Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Neata!

Cafea, cneva?! :)

Am si eu o problema... De ceva vreme m se intampla sa ma ridic si imediat sa simt cum "scap" un pic de lichid. Nu stiu ce poate fi. Nu sesizez nici o sursa a "Scurgerii", e ca si cum as fi scapat un pic pe mine...

Ieri ma simtit ca si cum mi s-ar fi rupt apa... Ma rog, de parca as stii...

Oare ce poate fi???

29+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Eu daca nu ies o zi din casa si nu merg pe jos parca innebunesc; si acum deja parca parca simt si eu cele 20 kg ca ma deplasez mai greu (inainte nu ma ajungea nimeni la cat de repede mergeam )

Uf! Da... si eu sunt un mare mergator pe jos... Merg si acum, dar ma resimt. Nu cred ca e de la kg, ca am pus doar 6, dar parca abia imi tarasc picioarele. Si aveam o viteza!!!
Acum... dar nu ma las!

Denisa-Madalina 27+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza
MIHAELACG, aspenter e un fel de aspirina. Am luat si eu una la doua zile l recomandarea medicului in momentul in care am avut probleme cu IR-urile

Eu am fost azi sa-mi iau rezultatele de la hematologie. Se pare ca n-avem probleme cu anticorpii pt rh. Ma rog shtiam si eu ca n-are cum sa fie nik, i-am zis si medicului dar dak el insista...Mi-au scris sa revin in saptamana 37-38 la analiza dar nu ma mai duc nici batuta. Ultima data mi-a "scapat" o toanta de asistenta acul peste mana si mi-a facut ditamai zgarietura (asta dupa ce imi sparsese vena)

Urmeaza sa iau deseara si restul de analize. Sper sa fie ok

Ce nu inteleg: cum nu puteti voi dormi cand eu parca asi fi muscata de musca tete in ultimele zile. Dorm non stop

29+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Am si eu o problema... De ceva vreme m se intampla sa ma ridic si imediat sa simt cum "scap" un pic de lichid. Nu stiu ce poate fi. Nu sesizez nici o sursa a "Scurgerii", e ca si cum as fi scapat un pic pe mine...

Ieri ma simtit ca si cum mi s-ar fi rupt apa... Ma rog, de parca as stii...

Oare ce poate fi???

Pai... poate fi si o incontinenta urinara, ceea ce nu ar fi atat de rau, ca se remite, dar si pierderi de lichid amniotic, ceea ce e mult mai serios, mai bine mergi la un consult, sa transezi problema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza
MIHAELACG, aspenter e un fel de aspirina. Am luat si eu una la doua zile l recomandarea medicului in momentul in care am avut probleme cu IR-urile

Eu am fost azi sa-mi iau rezultatele de la hematologie. Se pare ca n-avem probleme cu anticorpii pt rh. Ma rog shtiam si eu ca n-are cum sa fie nik, i-am zis si medicului dar dak el insista...Mi-au scris sa revin in saptamana 37-38 la analiza dar nu ma mai duc nici batuta. Ultima data mi-a "scapat" o toanta de asistenta acul peste mana si mi-a facut ditamai zgarietura (asta dupa ce imi sparsese vena)

Aspenterul e aspirina de 75mg (doza anticoagulanta). In principiu asa stiu si eu sa AINS sunt contraindicate in trim 3, dar probabil ca exista situatii in care se considera ca beneficiul obtinut este mult mai important.

Daca aveti incompatibilitate de Rh, dozarea Ac e foarte importanta, asa ca sfatul meu e sa iti risti vena si mai mergi o data cand te-au kemat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Dau si eu o cafeluta, ca de astazi sunt "casnica"
Si mai e si vremea asta afara, de iti vine sa iti tai venele Noroc cu bebe, care mai da cate un sutulet sa o binedispuna pe mami

Fetele, voi ce ati mai luat pt bebei? Hai sa ne impartasim achizitiile, ca poate ne mai vin idei. Florinela, te intrebasem eu de pernuta asa pe care ziceai ca ai luat-o. E cumva aia pt sprijin lateral de la Chicco? Ca eu tot pe aia vroiam sa o iau.
Eu am pana acuma (virtual, ca fizic am f putine ):
- carutul - care e la depozit, platit, ni-l aduc in martie; are scoica, landou si sport
- camera - e platit avansul, vine intre 2-6 martie; inlusiv masuta de infasat, saltea
- un set lenjerie (cu tot cu aparatori de pat), plus material sa ne faca soacra inca un set
- cadita cu suport de pus cadita pe ea
- balansoar (e de "capatat", ca si cadita)
- cantar (la fel, de capatat)
- un set biberoane nou nascut de la Avent (4 bineroane, o suzeta, o perie de spalat biberoane)
- perie si pieptan, termometru de baie si de fundulet
- 2 prosoape "cu cap" si un set prosoape de diferite dimensiuni
- cateva hainute (vreo 6 body-uri, 3 "pijamale" intregi, 3 perechi de pantalonasi, o bluzita, cateva sosete si vreo 3 perechi de botosei, plus manusele pt primele zile); o paturica groasa
- produse de ingrijire (2 pachete de servetele umede, ulei Sanosan, crema contra eritemului fesier, sampon si sapun lichid 2 in 1 tot sanosan - mi-au zis mamicile cu experienta ca sunt cele mai bune ca raport calitate-pret, betisoare de urechi) si cateva farmaceutice (baneocin pudra, betadina, ser fiziologic si comprese sterile)

Mai sunt multe de luat, dar am si promisiuni ca voi primi, vine si Baby expo, asa ca mai astept un pic.

Pupici si o saptamana buna va doresc!

32+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

georgiana, mergi la doctor. Degeaba ne dam noi cu parerea aici, trebuie neaparat sa vada doctorul despre ce-i vorba. Am citit ca spre sfarsitul sarcinii, poti pierde controlul perfect asupra vezicii si la tuse, stranut sau mai stiu eu ce, sa pierzi involuntar cantitati mici de urina. Dar daca e vorba de lichid amniotic si nu de urina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

'Neata fetelor.

Si eu tot cu Cord Center voi recolta celule stem. Am trimis deja contractele si pe la inceputul lui februarie astept chitul. Am vorbit cu o colega (care are gemeni) si mi-a spus ca ei i-a venit factura pt celule stem la vreo 2-3 luni dupa ce nascuse. Asa ca nu platesti nimic inainte (decat firma de curierat rapid pt trimiterea docum semnate).

Pisik06, sa stii ca eu la prima fetita am dat avans la restaurant inainte de a naste. Patronul ii tot spunea sotului sa nasc, si vorbim dupa aceea, dar eu am vrut sa fiu sigura ca am local. Acum parca nu prea mai imi vine sa dau avansul, dar in schimb as vrea sa vad cateva localuri, sa ne facem o idee cam unde o sa fie botezul (sotul s-a hotarat la un local, la care a facut verisoara lui botez anul trecut, e OK, dar e cam departe de casa). In legatura cu rezervarea, am zis ca daca nu gasesc liber in mai, voi face in iunie cand e postul pt Petru si Pavel, ca atunci nu se fac nunti si trebuie sa gasim noi ceva.

Fetelor, pe mine m-a pus fiicamea intr-o situatie: ne cam hotarasem la nume Maria-Sophia, dar pitica mea mi-a zis azi ca vrea sa o cheme pe surioara ei Andrea, si nu prea stiu ce sa zic. Sophia e dorinta sotului, dar la celalalt nume inca nu sunt f.f.f. hotarata, as vrea sa fie de sfant (un sfant mai cunoscut).

ada 30+ Maria - Sophia si ana-gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

Dau si eu o cafeluta, ca de astazi sunt "casnica"
Si mai e si vremea asta afara, de iti vine sa iti tai venele Noroc cu bebe, care mai da cate un sutulet sa o binedispuna pe mami

Fetele, voi ce ati mai luat pt bebei? Hai sa ne impartasim achizitiile, ca poate ne mai vin idei. Florinela, te intrebasem eu de pernuta asa pe care ziceai ca ai luat-o. E cumva aia pt sprijin lateral de la Chicco? Ca eu tot pe aia vroiam sa o iau.
Eu am pana acuma (virtual, ca fizic am f putine ):
- carutul - care e la depozit, platit, ni-l aduc in martie; are scoica, landou si sport
- camera - e platit avansul, vine intre 2-6 martie; inlusiv masuta de infasat, saltea
- un set lenjerie (cu tot cu aparatori de pat), plus material sa ne faca soacra inca un set
- cadita cu suport de pus cadita pe ea
- balansoar (e de "capatat", ca si cadita)
- cantar (la fel, de capatat)
- un set biberoane nou nascut de la Avent (4 bineroane, o suzeta, o perie de spalat biberoane)
- perie si pieptan, termometru de baie si de fundulet
- 2 prosoape "cu cap" si un set prosoape de diferite dimensiuni
- cateva hainute (vreo 6 body-uri, 3 "pijamale" intregi, 3 perechi de pantalonasi, o bluzita, cateva sosete si vreo 3 perechi de botosei, plus manusele pt primele zile); o paturica groasa
- produse de ingrijire (2 pachete de servetele umede, ulei Sanosan, crema contra eritemului fesier, sampon si sapun lichid 2 in 1 tot sanosan - mi-au zis mamicile cu experienta ca sunt cele mai bune ca raport calitate-pret, betisoare de urechi) si cateva farmaceutice (baneocin pudra, betadina, ser fiziologic si comprese sterile)

Mai sunt multe de luat, dar am si promisiuni ca voi primi, vine si Baby expo, asa ca mai astept un pic.

Pupici si o saptamana buna va doresc!

32+ Ana Bianca
Ce frumos suna lista cu lucrurile pe care le ai ptr bebe.Eu nu am cumparat mare lucru doar trei pijamalute, o caciulita, doua perechi de sosete si un marsupiu.Mai urmeaza cateva body,manusi, vreo doua costumase si produsele de igiena.Restul il am de la ceilalti puiuti.Mai astept sa vina patutul cu lenjeria si salteluta pe care le-am platit saptamana trecuta si biberoanele,suzelele si pernutele ptr sani.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Denisa, eu am grupa A2 RH negativ iar sotul 01 Rh Negativ
Toate testele facute pana acum au aratat exact ce trebuiau sa arate: nu exista anticorpi . N-avea de unde.
Cu putin genetica invatata la scoala shtiu ca e imposibil. Da nah...
In plus m-au chemat in saptamana 37-38. Acuma nush de ce dar instinctul meu imi spune ca nu apuc

29+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput