Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
mababei spune:
Irina81, si eu am incheiat contractul cu cei de la Cord Blood Center - Cluj. Contractul e OK, nu are clauze ascunse sau ambigui, iar pe site gasesti informatii utile. Foarte draguta burtica iar Matei e dulcel foc!
Alina.n, felicitari pentru indemanare! Foarte dragute lucrusoarele!
Ilinca, aceste diferente apar intrucat la masuratorile efectuate echografic bebe-ul e mai maricel decat media pentru saptamana de sarcina dupa UM, incadrandu-se ( statistic )ca dezvoltare biometrica la un numar de saptamani de sarcina mai mare. Astfel se devanseaza data probabila a nasterii, intrucat bebe ajunge mai repede la nivelul de dezvoltare al unui bebe considerat la termen - 40 sapt.. Asa e si cazul meu, bebe-ul era mai mare cu aprox. 3 saptamani, la echo din sapt. 29. E mai fomist si mai grabit
!
mihaela
31+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
primul zambet...pentru mama
mihaelacg spune:
seara buna fetelor!
eu am fost "putin" la mama si am mancat placinta cu branza si stafide buna rau de tot
, acum mi-e cam rau ca am mancat-o fierbinte, dar ce mai conteaza la cata am mancat...
ilinca, mie mi s-a decalat dpn-ul, acum il am pe 29 martie.
eu m-am pierdut de tot in calcule.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze cu floricelele primite de fii`mea de la taica`su
mitzica
32+ 
millie spune:
Fetele uitati un filmulet emotionant
http://www.youtube.com/watch?v=N1uKCchuIjM&eurl=http://tusibebe.wordpress.
monica
35+
Lara
dyana27 spune:
salutare fetele

ne-am intors de la Moeciu, cu bateriile incarcate![]()
![]()
am avut o vreme bestiala, am stat in curtea pensiunii, ne-am jucat cu catel, pisic, gaini, oi, caprita..... bestial![]()
bebe a fost foooarte multumit, a dormit bustean (cred ca l-a lovit aerul de munte, ca si pe mine de altfel, ca am dormit ca ursul
). ma bucur tare ca am iesit putin din bucuresti, ca e posibil sa fie ultima iesire inainte de venirea lui bebita
. e adevarat ca si la campina la parintii mei e aerul curat, dar nu se compara; cand am deschis geamul azi dimineata, m-a turmentat pe loc atata prospetime
. evident ca am facut poze sa se vada cat de incantata eram, si-l tineam si pe bebe la geam- pozicile la album![]()
. sa nu radeti de burtoiul meu![]()
si nici de moaca abia luata din somn![]()
sper sa va bucurati de pozele cu rasaritul superb
diana
29+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
dyana27 spune:
irina , vad ca deja ai primit raspunsuri legate de recoltare. si eu am ales cord center, am semnat contractele si astept kit-ul; s-au purtat foarte bine, chiar a fost o incurcatura cu firma de curierat (cred ca au gresit adresa) si ei au rezolvat-o in 10 minute, si m-au sunat dupa sa fie siguri ca mi-a ajuns coletul.
bogdana, ma bucur sa mai aud vesti despre tine; fii puternica, mai ai asa putin, nu-mi vine sa cred

diana
29+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
shasa spune:
MILLIE, foarte frumos filmuletul!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 29+
Poze la albumul dc
shasa spune:
ALINA. MIHAELA. DYANA
foarte frumoase mamici si burtici
ALINA, inca de la prima sarcina ma gandeam ca mi-ar placea sa "ma bag" la un tricotat dar nu ma stiu prea cu experienta si rabdare pt. asa ceva. Felicitari! Sunt foarte frumoase si vei avea si o amintire placuta pt. mai tarziu.
http://picasaweb.google.com/shasa18/PozeShasa#
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 29+
Poze la albumul dc
shasa spune:
ILINCA, nu te mai gandi atat la dpn-ul schimabator. La mine au venit amandoi cand a vrut DD. Florin a venit la 42 de saptamani far' o zi, iar Teo la 41 saptamani si 8 zile. Asa ca dpn este doar dpn = data PROBABILA a nasterii.
Poate bb3 va fi mai putin lenes ca imi amintesc cat de greu a fost sa trec peste termen sa inumar si minutele, secundele......eh sanatos sa fie
http://picasaweb.google.com/shasa18/PozeShasa#
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 29+
Poze la albumul dc
shasa spune:
Cred ca m-am hotarat si la numele2 pt. bb, vreau sa spun la numele de sfant. Cum vi se pare Petru. Astept pareri.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 29+
Poze la albumul dc
Gaza22 spune:
Buna seara fetelor! va pupic dulce
pe toate si pe bebeii vostrii.
De vre-o doua zile ma simt super si debordez de fericire. 

![]()
. Am inceput si noi sa ornam camera lui gazii si sa mai luam una-alta. Azi am aranjat patutul cu tot ce-i trebuie(pt poza) si ne-am emotionat tare (promit ca o sa ma ocup cat de curand sa vi-le arat si voua). Cumparaturile pt bagajul de spital sunt gata, trebuie doar sa fac bagajul. Saptamana asta mergem la control si deabia astept. Aa si aseara am visat ffffffff urat, niciodata in viata mea nu am visat asa, m-am trezit ca ma durea sufletul si incepusem sa plang, dar gazi meu imediat mi-a dat doua suturi sa ma atentioneze si sa imi spuna ca e bine. M-am inveselit imediat.
Mii de multumiri fetelor care au scris despre Prima de Nastere, eu chiar nu stiam de ea si ma bucur mult ca am aflat. A si multumiri si celei care a postat modelul de cerere scuze ca am uitat numele da nu ma mai duce deloc neuronul
.
28+ cu