Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

buna fetelor
nu prea am scris in ultimul timp din caua de multe treburi pe la munca+somnic prelungit acasa
Noi suntem bine, puiul creste si s-a mai potolit in miscari. Cred ca nu mai ae loc micutzul. Inca ma obsedeaza ca nu shade cum ar trebui cu bostanelul in jos da nah, vedem noi cum dregem boroboata
Ma gandeam ca deja februarie e aproape... si mai mult ca sigur vor incepe sa apara ghioceii. Nu de alta dar e cam cald afara.
Sotiorul meu refuza sa mai faca sex pe motiv ca nu e inca pregatit. Cik dak am avea bagajelul facut si banii tot de impartit si-ar calca pe suflet dar asa stam potoliti. Asta de cand a citit el pe net ca sexul poate rovoca nasterea. O fi, dar poate prin luna a noua
Dar gata ca ma intind ca o placinta
Pupici si we placut

29+ Damian Codrut Andrei

la sarcina trecuta s-a intors pe la 30 de saptamani. si eu eram deja disperata.
cat despre sex, la sarcina trecuta eram si noi mai tematori. mai ales sotul, era cam stresat sa nu-i faca rau mostenitorului. acum cand avem ocazia, si asa destul de rar, nu ratam ocazia.

29+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

legat de prima de nastere pe care o acorda angajatorul.
la mine la serviciu se da o suma fixa, stabilita prin CCM. cred ca e salariul mediu pe banca.

ca sa obtin aceasta "prima" cand l-am nascut pe andrei, am dus o copie dupa certificatul de nastere si am facut o cerere.

stiu angajatori care se cam fofileaza de la placa acestei "prime". dar nu va lasati, ca e dreptul vostru.

29+
si Andrei (16.12.2006)

Stiti daca se acorda si la privat aceasta prima,sau numai la stat?

28+ cu Maria
Vine barza!

teoretic se acorda si la privat.

29+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

azi am fost la shopping la plaza, doar eu cu sotul, ca pe zmeu l-am facut pachet si l-am trimis la socrii.
i-am cumparat o multime de lucruri lui andrei, ca erau la reducere.

cand am plecat de acolo m-au apucat mustrarile de constiinta ca pt bebelina nu am luat nimic. asa ca am intrat in cora de unde i-am luat 2 body-uri pt 3 luni si 2 salopetele de vara pt 6 luni.
saptamanile viitoare sper sa-mi fac timp si sa vad ce haine mai am de la andrei.

29+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

In gandurile mele am depasit momentul nasterii, eu deja ma gandesc la botez, cum, cand, cine, unde? Si mi/a aparut o problema URSITOARELE. Stiti ca e la moda sa vina 3 /4 actori sa te ure. Am tot cautat dar pe zona Galati/ Braila nu exista asa ceva. Toate firmele sunt din Bucuresti, ceea ce implica preturi prea mari.Poate pana la momentul respectiv voi gasi ceva.
Fetele din Galati, stiti vreo firma cu ursitoare in zona?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina81

Citat:
citat din mesajul lui irina81

N-am apucat sa citesc decat printre randuri si nu stiu dc ati discutat despre celulele stem. Eu oscilez intre Cord Blood si Biogenis. Voi v-ati hotarat? Eu parca inclin mai mult pt prima varianta.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 32+
poze

Chiar nu are nimeni un raspuns?

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 32+
poze

Irina, eu voi recolta prin Cord Blood Center, tot prin ei am facut si la fetita si a fost totul ok.

Mami de fetita si de baietel 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Iulia 30, te duci frumos cu legea la departamentul de Resurse Umane, plus ca le poti cere Contractul Colectiv de Munca, pe care ai dreptul sa-l citesti (sa-ti arate unde scrie ca nu se acorda),. O sa-ti dea sigur banii, poate pana acum nu a comentat nimeni.
Irina 81, daca ai hotarat pt. prelevarea celulelor STEN, Cordcenter sunt ok dupa parerea mea, plus ca ai o multime de detalii si informatii si pe site si ii poti contacta telefonic, celulele din cate am citit eu, inca nu se pastreaza la noi in tara, sunt eficace doar 20 de ani.
Eu am citit si e ok pt un mil pe an, iar daca celulele nu-s ok iti returneaza banii.
Eu insa nu am optat pentru prelevare de Celule Stem. Mi se pare ca totul este la inceput, sunt in faza de cercetare, lucrurile nu sunt concrete pana la urma....dar banii tii ia sigur, nu sunt multi dar nici putini.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

In gandurile mele am depasit momentul nasterii, eu deja ma gandesc la botez, cum, cand, cine, unde? Si mi/a aparut o problema URSITOARELE. Stiti ca e la moda sa vina 3 /4 actori sa te ure. Am tot cautat dar pe zona Galati/ Braila nu exista asa ceva. Toate firmele sunt din Bucuresti, ceea ce implica preturi prea mari.Poate pana la momentul respectiv voi gasi ceva.
Fetele din Galati, stiti vreo firma cu ursitoare in zona?
32+

Si eu ma gandesc la botez,....eu cred ca vei gasi "ursitori", daca-ti doresti tare...pana la urma contacteaza si firme din Bucuresti sau un oras mare langa Galati(pe criza asta financiara, poate vei gasi o oferta buna ).
Si mie imi plac...si nu este foarte scump e un moment frumos, o amintire frumoasa pentru copil si invitati.
Eu caut si modele de tort, cat mai frumoase, am vazut unul pe albastru cu ratzuste.
In Bucuresti sunt sigura ca vom avea pb. cu gasirea localului (pentru nunta acum 4 ani, a trebuit sa rezervam cu 7 luni inainte), am gasit loc pentru sfarsitul lui mai(nu stiu de ce toti fugeau de luna mai).
Acum botezul va coincide (cu voia lui Dumnezeu)tot in mai, numai sa vad unde gasesc eu local cu 3 luni inainte, ca tare-s curioasa
Bebe sa fie sanatos si reusim sa le facem pe toate!
32+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Irina, si eu tot pentru cei de la Cord Blood Center voi opta.

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufetelor, am eu halucinatii sau la toate care sunteti peste 30 sapt. vi s-a cam devansat data nasterii? Ca daca ma uit la prima pagina, cu dpn-urile si apoi citesc ce ziceti aici, vad ca si cu o luna vi s-a schimbat...Parca tu Petra, aveai dpn in martie, Plici Plici la fel... acum e vorba de februarie? Da' cum asa, care-s explicatiile? Ca incep sa ma panichez...

27
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Plici, plici stiu ca are dpn la inceputul lui martie, dar pt ca naste prin cezariana, ii va face dr mai repede (am vazut ca asa se face la cezariana cu cateva sapt. mai repede;1-2-3sapt, depinde de dr) La mine la ultimul control era bebelina mai mare cu o saptamana, dar dr mia zis ca dpn tot acela imi ramane care era si inainte, 19 martie.

32+Ariana

poze

Mergi la inceput