Mamici si Gravidute de Italia (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irina l-am vazut pe Fabi in girello e smecheras foc.

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza fetelor!

Da Ralu,sal vezi acum ce alearga cu girelo prin casa ca ma si sperii de multe ori.

Eu ma chinui iar cu mancarea cu Fabi,ieri nu mia mancat decat 2 biberoane de lapte atat.Azi e problema ca am ramas fara lapte,sper sami manance mancare,ca abia diseara cand vine sotul ma duc dupa lapte ca aici ploua de ieri dupa-amiaza.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,gagici!Slaba miscare..

Roxali,la noi a fost vreme frumoasa acum doua zile,oricum s-a mai incalzit,ca au inceput liliecii sa zboare
Ti-am vazut copilasii de ziua lui Enrico,mai,mai,mandra trebuie sa mai fii!

Nelia,ai curaj sa-l lasi mereu pe jos,eu o mai pun din cand in cand,ca-mi sta inima cand vad cum se clatina.Si nici nu are frica sa se desprinda,a si facut 2 pasi singurica,dupa care a plonjat in bratele lui tata

Ely,vad ca-ti place si tie la shopping

Katia,ce mai face Mamii?Sper ca e ok.

V-am pupat,o zi buna!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Uitati ce am gasit despre antibiotice:

Unii sunt pro, altii contra antibioticelor. Adevarul e, ca intotdeauna, undeva la mijloc. Cat este adevarat din tot ce s-a pus in carca antibioticelor #351;i cate sunt doar fabulatii?

1. Toate infectiile se trateaza cu antibiotice.
Fals. Infectiile pot fi cauzate de viru#351;i sau bacterii. Antibioticele ucid bateriile, dar nu #351;i viru#351;ii. A#351;a ca pentru o raceala, gripa, bron#351;ite sau dureri de gat ce sunt determinate de infectii virale antibioticele nu ajuta.

2. Antibioticele distrug flora bacteriana benefica in intestin.
Adevarat. Ele distrug agentii patogeni, inclusiv bacteriile bune, cele care echilibreaza flora stomacala.

3. Pot provoca alergii la copii mici.
Adevarat. Copii pana la 1 an sunt sensibili #351;i pot dezvolta u#351;or alergii la medicamente sau alimente. Daca se observa o reactie alergica, cat de mica, o ro#351;eata a pielii sau bubite, tratamentul se va intrerupe imediat #351;i se va lua legatura cu medicul pediatru pentru schimbarea tipului de antibiotic, in acest caz testarea la alergiile medicamentoase fiind obligatorie.

4. Febra mare scade cu antibiotice.
Fals. Febra se produce atunci cand organismul se apara. Febra poate fi determinata de infectiile provocate de viru#351;i sau bacterii sau de ie#351;irea dintilor. Doar in cazul infectiilor cu bacterii sunt indicate antibioticele. In celelalte doua cazuri medicamentele antitermice pot reduce febra u#351;or.

5. Antibioticele sunt interzise in timpul alaptarii.
Adevarat. Antibioticele trec in lapte #351;i risca sa perturbe, uneori ireversibil, flora bacteriana a copilului care este hranit la san.

6. Tratamentele indelungate cu antibiotice creeaza bacterii rezistente.
Adevarat. Bacteriile sunt organisme vii care se adapteaza conditiilor de mediu dezvoltand, in timp, mecanisme de aparare fata de "inamici".

7. Odata intrerupt tratamentul cu antibiotice nu mai e eficient.
Adevarat. Tratamentul intrerupt atunci cand starea de sanatate se imbunatate#351;te nu elimina toate bacterii, supravietuirea unor bacterii cre#351;te riscul unei recidive.

8. Antibioticele scad imunitatea.
Adevarat. Distruse, anumite bacterii probiotice, cele care mentin un pH echilibrat, adica un mediu in care germenii #351;i bacteriile (care se afla in mod natural in organism) sa nu se poata inmultii, imunitatea organismului scade, mediul devenind fertil dezvoltarii infectiilor.

9. Dau reactii adverse.
Adevarat. Antibioticele, ca orice alte medicamente dau reactii adverse. Cele mai frecvente sunt tulburarile digestive, diaree #351;i aparitia candidei. Candida fiind o ciuperca care se afla natural in organismul nostru pe tot parcursul aparatului digestiv #351;i dar care se inmulte#351;te doar cand pH se dezechilibreaza, lucru pe care-l face #351;i tratamentul cu antibiotice, indiferent de forma de administrare.

10. E bine ca antibioticele sa fie luate cu iaurt pentru a contracara din efectele negative.
Fals. In general iaurtul ajuta la refacerea rapida a florei intestinale afectate de antibiotice, insa nu este recomandat consumul lactatelor in cazul tratamentului cu tetracicline deoarece le scade efectul.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Noi pe-acasa..
Ieri am avut o zi tare incarcata.De dim. am facut ,
,.Apoi,dupa-masa am mers cu Ambra la pediatra(tusea
insista),si uite asa a trecut ziua...
I-a dat atibiotic,pentru ca altfel nu reuseste sa elimine tot.
Sper sa-i treaca,ne chinuim cand ii dau antibioticul...

ely-ce bine ca ati iesit la plimbare,cred ca
s-a bucurat si Briciola.

irina-te cred ca nu esti linistita cand vezi ca
nu mananca.Nu a iesit inca nici un dintisor?

raluca-si eu stateam tot timpul in spatele lui
Ambra,pana era cat de cat stabila in picioare.Si tot a mai picat
cateodata...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Aici e noapte,atat e de innorat.
Ce vreme urata,tuna si fulgera...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Andreea si eu ieri am facut curat in casa da azi nu se cunoaste nimic,de fapt toata saptamana am facut curat si tot nu se cunoaste.

Nu nu ia iesit inca nici un dinte.
Si la noi e urat,ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ploua si aici,m-a prins la plimbare.

Irina,grija cu girello.Eu o las f putin in el,ca alearga si trage de toate cele - de ex,a rasturnat o masa peste ea,in plus o agita ca inca nu e varsta de mers (explicatia unui dr).Deci in nici un caz inainte de somn.

Fetele,treaba in casa e fara sfarsit

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput