Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
Nikoleta20 spune:
eu ma gandeam aku vre-o saptamana...referitor la treaba cu respectul fata de cei din jur,o forma de respect consta in adresarea la plural(dumneavoastra,stiti,imi dat,va doresc,etc) ,daca ai vb cuiva la per tu,s-ar intelege k nu ai respect,sau ceva de genul acesta,insa totusi,fata de Dzeu nimeni nu are respect???pentru k nimeni nu se roaga,nici macar preotii :Domnule Dzeu,Va rog sa ma ajutati... ,sau Dumneavoastra sunteti singurul care ma poate ajuta....
asadar,cum e cu respectul...stiu k nu consta in cuvinte respectul,insa modul de adresare indica respectul sau lipsda acestuia fata de o persoana,dupas caz
Nikoleta 20
35+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
florinela79 spune:
Offf, nu pot dormi deloc, ma foiesc, transpir ma enervez.....degeaba.
Vreau sa fiu si eu calama si linistita
...il supar si pe bebe dar nu-mi pot reveni.
fbruma
Nikoleta20 spune:
stai asa k s-au mai trezit din randunici,florinela ...pai cum sa te lase bb sa dormi...pai o viata ai si pe aia o dormi...k eu una asa as face![]()
Nikoleta 20
35+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Pisik06 spune:
Buna seara burtici!
Hopa si insomniaca de mine. Numai cand ma gandesc ca de maine stau acasa, imi vine sa stau treaza toata noaptea, doar doar oi dormi ziua sa treaca mai repede![]()
Niko, eu zic sa mergi pe mana tatalui cu Chicco ala. E super!
Leloo, bafta la examen!
Irina, si eu tot cu Cord Blood am semnat. Si eu sunt de parere ca e f la inceput, dar mai bine sa avem noi constiinta impacata ca am folosit toate "minunile tehnicii"
Dyanna, ce frumoasa e burtica ta,"scoasa" la aer ![]()
Florinela, mie imi spui cu localul de botez? Eu as vrea sa il fac pe 7 iunie, ca ziua sotului e pe 6, dar ma indoiesc profund ca o sa gasesc ceva. Si daca de cumparat am cumparat si nu tin cont de supersitii, bani avans pt botez chiar nu dau inainte sa se nasca bebe.
Apropos de dpn devansat, eu sincer speram sa se devanseaza, dupa ce la ultima eco la spital mi-a zis ca e mai mare cu aproapoe 2 sapt., dar se pare ca iosup nu a fost de aceeasi parere si momentan el zice ca dpn-ul e intre 19-21 martie. Eu tot mai sper, dar sanatoasa sa fie bebelina, ca nu mai e chiar asa mult.
Pup burticile
32+
Ana Bianca
Nikoleta20 spune:
stati mai asa k eu acuma inteleg...toate fetele sunt "la treaba"
care cum poate...si acu apar ca ghioceii k cica nu pot dormi...fetelor,nebunatice asa la final de week-end![]()

Nikoleta 20
35+
Mario Andrei
poze la albumul DC
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florinela79 Offf, nu pot dormi deloc, ma foiesc, transpir ma enervez.....degeaba. Vreau sa fiu si eu calama si linistita ![]() ...il supar si pe bebe dar nu-mi pot reveni.fbruma |
Eu tocmai imi cantam singura "In gradina lui Ion"Asa stie el bebe sa ne pregateasca pt. ce urmeaza dupa nastere, desi eu as prefera sa dorm acum si sa ma invat dupa cu programul de trezit, culcat, trezit, culcat etc
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 29+Poze la albumul dc
shasa spune:
Vai NiKO la ce iti mai fuge gandul....bravo mami!!! asa sa faci!![]()
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 29+
Poze la albumul dc
Galushca spune:
La culcare, gagici!
Ce cautati la ora asta pe net?
:)
pup si somn usor, am terminat si eu de citit ce mai ziceti
eu am reusit sa fac IARASI sinuzita, ma doare capul de mor si am niste nervi...
care va sa zica, la culcare
pup fetele si bebitzu mic!
danonique spune:
Buna dimineata!Se vede ca ati petrecut in we!Va invit la o cafea simpla sau cu lapte,cu sau fara cofeina dupa preferinte!
Chiar daca nu scriu foarte des sa stiti ca fac o cafea foarte buna!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina81 N-am apucat sa citesc decat printre randuri si nu stiu dc ati discutat despre celulele stem. Eu oscilez intre Cord Blood si Biogenis. Voi v-ati hotarat? Eu parca inclin mai mult pt prima varianta. |
Am studiat si noi ambele contracte...tot pentru CBC ne-am hotarat, dar nu am trimis inca hartiile semnate. O vom face cat de curand.

Denisa-Madalina
27+
cu Adela