Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
petrean spune:
Buna dimineata!
Irina, ma intrebai dc sunt pregatita...da..sunt..un pic stresata..ca stiu ce e aia nastere naturala si cat m-am chinuit la prima..insa sper sa-mi treaca toate in momentul ala

Bogdana
34+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
alina.n spune:
Petrean,Silvi aveti grija de voi, nastere usoara si bebici santosi
Pisik06 mercic si eu tot la privat lucrez si chiar voiam sa stiu daca pot beneficia de acel salariul mediu din partea firmei,oare o exista si o baza legala pt firmele private,ceva?
Eu mai am o sapt de lucru , imi dau seama ca va fi si pt mine plictisitor sa stai acasa singura si fara o cupatie, dar decat stresul de la munca...mai bine fara.
Lasa ca ne gasim noi cate ceva de facut
28+ cu
Maria
Vine barza!
Adee spune:
Petrean, sper sa te simti mai bine si sa stea bebeii cat mai mult in burtica
Nikoleta, cum de nu esti prezenta, inca mai dormi ? ![]()
32+
Ariana
poze
PetraTudor spune:
ADA, eu intrebam de col, ramane atunci sa sper ca era "moale" si nu deschis....iar data viitoare sa fiu atenta la ce mi se spune
Ideea este ca masa de ginecolog mi se pare instrument de tortura si ma crispez toata cand ma urc, nu mai percutez nimic 
Multumesc de raspuns! 
32+ cu 
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Petrean,Silvi aveti grija de voi, nastere usoara si bebici santosi ![]() Pisik06 mercic si eu tot la privat lucrez si chiar voiam sa stiu daca pot beneficia de acel salariul mediu din partea firmei,oare o exista si o baza legala pt firmele private,ceva? Eu mai am o sapt de lucru , imi dau seama ca va fi si pt mine plictisitor sa stai acasa singura si fara o cupatie, dar decat stresul de la munca...mai bine fara. Lasa ca ne gasim noi cate ceva de facut ![]() 28+ cu MariaVine barza! ![]() |
Da, baza legala pt firmele private este contractul lor colectiv de munca daca nu au asa ceva se aplica cel de la nivel national
Si la noi se primeste un salariu mediu pe unitate ( 2000 ron) la nastere sau la decesul unei rude de grad I
33+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
PetraTudor spune:
Bogdana, iti tin pumnii! 
Eu am urmatorul control pe 18 februarie, "daca nu nastem pana atunci", asa mi-a spus doctorul
Asadar, mult curaj si sa ne auzim cu bine!
32+ cu 
novus spune:
A mai trecut o saptamana !!!
deja ma apuca putin groaza si parca nu sunt constienta ca acusica vom avea un copil 

Ieri am spalat toate hainutele primite pana acum de la cumnata mea si de la o prietena plus cele noi si ne-am distrat de minune cu sotul privindu-le 
Cu o seara inainte le-am adus din garaj si am pus plasele in hol, la care sotul ma intreaba : Vine cineva in vizita pe la noi ? I-am zis: Da, si nu o sa mai plece ![]()
asa ca profita acum de timp !!!
Pisik06, tu ziceai de mersul la serviciu, eu intr-adevar merg in continuare, deja ma intreaba colegii pana cand mai vin ![]()
probabil din februarie o sa merg doar pe la amiaza sa dorm si eu de dimineata ca sincer singurul lucru care ma deranjeaza e trezitul la 7 , mai ales ca apoi nu mai dorm de dupa amiaza !!!
Chiar ma gandeam ce rau e pt unele fete care trebuie sa stea in pat (Pisigri,Maya 
si altele )nu stiu ce m-as face zau !!! Eu daca nu ies o zi din casa si nu merg pe jos parca innebunesc; si acum deja parca parca simt si eu cele 20 kg ca ma deplasez mai greu (inainte nu ma ajungea nimeni la cat de repede mergeam ![]()
)
34+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
mihaelacg spune:
neata burtici frumoase!
ia sa vad pe cine trezesc cu aroma de la o cafea cu mult lapte?
am facut sa ne ajunga la toate
novus, te bat, unde ai tu 20 kg? la fel ca plici plici, doar pe burta, ca in rest nu se vede nic![]()

multi pt fetele care tb sa aiba grija mai mare de piutii lor si multa sanatate.
floric, pediatru nu am nici eu. ma gandeam la baciu, dar nu stiu inca.
e foarte greu sa gasesti un pediatru bun in galati.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze cu floricelele primite de fii`mea de la taica`su
mitzica
32+ 
alina.n spune:
novus merci pt raspuns 
am pus si eu poze noi in album la 28sapt, am facut o paturica si botosei +caciulita pt bb 
, sa-mi ziceti daca va plac ![]()
pupici
28+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
Ciresica5 spune:
Salutare burtici,
Ce faceti? Am citit paginile anterioare si tare m-am mai amuzat de prostioarele pe care inca le mai faceti...![]()
Fetelor, mie nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul si mi-e greu sa realizez ca mai este atat de putin! 
Petrean, Silvi, multa sanatate, speranta si credinta! Haideti ca nu mai este mult si in curand va veti tine puii in brate si veti fi atat de fericite incat veti uita prin tot ce ati trecut!
Pregatim galeria

Va doresc o duminica placuta tuturor! 
31+ cu