Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
Danuta1979 spune:
Eu una sunt fumatoare inraita de 11 ani. Peste un pachet pe zi..cu mici exceptii. Tigari slabe in ultimii 2 ani..Virginia slims...dar tot tigari sunt.
Chestia e ca duminica trecuta la prima ora..cum am facut ochi...tupppp la baie sa prind prima urina sa fac testul de sarcina. A iesit in 30 sec pozitiv...si din acel moment...fara tigari...fara stat in preajma fumatorilor sau la restaurant la fumatori.
E f greu...nu zic nu....cateodata mi-a asa pofta...uneori parca fac si febra de cat imi trebuie...dar caut atunxci sa ma ocup cu ceva...mananc un fruct...beau un pahar cu apa sau suc natural....Ideea e ca vad ca mi-e mai usor putin acum, dupa o sapt.
Oricum, sapt. trecuta am visat in fiecare noapte ca fumam...pe bune!
Fostu meu sef imi povestea pe vremuri ca el, dupa 20 de ani de fumat...tot asa cand s-a lasat visa noaptea...
Ideea e ca atunci cand simt nevoia sa fumez ma gandesc ca nu-mi doresc o tigara cat imi doresc un copil sanatos...si asa trec peste. Si imi mai spun ca sunt suficient de puternica si motivata acum cat sa nu ma las condusa de tigari/nevoia de a fuma in detrimentul sanatatii copilasului meu, mai ales ca in primele 3 luni are atata nevoie de un climat sanatos.
Dana 6+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
Nu eu, prietena mea cea mai buna si alte doua cunostinte... nu este o maternitatea prea curata si prea dotata din pacate...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
aleesicoo spune:
asa este Monica dar dak nu sunt bani nu avem pe cine condamna decat pe cei de sus
,... eu lucrez la sp.la sf ioan din care face parte si maternitatea.... eu una am fost mereu bine primita acolo
Danutza e groaznic d greu fara tig.....
niciodata sa nu spui niciodata
panda77 spune:
Dragele mele, si eu am fost fumatoare inraita multi ani, pana in secunda in care am aflat ca sunt insarcinata cu Ilinca. De atunci am devenit nefumatoare
si uite ca au trecut doi ani si ceva de atunci si tot nefumatoare sunt, ceea ce-mi face viata mult mai usoara, mai ales acum, in a doua sarcina. Tot ce trebuie sa faceti este sa va spuneti ca puteti sa renuntati, ca bebelul are nevoie de asta. Eu ma gandeam ca nu mi-as ierta-o niciodata daca bebelul meu ar avea probleme din cauza fumatului meu. Si asa m-am motivat cu succes.
Va doresc putere celor care doriti sa va lasati de fumat, este un lucru minunat, dar si moderatie celor care nu isi propun acest lucru. 
Panda, fudula mamica a domnitei
www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
cu DPN 23.09.2009
Roxxy80 spune:
Eu am nascut la maternitatea Bucur si am fost multumita de absolut tot, cu o singura exceptie, si anume faptul ca nu au persoane care sa te invete sa alaptezi. Este adevarat ca am stat intr-o rezerva privata unde am avut chiar toate conditiile. Pot spune ca am avut parte de o echipa de doctori si asistente super (ma refer la nastere).
Eu de cate ori imi aduc aminte de acea maternitate, imi dau lacrimile de emotie. Acolo a fost cea mai frumoasa zi din viata mea. Dupa cezariana m-am refacut imediat iar acum de abia se mai vede ca am fost operata. De asemenea, neonatoloaga lui Matei a fost extraordinara. Cand m-a externat a luat copilul si mi-a explicat din varful capului si pana la degetul mic de la picior cum trebuie ingrijit.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
Roxxy80 spune:
Fetelor, sper sa nu va suparati pe mine pt ceea ce va voi spune, dar credeti-ma ca o spun cu cele mai bune intentii. Incercati sa nu mai fumati deloc si nici macar sa stati printre fumatori. Poate afecta f rau bebeul. Poate sa iasa un copil sensibil care sa raceasca foarte des sau, doamne fereste, poate avea probleme mari si mai mari cu caile respiratorii.
Eu am fost fumatoate timp de 8 ani. M-am lasat cu 3 ani inainte sa-l nasc pe Matei. E adevarat ca acum am devenit o adevarata luptatoare impotriva fumatului
. la mine se fumeaza doar pe balcon (indiferent de temperatura de afara). Toata familia mea e fumatoare din pacate, in afara de mine si de sotul meu.
Sper ca nu va suparati ca v-am spus toate astea 
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gegea Ioanact, sarcina trecuta cautam cu ardoare mamici din Constanta, iar la odiseea de atunci, nu am cunoscut nici una. In perioada nov.'04-mar.'05 a trebuit sa stau in Constanta si, insarcinata fiind, mi-a fost f. greu sa gasesc un medic care sa imi supravegheze sarcina. In cele din urma, am ajuns la cabinetul dr. Petenchea (nimerisem la cel in varsta si ursuz) si apoi, la recomandarea cuiva, am fost la dr. Dantes Florian, care mi s-a parut un medic bun, insa ma gandeam cu groaza la momentul nasterii, deoarece nu prea imi oferise garantii ca va aparea atunci cand va sosi si clipa cea mare. Totul a fost bine in cele din urma, nu a mai trebuit sa nasc in Constanta. M-am uitat si eu la cateva dintre pozele voastre, aveti un ghemotoc tare dulcic, sa va traiasca ! ![]() Geani 7+ si Daria (03.04.05)Varsta Dariei |
Multumim
. ..Deci nu ai mai nascut in Constanta? Zici de Dr Dantes Florian ca e un medic bun (dupa parerea ta)..ok..ma voi gandi la ce medic sa merg..mai cercetezALBUM
Primul incisiv central de sus
- 18.01.2009 ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui loradin Ioanact-cu sigutanta esti o mamica exceptionala.Sunt atat de calde si de primitoare mesajele tale.Ti-am vazut si eu minunea .Sa-ti traiasca si sa-i aduci in dar un frate(sora) sanatos(asa). INGERASUL MEU DRAG |
Multumesc mult.
Esti o draguta.
ALBUM
- 18.01.2009 ALINA
de
monica_dicut spune:
Vazut si eu Ioana 
dulce si scumpik foc 
Apropos fetelor, voi ce minuni simtiti ca ascundeti in burtica? Eu prima data, desi mi-am dorit mult fata am stiut din prima clipa ca e baiat. Acuma cred ca e fetita...sau gemeni ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Vazut si eu Ioana ![]() dulce si scumpik foc ![]() Apropos fetelor, voi ce minuni simtiti ca ascundeti in burtica? Eu prima data, desi mi-am dorit mult fata am stiut din prima clipa ca e baiat. Acuma cred ca e fetita...sau gemeni POZNICI CU NOI Multumesc. ![]() gemeni??Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Minunea din burtica ![]() 6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() Uite asa cresc eu la mami in burtica |
ALBUM
- 18.01.2009 ALINA
de

(03.04.05)
gemeni??