Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Buna dimineata dragele mele. Am intrat sa va salut, am avut iar un weekend mai greu, cu monitorizari, contractii de intensitae mare, cel putin aparatul indica contractii de intensitate 6-8 si maximul pe grafic era 10 - alea cred ca sunt cele de nastere, bebe misca f putin (probabil din cauza contractiilor mele). Am primit perfuzii si m-am mai linistit. Bebe a redevenit din nou vioaie dupa ce s-a mai relaxat "casuta".
De contractii nu am scapat de tot dar sunt mai rare si sper sa o mai intind cateva zile numai cu medicamente pana voi fi din nou nevoita sa trec pe perfuzii.
sa ne apropiem cat mai mult de termen si sa fim bine.
Nu stiu daca pot recupera din urma, o sa incerc dar nu promit ca trebuie sa stau tare cuminte si adevarul e ca sunt si cam somnoroasa de la medicamente.
Va pup si va doresc o zi usoara si frumoasa.
Sper ca mai tarziu sa ma simt mai in forma si sa pot intra din nou.

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

lysbeth,
eu stiu ca pot sa apara fffff rar si anticorpi anti-grup sangvin...daca mai apuci, mai bine te mai intepi o data, or fi stiind dr astia ceva...

noi nu ne-am legat la cap cu celulele stem...sint prea multe semne de intrebare, si desi stiu ca recoltarea nu arece sa strice, nici beneficii nu prea cred sa aduca, in faza asta de...cunoastere stiintifica.

noi pina la ora asta avem doar patutul...mama mea a facut o paturica fff draguta...si atit. vreau sa cumparam salteaua din timp pt ca are niste dimensiuni mai ciudate...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pe mine m-au trimis sa fac anticorpi de RH:|
Anticorpi de grup sangvin nu se putea pt ca sotul e donator universal

29+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Maya, multa multa sanatate si putere. Hai ca nu mai e asa mult.
Doamne, cand vad prin cate treci tu, parca ma rusinez ca eu ma vait ca nu ma mai duc la serviciu

32+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Denisa, eu am grupa A2 RH negativ iar sotul 01 Rh Negativ
Toate testele facute pana acum au aratat exact ce trebuiau sa arate: nu exista anticorpi . N-avea de unde.
Cu putin genetica invatata la scoala shtiu ca e imposibil. Da nah...
In plus m-au chemat in saptamana 37-38. Acuma nush de ce dar instinctul meu imi spune ca nu apuc

Da. In conditiile astea nu o sa produci nici anticorpi de grup, daramite de Rh. Ma gandeam ca daca te-au trimis acolo, au avut ei un motiv... se pare ca m-am inselat.

Denisa-Madalina 27+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna mamici cu "samburici"si pitici;

Noi pentru BB2 am luat doar:
-marsupiul;
-3body cu manace scurta(primit)
-3 body cu maneca lunga(primit)
-un prosop de baie(primit)
-gel de dus,calgel(primit)
-termometru de baie si de fund(ramase de la Bodo
-o pereche pantofi(primiti)
-o "hainuta"groasa cu botosi si manusi pentru primele plimbari(primite)
-o caciula,o seapca groasa
-2 camasute(ZABUNELE)

Fetelor ,dragelor dati-mi si mie pe Pm parola pentru contul comun sa pot pune pozici,pls

si ne "reauzim"

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetele ...am intrat si eu un pic...

sunt franta...dorm 2-3 ore maxim pe zi+noapte...da mai e un pic

altfel cumparaturi ziceti?
noi avem asa:
- carucior landou + sport , footmuff al caruciorului de iarna (pe care la cum e vremea probabil ca nu apuc sa-l folosesc) + scoica separat (care si ea a venit cu footmuff gratuit)
- mobila pici (patut la noi in dormitor care se leagna si e pt pana la 6 luni maxim, patut pt camera lui de lemn + masuta de infasat (cu cadita incorporata) si cu sertare)
- sterilizator, pompa san (care au venit cu 3 biberoane + 1 suzeta), inca un set de suzete (2 buc)
- forfecuta unghii, perie + piepene, termometru de popou, termometru de baie (2 buc), termometru de camera 2 bucati, higrometru...
- asternuturi....sincer nu mai stiu cate am...destule oricum..
- prosoape 2 bucati cu triunghi pt cap si un set diverse marimi bumbac organic ( aiureli)
- cos pt scutece murdare care cica nu lasa mirosul sa iasa
- pungi parfumate pt scutece murdare ( ma pufneste si pe mine rasu cand vad ce am cumparat)
- covor
- hainute....destule ( a fost sorela la h&m)
- un costum cosmonaut de iarna (primit de la bunicu')
- scutece finet
- bepantene, comprese sterile
- creme: weleda pt fund, weleda pt corp, ulei mustela, sampon + gel de spalat mustela
- servetele umede ( pt spital si pt acasa)
- paturici pt el am una cu gaurele, si vreo 2 de bumbac...
- perna pt capatana lui sa nu se tufleasca ( mmm...ce-o fi si in capul meu...)
- fase pt bontul ombilical (hahahha....nu stiu la ce folosesc zau...da le-am luat)
- betisoare de urechi...

sigur mai sunt da acu nu-mi aduc aminte...oricum cred ca v-am plictisit....nu radeti f mult de mine, e primul, la al doilea nu mai fac asa hihihihihi

pupicii

corina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR!

In ultimul timp nu am reusit sa mai scriu nici sa va citesc. eu inca merg la serviciu si sunt destul de ocupata perioada asta.

Am vazut ca vorbeati de anticorpi. Eu si sotul avem incompatibilitate de grup sanguin ( eu am 0+ si sotul AB+). Am facut dozari de anticorpi in trei locuri . La Medlife , Inst de Hematologie si SUUB. Rezultatele la primele 2 au fost total diferite iar la SUUB o combinatie intre Medlife si Institut. Nici nu stiu ce sa mai cred. Problema este ca sunt destul de multi anticorpi.
Dr mi-a zis sa fac 2 injectii cu dexametazona si sa fac ecografii cam la 3 sapt. Am inteles ca in unele cazuri se face operatie de cezariana pe la 36 de saptamani pt ca copilul sa nu ajunga sa faca anemie. am inteles ca in ultimele sapt de sarcina anticorpii de gr sang afecteaza copilul.
Psihic ma simt groaznic din cauza asta.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Plici, esti mortala. Stiam eu ca tu ai arsenalul greu

Ia zi, inca te mai duci la serviciu? (am si eu o problema)

32+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

tufete,
nu va suparati pe mine, dar din ce am citit eu, cel putin la bebei mici, nu se recomanda nici un fel de perna si nici aparatorile alea pt patut.
in plus, aparatorile de patut, desi sint fff frumoase, nu mi se par practice nici mai tirziu; bebe trebuie sa vada in jur, intoarce capul...nu sa stea ca in cutie

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput