Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna fetele!!! Mai intru si eu din cand in cand sa va salut...de citit , va citesc mereu dar stau mai in umbra, sper sa nu fie cu suparare!!!

M-am amuzat teribil ieri citind subiectul cu ! Sunteti fenomenale!

Noi suntem bine, o sarcina fara prea multe probleme( multumesc lui D-zeu), cu lnia nigra aparuta de cateva saptamani si care se cunoaste destul de bine, zona din jurul sfarcurilor foarte inchise....si inca nu imi dau seama daca am sau nu colostru.Apare el intr-o zi!
Cu cumparaturile stam cam prost ...doar cateva salopete si 3-4 body-uri.Cred ca astept sa intru in criza de timp ...ca asa sunt eu mai eficienta.!

Fetele care au luat patut de panza..Florinela parca!!!! Vroiam sa va intreb: nu este prea jos patutul? Ma gandesc ca partea mai inalta este doar pt primele luni ...si cand se coboara planul sa nu fie prea jos si sa ii fie frig bebelinei??? Se pune o alta saltea dupa aia in partea joasa? Sper ca m-am exprimat bine si m-am facut inteleasa!!! Multumesc

V-am admirat la toate burticile....sunteti toate mamici foarte frumoase si elegante!

georgiana

32+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Nu este prea jos, oricum cel de-al doilea nivel poate fi folosit cel mai bine zis pana se poate ridica singurel in fundulet.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Shasa, te pupam si noi... eu zic sa incerci sa te menajezi un pic pina luni, si luni poti sa faci o vizita la medic, sa vezi ce iti spune. de asemeni, cred ca poti sa discuti cu ai tai...esti mai folositoare "cu juma de norma" acasa decit in repaos la pat in spital. De incurajare...mai stiu persoane care au avut mult timp in sarcina contractii dureroase si au nascut la termen si au fost ok. Un pic de curaj si rabdare...si daca e asa de rau, eu zic ca poti sa incerci gynipral-ul, dar ca sa nu te sperii sa iei doza la jumatate, la jumatate din intervalul de timp recomandat. adica de ex in loc de 1/12h, sa iei 1/2 la 6 ore. Eu am luat la un moment dat citeva doze la inceputul sarcinii si le-am tolerat greu, mi-au dat o stare de agitatie si tremuraturi, dar e drept ca luam cite 1 cp.

eu inca sint singura acasa, ceea ce pledeaza in favoarea . daca intirzie peste 8, cind mi-a promis ca vedem impreuna californication pe hbo, dublam portia...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
PISIGRI multumesc mult Esti tare haioasa cu furiile tale ca ai ramas singurica in weekendChiar sunt curioasa daca ai scos artileriea grea in capul sotiorului. Spre binele lui sper ca ajuns la timp acasa ca altfel nu vreau sa ma gandesc ce papara a mancat.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 29+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

PETREAN eu intrebam si de tine si de SILVI. Imi pare rau sa aud ca nu sunteti bineSper ca totul sa decurga bine si sa va tineti copilasii in brate linistite si fericite

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 29+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ne mai tineti minte si pe noi?
N-am mai intrat de mult timp si am vazut ca a aparut si primul ghiocel.Zori sa va traiasca si sa va umple sufletul cu bucurii. Cum mai e micutul?
Petrean,mult succes,mai ai f putin.Pregatita?

N-am apucat sa citesc decat printre randuri si nu stiu dc ati discutat despre celulele stem. Eu oscilez intre Cord Blood si Biogenis. Voi v-ati hotarat? Eu parca inclin mai mult pt prima varianta.

Noi suntem bine,burtica creste mare,inca nu a aparut linia neagra, dar vergeturile da. Mi s-a parut ca sarcina asta a trecut f repede si ma gandesc cu regret ca s-ar putea sa nu mai am parte si de a treia.Desi ne-am dori mult si o fetita...

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 32+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Novus, contractii ai cand burta se intareste tare ca piatra, ia forma unei mingi de marime diferita in functie de cat e de mare sarcina. Ele pot fi sau nu dureroase si ot avea durata diferita, de la cateva secunde pana la un minut.

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Deci se intareste toata burta ??? ca eu mai simt cateodata ca o minge de tenis in stanga sau dreapta dar cred ca e dupa cum se suceste BB, nu??

33+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

da, "mingile" sunt capul, spatele sau fundul lui bebe care "se burica"

cu furiile mele nu am fostdeloc simpatica aseara, si mai e o tura si dimineata, astept sa faca ochi

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata!

N-am intrat ieri ca am facut "claca" am terminat cu renovarile in sfirsit!!!

Pisigri, in cele din urma au venit sa ma ajute la curatenie sora mea si o prietena. Asa ca, am cam reusit sa terminam. Nu degeaba s-a "inventat"...diviziunea muncii

Gina 29+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,
Petrean,Silvi8 sa fie bine cu ajutorul lui DD
Pisigri ma bucur ca nu-s singura cu "bazdaci" intemeiati ori ba

Noi tot la patut cu plasa ne gandeam

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza fetele!

Silvi si Petrean, ne rugam pt voi sa fie bine, sa tineti micutii cat mai mult si sa ii nasteti sanatosi

Pisigri, nu omori sotul de tot, ca mai ai nevoie de el
Te inteleg perfect insa, si eu am ceva discutii cu sotul, ca dupa ce ca o sa stau degeaba toata ziua sa il astept pe el de la serviciu, seara vrea sa se duca si la sport (are nevoie, ce-i drept, ca a luat proportii exagerate), de 4 ori pe sapt. Dar il conving eu cumva, macar sa o rareasca....

Eu lucrez ín sist privat si am intrebat de salariul mediu si ni se acorda. Iar eu stiu de el tot de la cineva din privat, asa ca puneti-le fetelor legea in fata si cereti-va drepturile.

La noi a fost super la Brasov, am papat muult si buun, ne-am plimbat, a fost si soare, nu ploaie cum se anunta, a fost super ok. Ce nu a fost ok a fost drumul, pt ca am simtit fiecare gropita (si sunt, Slava Domnului) si am stat cu contractii de cand am plecat de acolo pana am adormit acasa. Acum sunt ceva mai bine, sper sa ma linistesc de tot.

Acum ma cam incearca o depresie, ca de maine nu ma mai duc la serviciu si eu sunt tare activa. Si ma tot gandesc la fete cu sarcini mai mari care inca se mai duc, Plici si Novus si poate sunt si altele, dar nici nu ma inteleg cu sotul si, in plus, la serviciu ma cam enervez ce-i drept, ca am o pupaza in locul meu, care isi da mega aere si eu nici nu prea am ce sa mai fac pe aoclo...nu stiu cum ma descurc acasa 2 luni

Va pup si va doresc o duminica placuta

32+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

'Neata fetelor.

Intreba cineva de col moale: si mie la ultimul control (pe 20 ian) mi-a spus ca am colul moale, dar e inchis, deci nici o problema.

Legat de patutul de panza: am o prietena pe care am intrebat-o acum 2 zile daca fetita ei mai doarme in patutul de panza ( are 3 ani fetita) si mi-a spus ca da. Eu am patut de lemn, si acum e la ultimul nivel, si mi se pare ca e cam la fel de jos ca si cel de panza. Fetita mea doarme si acum in el, si nu am avut probleme ca e frig sau sa raceasca din aceasta cauza. La un moment dat l-am pus aproape pe pardoseala (inca mai tineam gratiile din fata si pitica mea invatase sa le sara, asa ca am desfiintat sertarul de jos - 15 cm, si am mai tinut vreo 3 luni gratiile, apoi l-am ridicat la primul nivel de jos, am pus sertarul si am desfiintat gratiile) si avea doar o salteluta de 8-10 cm, in total cred ca erau max 15 cm de la sol, si la fel nu am avut probleme.

ada 30+ Maria - Sophia si ana-gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput