Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ce ma bucur Danutza! sa speram k vom avea o sarcina usoara si dupa niste bebi cuminti ...sa nu ne tina de planton toata noaptea, cu ce medic nasti ?

niciodata sa nu spui niciodata

Mergi la inceput

eu deocamdata cred k sunt fericita k nu am nici greturi sau alte simptome..... sapt viitoare ma duc si eu la doctor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mai da voi faceti concurs care-i cea mai slaba

Eu la Andrei am luat doar 10 kg (el a avut 2800 la 37 de sapt adica un copil normal) si am mancat tot ce mi-a dorit sufletul. Nu m-am abtinut la nimic dar nici nu am facut exces in ideea ca "mananc pentru doi". Insa acum vad ca am o foame in mine de cred ca o sa ajung la 100 de kile. Si nu e vroba ca vreau eu sa mananc ci imi cere organismul. Asa ca, e adevarat ca fiecare sarcina e unica... a si azi mi-e greata....

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

cu dr. Sanda Marinescu. Am citit ca tu vei naste cu un barbat...dr. prof..
Am inteles ca la Bucur se cam merge pe nastere normala...si se face cezariana numai daca chiar e cazul.
Asa ca...sa ne pregatim sufleteste de pe acum..si sa avem sarcina usoara si forta la nastere.

Dana 6+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

eu mereu am fost slaba si de felul meu mananc foarteee mult... dak ar manca altcineva kt mananc eu ... nu ar mai intra pe usa, fetelor pana knd ati aflat k sunteti insarcinate fumati ?... si pe perioada sarcinei va ti lasat?.. mie imi este fff greu sa ma las.. si tot timpul imi vine sa fumez... dar fumez si tigari slabe

Mergi la inceput

monicutza am vazut k tu knd ai fost gravida ai stat cu bebitzu la mare la soare la bronzat nu ti-a afectat ... k dak nu afecteaza pot merge si eu dupa nunta la mare?

Mergi la inceput

Eu cu andrei am cam fumat toata sarcina dar maxim maxim 5 tigari pe zi(uneori deloc). Acum vad ca nu prea ma mai incanta, mai pufai cate un fum de la sot atunci cand mor de pofta dar in rest nu. Sper sa nu mai am astfel de pofte deloc.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica

Mergi la inceput

marea si soarele chiar sunt recomandate atat sa ai grija sa nu fie apa rece si sa nu te loveasca valurile in burtik. Eu am fost chair de 2 ori.

Iar despre maternitatea Bucur... no comment. La mine e in top 3 "acolo NU" dupa Caritas si Cantacuzino....

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput

cu prof.crisan voi naste.. o sa merg sa vb c el... pai vreau nu vreau cu cezariana voi naste pt k sunt fff mica in bazin

Mergi la inceput

ai avut neplaceri la Bucur, Moni?

Mergi la inceput