Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
alex1405 spune:
Si eu astept burtica cu nerabdare! Ma tot uit ca nebuna la haine de gravidute si chiar am ochit cateva pe net, dupa care revin pe pamant si realizez ca nu o sa am nevoie de ele inca vreo luna-doua...![]()
Bibicu' mik 
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby 
Roxxy80 spune:
Neata, burtici fericite!!!
Bine ati venit, burtici noi. Nu va enumar ca sigur uit pe cineva si nu vreau sa va suparati pe mine.
Pentru mine ar fi ingrozitor sa fiu nevoita sa stau la pat. Cine ar mai avea grija de Matei?
Sarcina asta am si eu de gand sa mananc aproape orice (la Matei am fost exagerata cu ceea ce mancam). Ideea e sa nu exageram cu nimic, adica sa nu mancam in cantitati industriale.
Apropo, sa stiti ca eu am cateodata niste dureri vagi ca la ciclu. Oare o fi normal? Nu sunt puternice, dar parca simt cate o jena mica cateodata.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
Raluca_u spune:
Despre cresterea burticii pot sa va spun ce am observat la sarcina cu adina. A inceput sa se simta si a tr sa imi mai schimb garderoba dupa vreo doua luni de cand am aflat ca sunt
. spun sa se simta pt sa siteam eu la haine ca ma strang la burtica si vedeam o usoara burtica, dar de vazut pt ceilalti doar daca stiau ca sunt gravi sesizau, altfel...
am avut ceva haine de gravida, dar f putine, pt ca nu prea am gasit lucruri ok, la preturi decente, ce era dragut aveau niste preturi de te luau ametelile. oricum acum 3 ani am dat 100 lei pt o pereche de pantaloni si astia au intrat la categoria pret f rezonabil, au fost si singurii care mi-au placut. in rest ce era fain era peste 400 de lei, mult prea mult din punctul meu de vedere. eu personal m-am orientat apoi spre haine normale care pot fi purtate cu succes si in sarcina, pantaloni care au banda elastica sus... cum era vara mare parte din sarcina am purtat cu succes astfel de pantaloni din in. tricouri elastice mai lungute care se aranjau f frumos pe burtica. cele de gravida ma faceau sa arat aiurea tare, parca erau niste saci putin ajustati.
tricouri faine am gasit la miniprix si erau din gama maternity, eu le-am purtat si dupa pt ca se aranjeaza f frumos si acum.
In toamna cand ne-am decis ca mai vrem un bebe am mai dat o ultima comanda pe laredoute.fr si am luat f multe bluzite care sa le pot purta ca si gravi.
pupici
PS: asa am un chef de munca azi 

Raluca
5+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
monica_dicut spune:
Intr-adevar hainele de gravida costa mult si sunt niste oribilitati in general. Eu am noroc ca mi-au ramas de la ssarcina trecuta si mai ales ca sunt
exact in aceasi perioada. Pantaloni si eu am purtat toata vara din aceea cu elastic sus cumparati din terranova, foarte foarte practici si fuste cu volanase tot pe elastic.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
monica_dicut spune:
Si eu am dat o ultima comanda pe redoute si mi-am luat pantaloni de gravida f misto da mi i-am luat mari 

si nu pot sa ii port 
. Nu am putut sa-i mai dau inapoi... pacat ca nu mai putem comanda acolo. Site-ul romanesc e bataie de joc la preturi....
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
aleesicoo spune:
pai eu la ce sa ma astept ? k acum am 47 de kg si nici mama mea knd a fost gravida nu s-a ingrasat prea tare... ba din contra la 7 luni ink se inkidea la blugi
niciodata sa nu spui niciodata
honeybaby spune:
Bun venit noilor gravidute.
Sarcina usoara si bb frumosi, mancaciosi si destepti
.
Si eu ma gandesc cum o sa fie in toamna cu burta la gura. Sper sa fie cald ca nu as vrea sa-mi cumpar si geaca de gravida pe care dupa nastere nu o s-o mai pot.
Vara eu mai bine, eu iubesc caldura, si nici nu-mi trebuie asa multe haine.
Zicea una dintre fete de albastru de metil, eu stiu ca e ok de la o prietena care toata sarcina sa luptat cu o infectie urinara cu E Coli.

pe toate!
5+
panda77 spune:
Buna ziua burtici!
Sa postez si eu la capitolul ce sa mancam si ce nu. Imi aduc aminte din sarcina trecuta ca am urmat cateva reguli simple:
- am evitat alimentele care prezentau risc pentru bebe, de tipul: oua nepreparate suficient, alimente afumate, carnuri tot asa, nepreparate termic;
- am evitat alimentele care provocau balonare sau care accentuau constipatia, pentru ca asta e o problema reala in sarcina;
- am urmarit sa mananc din toate grupele alimentare, in special verdeturi si fructe bine spalate, lactate si carne bine preparata;
- si foarte important, trebuie evitat excesul; eu una asta am sa incerc sa fac de data asta mai abitir decat in prima sarcina
.
In alta ordine de idei, observ ca mai cunosc pe cineva de pe forum, in afara de cristina_anca : pe mamiCamelia, pe care profit de ocazie sa o salut. Cu ea am fost colega de salon in maternitate in iulie 2007, cand ni s-au nascut primii copii. Salutare si pupici lui Luca Matei! 
Panda, fudula mamica a domnitei
www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
cu DPN 23.09.2009
Danuta1979 spune:
Eu am 44 kg:)asa ca tu stai bine...
Cum va descuercati cu greata la munca? Azi am inceput sapt. 6 si de dimineata hop si greturile. Am mancat f putin de diomineata pana acum (iaurt, masline si portocale, n-am vomitat dar mi-e greata rau si am si o durere de cap...off...
In privinta sarcinii, mama a avut ditamai burtoiul cat a fost gravida cu mine...asa ca...om vedea ce o sa fie in cazul meu. Eu sper sa se vada cat mai repede.
Azi ma duc sa-mi iau trimitere pt analize...mi-a dat doctora o tona de facut.
Aleesicooo, si eu o sa nasc tot la Maternitatea Bucur..ne vedem pe acolo sa ne tinwem de mana...ca si eu sunt tot la primul copil.
Dana
6+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1