Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

da, perna nu se recomanda la copil asa mic, e pericol de sufocare, cat o fi ea de plata.
Eu stiu deja ca o sa primesc destule lucruri (carucior, mobila, scaun de masina, scaun de masa, cadita, lampa aceea care incalzeste si se pune deasupra mesei de schimbat etc) asa ca astept sa vad ce am, ca sa decid ce-mi mai trebuie. In plus am ambitia de a cumpara numai lucruri folositoare si toate la timpul lor. Asa ca nu cumpar pompa de san, poate nici n-am nevoie, nu cumpar suzete, ca n-am de gand sa il obisnuiesc cu ceva de care mai apoi tot eu ma lupt sa-l dezobinuiesc, nu iau biberoane decat cand/daca o sa am nevoie. Ce am vazut ca voi n-ati scris sau mi-a scapat mie e babyphon-ul. Stiu ca deja o sa-l primesc, ca altfel era prima achizitie. Mi se pare foarte util.
Eu ar trebui sa cumpar hainute, dar nici nu ma pricep ce si mai ales cate, sac de dormit, mai trebuie sa ma hotarasc pt o firma de scutece absorbante si sa am in casa un pachet pentru inceput, periuta aceea moale pt par, termometru de apa si inca o multime de nimicuri.
Daca imi mai amintesc ceva, revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

buna viitoare mamici.
vineri am fost la eco si bebe are 1100 g, lichidul este ok, placenta de asemenea si data nasterii 20.04.
Bebeblusul meu este foarte activ si asa ma bucura, da din manute, picioruse mama mama. Seara mi se misca burta de zici ca danseaza rap, nu alta.
miercuri ma duc la ginecologul meu si tot atunci trebuie sa fac si vaccinul cu imuniglobulina Rh, si sunt putin cam stresata.......
Pupici si o zi cata mai buna

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Buna Mamici,
Sunt asa de fericita, am vb pe mess cu ayla21, in cazul in care va intrebati ce mai face, am apelat=o sa o intreb de sanatate si sa ii transmit toate gandurile noastre pt. ea si fetitele ei. Citez " Multumesc! transmite-le ca le multumesc.azi inchei sapt 31.de maine intru in 32 sapt.sunt asa fericita.fiecare zi e inca o batalie castigata".
Toate cele bune
Va tin la curent
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

revin cu mesaj pt voi mamicilor celor care se intreaba "Spune-te la fete ca bebita mea cea mica a mai crescut cam 100g de lunea trecuta.am contractii mai ales noaptea si ma dor toate alea dar sunt fericita.asta inseamna ca ii e bine in placenta daca a mai crescut, Are deja cam 1 kg.fata mare "
Daca mai aflu ceva va voi transmite cat de repede pot mesajele aylei. Conteaza f mult suportul moral pt oricine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ayla , multa sanatate in continuare, tie si fetelor! Sa dea Dumnezeu sa stea cat mai mult timp acolo la caldurica

32+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Pupici pentru toate burticile ,

Ayla, multa sanatate si speranta in continuare! Hai ca nu mai este mult si in curand iti vei tine printesa in brate! Sunteti doua luptatoare, asa ca... MULT CURAJ!!!

Grace, eu mi-am cumparat pompa de san manuala Avent! Nu stiu sigur daca o voi folosi, dar am zis ca este bine sa o am. Din cate am citit eu pe net, inteleg ca produsele Avent sunt cele mai bune pentru bebelusi! Sunt intr-adevar ceva mai scumpe decat celelalte, dar cred ca merita

Pisik, si eu stiu ca pernele sunt contraindicate la bebelusi, dar poate fetele care au zis ca au cumparat s-au referit la faptul ca au achizitionat lenjeria de patut cu tot cu perna, cine stie?
Si eu am cumparat lenjeria asa, dar nu-i voi pune perna!

Va pup si va doresc o saptamana minunata tuturor!

AMR - 8 SAPTAMANI

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Cristina, multumim mult pentru mesajele Aylei ! Transmite-i ca e mereu in gandurile si rugaciunile noastre! Sa fie puternica pentru bebelusele ei! O sarutam!

Maya, Silvi8,, multi si pentru voi, mamici luptatoare!

Maria_K, Aris, pe unde umblati! Dati un semn! Sper ca nu sunteti la livrat de ghiocei in afara sezonului ?

mihaela

31+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
primul zambet...pentru mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Cand vad cate ati cumparat/primit voi, ma apuca disperarea... nici nu imi vine sa spun ce am luat... mai nimic... Trebuie sa ma mobilizez! A-propos, mi-am luat o multime de finet, sa manofacturez scutecele, cam ce dimensiuni spuneati ca le-ati luat voi? Parca 90/90 si 60/60?

In rest... am mai luat 5 body, o camashutza si o caciulitza; un centru de joaca; am mai primit un termometru, metru si prosopel de la o firma de medicamente... si cam atat. A! si am facut comanda de masa de infasat, mai exact dulapiorul, ca saltelutza o luam separat... eu nu ies prea mult din casa, din cauza "sacinii cu risc" si am zis sa profitam de Babyexpo si Kidex, dar cand vad ca am ramas in urma... uf! ma cuprind anxietatile!

Denisa-Madalina 27+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina81

Citat:
citat din mesajul lui irina81

N-am apucat sa citesc decat printre randuri si nu stiu dc ati discutat despre celulele stem. Eu oscilez intre Cord Blood si Biogenis. Voi v-ati hotarat? Eu parca inclin mai mult pt prima varianta.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 32+
poze

Chiar nu are nimeni un raspuns?

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 32+
poze

eu am decis sa apelez la cord blood center, motiv pentru care m-am inregistrat si am si primit contractele. urmeaza sa ma decid cu cine nasc si apoi sa le expediez semnate. dupe ce ei le primesc imi trimit si kitul de recoltare.
important este ca tu sa intrebi medicul care te asista la nastere daca a mai recoltat sange placentar sau nu.
daca medicul nu a mai facut asta inainte ei il vor instrui.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

denisa, noi doua avem aceeasi varsta a sarcinii si zau ca daca n-as stii ca primesc atatea lucruri, tot n-as fi cumparat nimic pana acum. Mi se pare devreme.

Mergi la inceput