Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
doi: apropo de ridicat copii....mie dr mi-a zis sa nu ridic nimic mai greu de 3 kg! si eu inainte de a merge la dr ii ridicasem pe aia mici ai nasilor, pt ca nu stiam...acum sotul nu ma mai lasa sa ridic nimic...nu ca mi-ar parea rau imi inchipui ca pt cei cu inca un copil e greu, dar...trebuie sa-i pacaliti cumva, de dragul bebicilor din voi...

ehei, nu vad cum as putea scapa de ridicatul celor aproape 12kg ale Ilincai: trebuie sa o ridic sa o asez in scaunul de masa sau sa o pun in patut, nu? mai vedem daca gasesc vreo alta solutie, ca de scazut in greutate nu cred ca are Ilinca de gand.

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si cu DPN 23.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

monica dicut mutumim. Si eu iti doresc sa duci sarcina pana la capat si sa nasti un bebelus sanatos..sa te bucuri de el/ea..asa cum ma bucur eu de Ioana si de urmatorul care va veni..
alex1405 multumesc. Sa stii ca ma gandeam sa i-au cubul, am luat alta jucarie..dar cei din jur i-a distras m mult atentia, m putin jucaria.
panda77 iti multumesc si tie. Da e f curajoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Eu eram m sus, am ramas logata..

Avem CAPITOL NOU.

In cinstea Ioanei, ca nu a plans la vaccin.

ALBUM

Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77

ehei, nu vad cum as putea scapa de ridicatul celor aproape 12kg ale Ilincai: trebuie sa o ridic sa o asez in scaunul de masa sau sa o pun in patut, nu? mai vedem daca gasesc vreo alta solutie, ca de scazut in greutate nu cred ca are Ilinca de gand.

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si cu DPN 23.09.2009
[/quote]

Mda, se vede ca nu stiu cum e cu copil :P dar macar cand se alinta, sau cand nu e absolut necesar, puteti evita...zic si eu :P

ursuletzul nostru

Mergi la inceput