Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Alayamulta sanatate in continuare si bebelusele sa steie pana la termen la caldurica Gessyfelicitari pt rezultatele bune de la eco si bebelusul dansator.Si eu m-am gandit la o pompa de san manuala ,momentan nu am cumparat-o.

monica 35+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Ayala Tinem pumnii pt mamica si printese!

mababei sunt pe zona. nu stau foarte mult la calc pt ca am contractii (in general nedureroase). foarte rar mai cate o durere ca si la cm, in rest numai junghiuri

nu faceam eu ghiocica fara sa dau de veste

Maria 35+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Multumesc fetelor pentru sugestii si sfaturi. O sa o rog pe cumanta-mea sa mearga la baby expo poate sunt putin mai ieftine (sper sa nu nasc pana atunci).

Ayla iti tinem pumnii sa tii cat mai mult bebelusele in burtica. Curea multumim pt vesti si sa ne tii la curent.

Si eu tot cu Cord Blood Center am facut contractul desi sunt 100% de acord cu cine spunea ca suntem prea la inceput cu cercetarile in domeniu si probabil ca e o invetitie facuta degeaba - dar n-am putut sa-mi asum riscul - sa se intample Doamne fereste ceva si sa zic tot restul vietii "daca recoltam celule stem......"

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Eu am o stare "de Vis", o fi de la vremea asta??
Vorbesc pe un ton "foarte placut", al meu isi face de treaba decat sa stea pe acasa...., m-am enervat si am dat cu perforatorul de pamant . Ghiciti ce am facut?!...numai bulinute albeeee, prin toata casa...cine le-a strans??....EUUU
Sper sa-mi treaca starea asta de furie, altfel ma lasa barbatul
Vreau sa fac ceva de mancare dar nu am inspiratie si nici rabdare....
voi ce mai mancati sanatos...eu in afara de portocale, mere si banane nu gasesc nimic cu gust. Am luat pere iahh (parca mananc gulie), am luat un ananas...nu l-am nimerit bun. rosiile sunt fara gust, ardeii cei mari si rosii..mai au un pic gust.
32+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

salut!
nici eu n-am chef de nimik pe vremea asta, as dormi dar ..nu se poate, bebelina ma pune la lok comanda.
Maine am mai multa activitate.deja ma doare fundu de stat pe scaun.
treb sa mai cumparam pampersi, scutece finet si role tifon.
ma uitam cum nasc unele in apa si ce masaje li se fac,,mi-ar placea sa fie la fel.
Nu stiu dc ajung pana pe 5 martie la cat de agitata e Ariana mea..face ture k lumea.
cred ca ma apuk de niste paste..sau dau comanda de orez cu lapte-arsuri la orizont.
Rezistati rezistati, ca mai sunt sapt.
ciao!
+35 Ariana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Florinela, calmeaza-te draga mea, ca nu-i face bine lui Albert!
Ce mananc eu sanatos? Carne de vita fiarta cu hrean. Bine, nu stiu cat de mult ii place hreanul lui bebe, dar e .

Gessy, nu este absolut obligatoriu sa respecti numele medicului atunci cand semnezi contractul cu cei de la Cord Blood. Eu am semnat si am declarat doi medici de la doua spitale diferite, pentru ca inca nu m-am hotarat unde voi naste. Tipa de acolo mi-a zis ca este ok asa, ca important este sa-i anunt in 24 de ore dupa nastere de la ce spital sa vina sa ridice proba cu sangele prelevat.

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

noi am intrat in faza lapte cu fulgi, de 3 ori/zi. nu stiu cit de sanatos o fi, incerc sa maninc de-aia de porumb ordinari, care nu au nici zahar nici nimic; asa, pot sa ii pun si in lapte si in iaurt.

pt "variatie" am intrat in faza carne porc gratar cu cartofi. si salata, desigur.m-ati panicat cu discutiile alea despre brinzeturi, si desi am mincat toata sarcina acuma imi sta in git. mai rau este ca mie din supermarket nu imi place decit brinza de burduf, de care nu am voie ca e sarata. casul si brinza de vaci mi se par ingrozitoare, fade si suuuper seci si uscate. ma rog, brinza de vaci mai maninc cu forta si "de la galeata" dar frecata bine cu smintina in prealabil, si apoi fie ca brinza cu smintina, fie cu zahar si coaja de portocale. dar oricum, nu sint ca brinzetudile din piata

in rest, mai slabuta miscarea prin bucatarie, ca nu am voie sa stau prea mult in picioare, si desi sotul de straduieste, imi displace sa il pun si la gatit. maica-mea e antitalent total in bucatarie...mai trimite bunica cite un bors bun, la "comanda" expresa. da nu sufar, ca mereu e "ceva bun" in casa (adica dulce), plus fructe la care rontai toata ziua...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Bun carnita de vita...numai ca eu nu pot sa rod ... m-au parasit 2 masele:)
Deabea rod merele,....parcas baba, o sa mananc ceai cu biscuiti.
Cereale am consumat de tot felul, am avut o perioada in care mancam ..ca nebunul cereale cu lapte de tot felul.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Fetelor am o problema
Al meu sotior era bine merci ieri iar azi e la pat. Cred ca are gripa:|E rau rau ca nu se ridica din pat. Nu mi-e de mine... mi-e de puiul mic
Oare pot sa scap?

29+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Pisik06, Mihealacg, Millie, Mababei va multumesc de incurajari. Asa e, ce a fost mult a trecut dar totusi as vrea sa o mai "intind" macar o luna sa ajung la 37 de sapt... Greu... dar nu vreau sa ma las!
Va doresc numai bine!

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput