Mamici si Gravidute de Italia (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Raluk fara supa de carne sau branzeturi...a mea daca nu ii rad parmiggiano deasupra nu vroia inainte peste, acuma o mai pacalesc cu morcovel fiert ras

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Georgy asteptam poze si nu uita sa faci si ceva plimbari, chiar daca nu e prea placut...de pozitia ideala ptr somn ar fi sub burtica cu pernuta si intre picioare alta...eu daca dormeam prea mult pe o parte ma trezeam cu furnicaturi

Nelia nu te stresa cu mersul ...acusica o sa ai un ajutor de nadejde in casa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor!

Ely stiu ca nu mai avea net,ultimile dati intrase cu tel sotului ca avea o oferta.

Nelia e cam scumpa chiria pe acolo,noi acum asteptam un raspuns de la cineva,e vb de o casa cu apartament deasupra,am dori apartamentul si chiria e 200 euro.

Cu sotul am lasato balta,ca nare rost,dar am sa am grija sa nui mai suflu atat in "bors".

Faby a inceput iar sa nu mai manance,dar in schimb e mai linistit,iam dat ieri un pic de CalmaBaby in apa,si dimineata mia dormit mai mult,ca ma uitam la ceas si nu pricepeam de ce nul aud

Georgy daca e coborata bebelina asa cum spui,inseamna ca decurand nasti,nu mai ai mult.Eu in ultima luna nu ma dureau oasele asa de tare dar am ramas dupa cu sechele,cand stau intinsa si vreau sa ma intorc imi pocneste asa de tare bazinul si ma doare rau.

pt toate multi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor!

Ely stiu ca nu mai avea net,ultimile dati intrase cu tel sotului ca avea o oferta.

Nelia e cam scumpa chiria pe acolo,noi acum asteptam un raspuns de la cineva,e vb de o casa cu apartament deasupra,am dori apartamentul si chiria e 200 euro.

Cu sotul am lasato balta,ca nare rost,dar am sa am grija sa nui mai suflu atat in "bors".

Faby a inceput iar sa nu mai manance,dar in schimb e mai linistit,iam dat ieri un pic de CalmaBaby in apa,si dimineata mia dormit mai mult,ca ma uitam la ceas si nu pricepeam de ce nul aud

Georgy daca e coborata bebelina asa cum spui,inseamna ca decurand nasti,nu mai ai mult.Eu in ultima luna nu ma dureau oasele asa de tare dar am ramas dupa cu sechele,cand stau intinsa si vreau sa ma intorc imi pocneste asa de tare bazinul si ma doare rau.

pt toate multi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna fetele!!!
....Copilul meu acum doarme...aseara s-a culcat la 22 30.s-a trezit la 7 35 si i-am dat lapte apoi s-a mai fatait un pc ,s-a pus pe burta si a adormi iar pana la 10 jumate cand m-am trezit si eu rupta de somn ce am mai bagat in mine....a...si la 4 dimineata l-am trezit eu si a beut 200 ml ceai ,era prea cald in camera,camera e mica si trei oameni mai dau inca atata caldura cat un calorifer...acum a adormit de la 15 fara un sfert si ma astept la un somn de 2 ore jumate...si cam asta e tot somnul pe azi...mai adoarme pe la 10 seara pana dimi....cam de 1 sapt...sunt asa de multumita...
...katia,in legatura cu cresele ai dreptate.si eu astept sa vine sept sa il duc ca sa pot merge la munca...acum e prea mic si cere prea multa atentie mai ales ca incepe sa se desprinda de mobila si sa plece...se suie pe girello si se joaca...merge toata casa sprijinit de tot ce prinde chiar si de perdea...si are la activ ceva cazaturi...cu toata atentia mea...ce s-ar face la nido?
fetele va pup...ginger cum a trecut ziua fara bebei?

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal feteleiata-ma din 9,dupa o lunga lupta cu net-ulam icercat aseara sa raspund dar din pacate nu ma ajuta,scriam dar nu se posta..asa k m-am dat batutace sa va spun..suntem bine,astazi am stat 2h la aer liber spre norocul nostru nu a plouat

ma apuc sa citesc din urma,vad k a-ti fost active cat am lipsit

ely 27 + sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput
Mergi la inceput

IRINA-vasi yo pe amandoi,am obs k te-ai "descarcat"nush ce sfat sa-ti dau,mai mult nici nu ma simt in masura ...asteapta cu tp-ul totul va reveni pe fagasul normal,cum spun si celelalte fete impune-te putin,incearca si fa-te respectata...restul va veni de la sine

ROXALI-ai dreptate reducerile sunt o adevarata afacere,merita sa asteptam aceste perioade...maine ma duc sa vad ce pot sa mai iau,incet incet sper sa termin si cu aceste stricturi necesare,apoi restul le voi face dupa ce va veni pe lume

GEORGYANA-noi suntem bine momentan..ma bucur k ai dat semn de viata,ma gandesc des la voi,mai ales k esti cu putin inaintea mea(ma refer la perioada sarcinii)esti datoare cu fotografii,abia astept sa te vad cu 9burtik

Mergi la inceput

ANDREEA-ce sa-ti spun cred k am spus multe pe ziua de azi,incepand de dimineataazi am fost la plimbareala,a tinut vremea cu noiiar acum putin pe net,k tot mere macar sa profitazi nu am dormit asa k sper k in noaptea asta sa dorm bine mai ales k afara ploua cu galeata

georgyana-sorry k te simti obosita,te intelegpeste putin tp iti calc pe urme..iti tin pumnii in continuare,multi pt tine si bebelina,sa fie cumintik la mami pana la termenp.s.-e bine sa dormi cu perna sub burtik,nush cine te-a sfatuit(neuron de gravi)si cu o alta pernuta intre picioare cand pe stanga cand pe dreapa..asta am citit si eu in carte!dk sotiorul are rabdare sa-ti faca masaj pe spate in zona lombara,usor apoi spre locul cu pricina...(unde doare)mai multe nush sa-ti spun!

NELIACRIS,RALUK...MULTI

Mergi la inceput

Fetelor a fost vremea frumoasa si pe la voi??...vad ca nu aveti noutati

Dimineata am avut putin de munca asa ca am aprofitat sa o plimb pe pitica

o zi buna fetelor

poze

Mergi la inceput