Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

delia, ce ticker vrei sa iti pui?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

buna dimineata, ma tot gandesc sa va scriu de 3 zile, sunt insarcinata in 4 sapt aba azi merg la medic am fcut testul beta hcg si a iesit 82.4 joia trecuta sarcina de 3-4 sapt scria acolo, am mai facut si vreo 6 testetoate pozitive, am ceva dureri de burtica, difuze , ca la ciclu dar nu asa de intense am mai luat no-spa, si acid folic, o sa vad azi ce imi zice dr. sunt cam speriata, sangerari nu am avut deloc, ma dor sanii rau si mi s-a modificat scurgrrea e alb-galbiue si apoasa sunt emotionata si nerabdatoare, nu imi fac mari sperante ca o sa ma puna le ecograf, dar macar sa ma asigure ca e colul inchis bine, si uterul marit ma rog, va dati seama ce in capul meu, spper diseara sa va pot ruga sa ma treceti si pe mine oficial pe listuta voastra!!
va pup pe toate!!

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Salutare la toate burticile de septembrie-octombrie!
Eu sunt o proaspata asemenea burtica pt ca abia acum 2 zile am aflat ca sunt insarcinata si ca daca va merge bine voi naste la sfarsitul lui septembrie!
Inca sunt emotionata si rezervata.....nu stiam daca sa spun ca sunt gravida inca....mi-e frica tare de saptamanile care vor veni. In 2007 am pirdut o sarcina la 6 saptamani iar acum sunt ingrozita si nici nu ma pot bucura pe deplin de veste. Si sotul meu este la fel de speriat. Nu vrea sa se bucure, adica se bucura el in sinea lui dar zica ca n-ar trebui sa ne bucuram pana cand nu trecem de perioada critica si nu suntem siguri ca samburelul a crescut indeajuns incat sa nu ne mai facem griji. Eu cred ca toate cele 9 luni sunt pline de jriji si apoi toata viata de acum incolo. Dar sunt griji frumoase. Pentru noi copilul asta este un vis implinit. Unul pe care l-am visat un an de zile si pentru care ne-am rugar neincetat. Sunt fericita si speriata in acelasi timp. Voi cum ati trecut de primele saptamani?

Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata fetele

Aleesicoo, mamiCamelia, Coras bine ati venit in .

Miha f buna intrebarea cu luatul in brate. fica-mea are 14,5 si nu stiu cum o sa fac sa nu o iau in brate. deocamdata e la mama pt 2 saptamani, vedem cum o sa fie cand o aducem acasa. oricum greu f greu. o sa citesc in continuare raspunsurile fetelor poate ma inspir.

Alinush

Cristina drum bun.

Nnicoro te asteptam cu vesti bune...

eu am avut un weekend f plin, inclusiv un botez ieri de am ajuns azinoapte tarziu acasa. am dansat f mult si pe final incepuse sa ma doara putin burtica asa ca m-am retras la masa si am stat cumintica. avem o nepotica crestina de acum, dulce foc. a plans toata slujba, cap coada - la final cand a luat-o mami in brate s-a linistit in cateva secunde...

imi e asa de dor de puiuta mea... abia astept sa o aduc acasa. va pup

Raluca 5+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata Raluca...bine te-am gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Neatza burticile mele!!
E clar ca nu pot tine ritmul cu voi la scris. Si cate fete noi!!!! Le pe toate.
Despre analize, si eu stiu ca toxo, citomegalo, listeria si in general cele de care vorbea Monica NU sunt gratuite. Tre sa le fac si eu..de 2 sapt tot aman.
Cu copilul mare in brate si eu am inceput sa evit sa umblu. Eva are 16 kg si mi-e frica sa nu fac alte prostii
La mine greturile isi fac de cap, ma apuca noaptea. Mai trebuie spus ca dorm foarte prost
Monic, nu vreau sa fiu cicalitoare, stiu ca ai mai explicat, dar nu sunt in stare sa-mi fac si eu semnatura cu 6 +

Mergi la inceput

Vad ca s-a ocupat cineva de listuta

Doro, te duci in drepta ecranului si deasupra la mesaje private ai "Profil personal". Intri in el, dai editare, bagi parola si undeva jos ai optiuni profil si tre sa apesi pe plus ca nu e deschis si dupa ce se deschide te duci la semnatura si scri [ gravi ] 5+. Sper ca am fost coerenta ca sunt ametita rau

Fetele care aveti copilasi in jur de un anisor, doi aveti mare grija cu ridicatul. Cumnata mea din cauza asta s-a trezit cu col deschis si contractii si a trebui sa stea la pat. Acum e bine si a ajuns la 38 de sapt pentru ca a fost cuminte si a ascultat de dr. Dar va spuneam din experienta ei ca sa nu patiti si voi. Stiu ca e greu si ca beeb vrea la voi dar mai pacali-ti-i uneori

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica

Mergi la inceput

mamicilor imi spuneti si mie knd incepe sa se vada pretioasa burtik?

Mergi la inceput

Eheeeei prin primavara in colo . La prima sarcina, si daca esti si slabuta, cam dupa 14-16 saptamani. Mai ai de asteptat.

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput

offf km mult de asteptat.... dda sunt slabuta si eu ma gandeam k poate asa am ocazia sa se vada mai rep

niciodata sa nu spui niciodata

Mergi la inceput