Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
plici plici spune:
da pisik sunt aici pe metereze....dar cred ca-mi iau prenatalul cat de curand...oricum pe 2 febr aflu sigur cand nasc...
a, stii ce-am mai cumparat? cearcefuri din alea gen scutec...cica sunt utile 
n-am umbrela la carucior 
mihaelacg spune:
neata burtici!
la cum arata vremea zici ca-i dimineata.
shasa, lysbeth, denisamada,
si multam pt raspunsuri.
eu am mai luat aspenter si la a 3-a sarcina insa se pare ca ori nu a fost suficient, ori a fost alta buba, ca tot am pierdut-o.
stiu cam care-i treaba cu aspenterul, insa nu stiu pe nimeni care sa fi luat in ultimul trimestru.
tb sa merg pe 9 la bucuresti, dar m-a chemat pe 2 febr. a zis ca daca voi avea indicii velocitary?(am zis bine? cred ca am pocit) atunci intervenim cu aspenter.
doamne ajuta sa fie bine, sa nu fie nevoie.
maya, stai linistita, ca nu mai e mult, o sa fie bine, ai sa vezi
ada1974, desi nu suntem hotarati la niciun nume, al meu ar vrea sophia, iar eu maria ca vreau un nume de sfant?(la fel ca voi)
plici, inseamna ca pe 2 feb, venim amandoua cu vesti.....mai avem o saptamana.
referitor la tiroida, la nodul meu are mi se pune in gat si nu ma lasa sa dorm noaptea, a zis dr. ca este o pb, dar ca o vom rezolva dupa nastere.
niko, ti-a priit aerul curat? cred ca a fost super.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze cu floricelele primite de fii`mea de la taica`su
mitzica
32+ 
millie spune:
neata! Shasa,Nikoleta
mie ami plac amadoua nume la fel de mult si Timeea si Alexia si probabil ma voi hotara in momentul in care tati tre sa mearga la primarie sa inregistreze fata. Mayatrebuie sa mai rezisti mai un pic,ce a fost mai greu a trecut
.Sunt de acord cuPisigricand sunt mici bebei nu au voi sa doarma pe perina,oricum periunuta e buna pt mai tarziu. Eu va spun ce mai trebuie sa cumpar pt bebe : pompita de nas,caruciorul(inca nu ma pot hotara ce model)pampersii ,servetele umede si cosmeticele.
monica
35+
Lara
grace30 spune:
Mai vin si eu p-aici pe la voi
...sper ca ma mai primiti....
vad ca vorbiti de cumparaturi ...
v-ati luat pompa de san?? daca da de care?? (poate fetele cu experienta ne impartasesc mai multe - eu n-am avut nevoie la primul bb). Am vazut ca cea electrica de la Avent e ff scumpa (aprox 700 lei) ... eu oscilez intre electrica de la Nuk sau manuala de la Avent (nu am folosit produse A nu stiu daca chiar sunt atat de bune pe cat sunt de scumpe sau e mai mult brandul)
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png

mami de
Petru Alexandru (16.01.2007)
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grace30 Mai vin si eu p-aici pe la voi vad ca vorbiti de cumparaturi ... v-ati luat pompa de san?? daca da de care?? (poate fetele cu experienta ne impartasesc mai multe - eu n-am avut nevoie la primul bb). Am vazut ca cea electrica de la Avent e ff scumpa (aprox 700 lei) ... eu oscilez intre electrica de la Nuk sau manuala de la Avent (nu am folosit produse A nu stiu daca chiar sunt atat de bune pe cat sunt de scumpe sau e mai mult brandul) http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png ![]() mami de Petru Alexandru (16.01.2007) |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
rivali spune:
Cumpara-ti dupa ce nasti poate nu ai nevoie nici acum. Eu am avut de la Avent manuala si am fost multumita de ea.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
31+
Pisik06 spune:
Grace,
Eu am auzit de la mamici ca produsele Avent ar fi cele mai bune. Cat despre pompa, cred ca daca tii neaparat sa iti iei acum una (poate sa iti aduca sotul la spital, daca ai nevoie) sa iti iei una manuala de la Avent si doar daca vei avea neaparata nevoie sa iti iei si una electrica. Eu zic ca nu merita sa dai 700 ron in avans.
Eu am 2 promisiuni de avent electrica de la verisoara si fina mea,iar daca nu mi-o va da niciuna sau daca nu ma voi intelege cu ea, atunci imi voi lua una manuala, tot avent
32+
Ana Bianca
Eseea spune:
Si eu Avent manuala si am fost f multumita de ea. O voi folosi si la bb2. Eu cred ca pompa tb luata NEAPARAT. Nu m-as lipsi deloc de ea. E f buna daca vreti sa alaptati mai mult timp, eu pana pe la 2 luni jumate ale lui bb ( cand de fapt se stabilizeaza productia de lapte),am folosit-o dupa FIECARE alaptat. Goleam sanii cat se putea de bine si am avut lapte arhisuficient. Ca sa nu mai zic (,) ca nu am avut absolut NICIODATA nicio problema cu sanii, de genul mastita etc..... Si am alaptat 1 ani si jumatate, pana acum cand eram gravi in 16 saptamani. Asa ca sfatul meu este sa renuntati poate la altceva dar nu la pompa. Pt mine cel putin este indispensabila.![]()
Mami de fetita
si de baietel
31+
rivali spune:
daca ai nevoie de pompa in spital cel mai bine este sa folosesti pompa spitalului. Am inteles ca sunt mult mai bune decat ceea ce se gaseste in oras.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
31+