Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

alina, ce frumoasa esti cu tot cu burtica din dotare

eu ma gandesc oare o fi mai crescut bebelina mea? ca e cam fotomodeala

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze cu floricelele primite de fii`mea de la taica`su

mitzica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

neata fetele!Petrean,Silvi sa stea micutii cat mai mult la caldurica ,DD sa aibe grija de voi. Eu sunt foarte curioasa daca voi primi acea prima deoarece eu lucrez la privat si la legea firmei nu am vazut nimic de genul acesta. Burtica se intareste si la mine dar eu zic ca e bebe care se impinge cu funduletu,capul,mai am si contractii din cand in cand asta undeva sub nivelul burti.Momentan nu mai pot iesi din casa, cum fac un pic de miscare cum ma ia instantaneu durerea de burta si am o senzatie ciudata ca si cum bebe ar vrea sa iasa.Mai pateste careva asa? trebuie sa schimb si eu semnatrura

monica 34+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

alina, ce frumoasa esti cu tot cu burtica din dotare

eu ma gandesc oare o fi mai crescut bebelina mea? ca e cam fotomodeala

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze cu floricelele primite de fii`mea de la taica`su

mitzica 32+

miha, multumesc de aprecieri , sunt tare mandra de burtica mea
la tine deja e maricica bb-lina,ti-am vaz burtica in poze,ultimile sunt la 32sapt?

28+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna mamici! Noi am lenevit in pat pana pe la 11.30, am papat ceva....si am intrat sa vad ce mai este nou.
Alina, tu ai facut paturica, botosii si caciulita? Sunt frumoase iar paturica este superrrrrrrrrrrr. Tu arti bine nu ai decat burtica in rest nimic.
Numai eu cresc ca fat frumos
32+

fbruma

Mergi la inceput

florinela
eu nu pot dormi decat pana la 8fix,zici ca am desteptator

28+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Alina, cata pricepere! Eu habar nu am sa tricotez, nici sa cos ca lumea, am 2 maini stangi O sa fie f chipes bebe cu botoseii si caciulita facute de mami

Asa stiam si eu, ca daca firma nu are propriul contract, se aplica cel national.

Novus, ce norocoasa esti cu serviciul. Sincer, si eu as mai merge, dar noi lucram in pipera (bucurestencele stiu ) si singurele drumuri de acces sunt niste hartoape nenorocite, iar burta mea reactioneaza de minune la ele, adica se bolovaneste toata si ma puca contractiile. Plus atmosfera nasoala de la serviciu, poate are si sotul dreptate. Dar tare greu imi e sa ma desprind

32+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Se pare ca asa este si firmele private trebuie sa plateasca salariul mediu pe unitate la nastere, am intrebat pe pagina de legislativ si iata si Baza legala CCMN 2895/2006 art. 51 alin. c.

Multumesc pisik, nici eu nu ma pricep la cusut iar cu tricotatul utima oara cand am incercat era prin primele clase de scoala si stiu ca imi placea,iar acum avand putin timp prin liber am zis sa incerc.

28+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetelor, eu pana anul trecut in august, am lucrat la o companie de stat, mai precis inginer la CFR Marfa....aici prin contract primeai 3 salarii brute, suma neimpozabila, la nasterea copilului. Se prezenta sotul la serv cu certificatul si aveai banii pe card intr-o saptamana.
Poate deasemenea primi si sotul aceasta prima de copil, cu conditia sa nu lucreze la aceiasi companie. Am avut doi fosti colegi de facultate sot sotie, unul la CFR Marfa altul la CFR Calatori; au primit si unul si altul prima.
La o companie privata nu stiu cum stau lucrurile....nici unde lucrez acum (de cateva luni)nu am intrebat daca se da prima de nastere copil, dar banuiesc ca se da...cat si cum???? Sotul meu nu are ce sa mai primeasca ca este angajat la propria firma . Dar daca aveti soti angajati, normal si ei primesc. Asta stiu eu.....

32+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Florinela ,eu lucrez acolo unde lucreaza si socrul tau si ne-a spus ca nu se da asa ceva,vb de prima de nastere.Eu sunt hotarata sa merg pe mana sindicatului.Maine merg cu legea in dinti la ei.

iulia 27 + Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina81

N-am apucat sa citesc decat printre randuri si nu stiu dc ati discutat despre celulele stem. Eu oscilez intre Cord Blood si Biogenis. Voi v-ati hotarat? Eu parca inclin mai mult pt prima varianta.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 32+
poze

Chiar nu are nimeni un raspuns?

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 32+
poze

Mergi la inceput