Mamici si Gravidute de Italia (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Scump tare FabiAnais s-a entuziasmat cand l-a vazut

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Ralu scuze nam mai avut timp sati raspund in legatura cu girelo.Stiu ca pediatri nu indica girelo deloc,si cum ziceai ca acum e prea devreme...are 9 luni,daca nu merge acum cu el,atunci cand...cand creste mai mare si prinde bine la picioare,atunci numai stai girelo vrea sa iasa si se rastoarna cu el.Intradevar prinde si trege de toate,asta e stau cu ochii pe el,daunazi seara a tras de rufe pana a dat stenderelul jos,altadata si tras scaunele pliante in cap,nu la lovit pe cat a fost sperietura de mare,dar asta e asas copii cu poznele lor,nar fi copilaria frumoasa daca nar fi ele.Mie imi pare rau ca nu am avut bani sai cumpar mai devreme girelo,lam pus abia la opt luni,cunosc copii care au fost pusi pe la 5 luni in girelo si la 9 luni mergeau fara nici o problema.Nu vezi ca copii italienilor au aproape 5 ani si tot in carut ii tin,astai comoditatea lor.

Na astai parerea mea,acum nu stiu daca gandesc binept Anais,sper ca se simte bine.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

capitol nou
ciao gagici
am facut capitol nou
daca am timp revin
va pup

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput