Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

ioana la ce spital vei naste si cu ce medic?.... eu o sa nasc la mater.Bucur cu Prof.Crisan

Dr Cristurean as vrea, inca nu am fost la control..si Spitalul Jud Constanta, normal daca sunt din CT.
Am plecat si eu sa ma culc....o noapte linistita va doresc.

ALBUM

Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

noabte buna si tie si somnic pufos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Ioanact, sarcina trecuta cautam cu ardoare mamici din Constanta, iar la odiseea de atunci, nu am cunoscut nici una.
In perioada nov.'04-mar.'05 a trebuit sa stau in Constanta si, insarcinata fiind, mi-a fost f. greu sa gasesc un medic care sa imi supravegheze sarcina. In cele din urma, am ajuns la cabinetul dr. Petenchea (nimerisem la cel in varsta si ursuz) si apoi, la recomandarea cuiva, am fost la dr. Dantes Florian, care mi s-a parut un medic bun, insa ma gandeam cu groaza la momentul nasterii, deoarece nu prea imi oferise garantii ca va aparea atunci cand va sosi si clipa cea mare. Totul a fost bine in cele din urma, nu a mai trebuit sa nasc in Constanta.
M-am uitat si eu la cateva dintre pozele voastre, aveti un ghemotoc tare dulcic, sa va traiasca !

Geani 7+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

salut burtici,

Vad ca v-ati culcat deja :) somn usor si vise placute!

Eu ma tot gandesc la intalnirea cu doctorita de marti dimineata: ce intrebari sa pun, ce analize sa cer si toate alea.

Noaptea trecuta m-am trezit pe la 4 dimineata cu o mica greata la stomac si de bucurie ca am un simptom clar de sarcina nu am mai putut dormi vreo ora. A ras de mine sotul toata ziua.

hai ca va pupices

Mergi la inceput

Monica,ajuta-ma te rog si pe mine cu tickerul.

merci mult

Mergi la inceput

cred ca ar trebui sa scap de moderator, am deja 12 mesaje

a...am uitat sa va spun, am fost pe la magazine sa ma uit dupa hainute pt gravi si cele de la magazine specializate sunt oribile, asa ca m-am uitat si pe la magazinele obisnuite si am vazut ceva bluzite. Tentatia a fost mare, dar m-am abtinut .Abia astept momentul cand va trebui sa schim marimile

inca o data noapte buna si saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nnicoro spune:

Buna si felicitari la toate fetele cu burtici!Sper sa intru si eu in forumul vostru,inca nu stiu sigur daca sunt insarcinata sau nu,sper sa aflu azi,pentru ca imi doresc ingrozitor de tare bebei.Pana luna trecuta,aveam ciclu f regulat,imi venea si la ora fixa,dar luna trecuta mi-a venit la 33 de zile iar azi sunt deja in Z36 si nu am niciun simptom ca ar vrea sa vina.Chiar nu m-am gandit ca o sa raman acum (lunile trecute mi-am facut mari sperante si am fost f stresata ca nu s-a intamplat minunea) incat nu am vrut sa-mi fac acum nicio speranta si am fost f relaxata,fara sa ma mai gandesc ca as putea ramane acum.Sunt si stresata dc sunt insacinata,pt ca sotul meu a luat antibiotice in perioada fertila(a mea)si eu am o cistita de aproape o luna de care nu mai scap,asa ca am baut albastru de metil(nu am vrut sa iau antibiotic pana la ciclu,si analiza de urina mi-a iesit oricum negativa).Stie cineva daca dauneaza,mi-e si groaza sa ma gandesc ca as fi putut sa-i fac rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

buna dimineata rau!

Micoro-m-a impresionat mesajul tau! In primul rand -Bine ai venit pe odisee!! La partea cu antibioticele nu stiu sa-ti raspund insa ce stiu cu siguranta este faptul ca stresul tau poate dauna daca se confirma sarcina.Trebuie sa te linistesti si sa ai rabdare acum mai multa ca niciodata.Eu iti tin pumnii ca totul sa se intample asa cum iti doresti tu!

aleesicoo-daca astazi se confirma sarcina si Bunul Dumnezeu ma ajuta sa o duc la capat vom naste la acelasi spital.(Bucur).La mine este a doua oara asa ca.....stiu cu ce se mananca.Dr meu este Poenaru Mircea.O sa te anunt azi!

Ioanact-cu sigutanta esti o mamica exceptionala.Sunt atat de calde si de primitoare mesajele tale.Ti-am vazut si eu minunea .Sa-ti traiasca si sa-i aduci in dar un frate(sora) sanatos(asa).

O sa fiu sincera cu voi.Ma apuca asa o nostalgie cand ma gandesc ca acum trei ani scriam primul meu mesaj pe site.Acum deja sunt la Clubul scutecelor (stupul ,cum imi place mie sa-i zic) unde ne-am format o familie.Sper ca si alaturi de voi sa fie la fel.

Am emotii mari astazi.Nu ma indoiesc de sarcina insa vreau doar atat sa-mi spuna "Sarcina e unde trebuie sa fie"!

Sa nu uit! Oare eu sunt "babutza Burticilor"?Sunt nascuta pe data de 25.12.1973.Despre evolutia sarcinii va anunt astazi!

Pupici la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata loradin.. sa dea Dumnezeu sa iti dea o veste buna !... si sa ne vedem la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza. Va doresc o saptamana usoara fara greturi.

Eu nu prea am mai avut timp sa intru in weekend. Nu am facut inca nici modificari la listuta. Da stiu ca ma iertati

Despre cele doua subiecte:

Incep cu analizele. Din cate stiu eu, analizele din TORCH nu au fost niciodata gratuite. TORCH inseamna Toxoplasma, Rubeola, Chlamydia, Citomegalovirus si virus herpetic. De asemenea se face grupa sanguina, RH, HIV si VDRL care sunt gratuite atat pentru mama cat si pentru tata. Dupa care se fac analizele generale (cele uzuale) si neaparat cele de coagulare a sangelui care iarasi ar trebui sa fie gratuite. Daca pe langa astea doctorul va da (si ar trebui sa va dea) listeria, mycoplasma, ureaplasma , acestea se platesc. Ceea ce nu se plateste este Papanicolaul si analizele hormonale dar in limita a unui numar aprobat de Min Sanatatii. Nu va asteptati sa gasiti pe la vreo clinica locuri pentru Pap subventionat.

Listeria si toxoplasma (daca nu aveti anticorpi) se vor repeta lunar in sarcina pentru ca sunt foarte periculoase.

Despre mancare, mie doctorii la care am fost mi-au zis sa mananc orice. Si eu am mancat sunca la greu, tocatura, ciocolata, am baut pepsi, am mancat inghetata etc. Aici este dupa noroc.Daca mananci de la tarani si carnea este netestata ai toate sansele sa faci cine stie ce crocobauri. Mie doctorul mi-a spus ca mai bine sa mananc decat sa poftesc. Acum fiecare face asa cum crede de cuviinta. Eu sunt foarte pofticioasa de fel si nu ma pot abtine.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput