Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Acum zic si eu: Buna burtici.

Am reusit sa din urma..
Eu ma pregatesc sa merg cu Ioana la Dr, ii fac vaccinul de 1 an, cand ma gandesc ca va plange....dar sa vad poate ii distrag atentia cu ceva (imi i-au o jucarie cu mine).
Am plecat, sa o pregatesc..(doar ce s-a trezit), la 13 tb sa fim la Dr.
Vb dupa ce ne intoarcem. Va

ALBUM

Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

eu imi dorescc fff tare un baiattt

niciodata sa nu spui niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

da, am io un feeling asa ca sunt 2, nu stiu de ce. Sper ca ma insel ca nu vreau...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

knd te duci la dr.monica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

da, am io un feeling asa ca sunt 2, nu stiu de ce. Sper ca ma insel ca nu vreau...

monica_dicut, nu stiu ce sa zic de feelingul asta, si eu am stiut din prima ca urma sa am o fetita, ceea ce a fost adevarat. Hai sa zicem mai bine ca sunt 50% sanse sa ai dreptate. Dar daca e cum spui, muuult mai important e sa fie sanatosi, ca de topit tot ti se topeste inima, ca e fata, ca e baiat, ca sunt doi etc.

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si cu DPN 23.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aaa, io n-am zis ca feelingu e sigur 100%, Doamne fereste. Am zis doar ca intamplator la mine s-a nimerit. Si intrebam asa, de conversatie ce feelinguri aveti voi...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

!!si eu sunt, ma rog, am fost fumatoare, dar de martea trecuta, de cand am 2 liniute m-am lasat, nu imi vine deloc, am incercat sa trag dintr-o tigara si mi-am imaginat copilul cum se zbate in mine, si am stop gata!!! pt. bb fac orice, am citi ca mai multe o sa nasteto la Bucur eu inca nu stiu si nici nu ma gandesc asa de departe, o iau mai incet, e mai bine pt psihicul meu, insa azi merg la o dr care se num Sosievici Iulia, nu o cumosc, mi-a fost recomandata de o verisoara care e si ea gravi si e pacienta ei,si lucreaza la Bucur vreau sa va intreb ati auzit ceva despre ea? tare mult nu imi doresc sa dau prima data peste o acritura care sa imi spun ca e prea devreme pt investigatii vinp pesta 2 sapt

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Aaa, io n-am zis ca feelingu e sigur 100%, Doamne fereste. Am zis doar ca intamplator la mine s-a nimerit. Si intrebam asa, de conversatie ce feelinguri aveti voi...

pai al meu acum e ca e baiat...dar stiu eu cata autosugestie e? ca am deja fata si probabil ca subconstientul lucreaza saracu'

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si cu DPN 23.09.2009

Mergi la inceput

e una dr.sosievici.... e ea asa zapacita dar profesional e f buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Moni, saru mana. Am mesterit la semnatura, sper sa mearga. Cat despre feeling, cred ca de data asta e baiat, desi, ca orice mama de fetitza, sunt convinsa ca ma pricep mai bine la bb fetitze.
Daca sunt doi, ceea ce NU VREAU, cred ca ma urc pe pereti initial, dar dupa aia o sa-i pup sa-i albesc, ce sa fac!
Oricum sarcinile sunt diferite, la prima mi-era muuult mai rau. Nici acu nu sunt pe roze dar nu mai tot timpul!
Nu stiu inca unde nasc..pe Eva am nascut-o la Caritas. Nasterea in sine a fost OK, dar la neonato am dat peste o dr pe care era s-o omor. Fetitza era prematur si nu respira OK in primele ore si chiar zile iar dr urla la mine intr-una. Am vazut-o la muuulte ore dupa nastere pe motiv ca dn dr era in criza de nervi. In fine au fost zile groaznice...nu vreau sa-mi mai amintesc.
Poate de data asta merg la Filantropia la Peltecu..ma decid dupa ce ma duc la el la consult in februarie
Pup fetele ca tare m-am lungit

Doro [ gravi ] 6+ si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput