocolata mai poti sa dormi? Eu acum 2 seri am mancat cateva buc de cioco..si nu am mai putut sa adorm..
, si eu am dormit azi..daca aud galagie, greu imi deschid ochii parca as vrea sa dorm mult (daca am adormit greu ma mai trezesc, dar ma trezeste Ioana, striga la mine..
)
ALBUM
Primul incisiv central de sus
- 18.01.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + 
[/quote]

THEA22
monica_dicut spune:
Doro, scoate spatiile de la [ gravi ] eu le-am pus ca sa nu apara emoticonu. Daca scoti spatiile o sa iti apara emoticonu cu burtik.
Of, la Caritas am nascut si eu 
, vai de mine, bine ca a fost bine piticutza sunt cei mai neprofesionisti doctori acolo din tot Bucurestiul. Acum ma duc la Polizu, macar pe neonato stiu ca sunt cei mai tari, ei si Giulestiul. Cu Peltecu a nascut o prietena f buna. Problema la el e ca nu prea are timp si cam scrie in fruntea ta cezariana atunci cand are el timp pt tine. Asa ca medic am inteles ca ar fi chiar bun.
Vai dar voi toate v-ati hotarat sa nasteti la Bucur? La odiseea trecuta am fost singuar la Caritas iar la Bucur si la Cantacuzino nu a nascut nimeni.... v-am mai spus de ce... nu vreau sa va sperii, va poevstesc doar din experienta, poate va razganditi
sa nu dati cu rosii va rog 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
nnicoro spune:
In sfarsit,dupa o tona de teste de sarcina facute pana acum,am reusit sa vad si eu II!!Nu am crezut ca o sa ajung sa mi se intample minunea asta,mi se parea ireal si nici acum nu sunt deloc constienta,nu realizez,nu ma vad cu burtica si nici cu bebei.Sunt total detasata pentru ca nu realizez.La cat de tare mi-am dorit si cat de imposibil mi se parea sa mi se intample mie,acum nu realizez,am impresia ca e cat se poate de firesc,ca nu s-a schimbat nimic.Stiu ca DD o sa ma ajute asa cum m-a ajutat mereu,asa ca nu am emotii,sunt foarte optimista si sigura ca nu are cum sa fie ceva rau. Sper sa va dau la toate din optimismul meu pentru ca Dumnezeu nu ne-a dat bebeii fara un scop si noi nu putem decat sa ne rugam si sa-I multumim pentru minunea data.
A[pink]m incercat sa-i dau datele mele pe pm monicai_dicut dar din pacate nu m-a lasat asa ca le las aici
DN 2.01.1978
UM 22.12.2008
DPN 26.09.2009
aleesicoo spune:
moni... pe mine ma are in evidenta prof.crisan de la 18 ani ... toate controalele ginecologice el mi le a facut .. in el am mare incredere..... iar asistenta sefa k kre lucreaza prof.crisan e matusa mea
aleesicoo spune:
eu va las fetelor plec acs k mi a ajuns kt am muncit azi... ma duc c bebe sa facem nani
aveti grija d voi si de "cozonacei"
Doro76 spune:
Pai daca trebuie o sa fac cezariana, ce sa fac. Peltecu m-a operat in 2004 de endometrioza si asa am nascut fetitza,dupa laparoscopie. Oricum, mare mirare ca am ramas din nou gravi, caci se pare ca endometrioza e din nou prezenta, adik s-a refacut. Din cauza asta am si durerei cand se mareste uterul...trage de tumoare...de aderente.
In fine. Noi sa fim sanatoase si fericite
. Eu sunt convinsa ca duc sarcina asta..Sunt la fel de optimista ca tine Moni!
Doro
6+ si Eva Maria (28.04.2005)