Mamici si Gravidute de Italia (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici ...tot ca un huhurez

Katia ma bucur ca nu mai tuseste pitica

Ginger lasa ca iti prinde bine "despartirea " de smecherasi...e greu cu mustrari de constiinta, la inceput, dar un pic de respiroface bine

Ely e mult mai bine sa cumperi si dupa ce vei naste...dupa ce vei avea bebelina iti vei da seama de mult mai multe lucruri care iti folosesc...drept sa-ti spun eu am cumparat ptr amandoi de cand aveam 5 luni+ ca le luam cand erau reducerile si haine ptr un alt an

Nelia ma bucur ca ne dai vesti

Raluk noi tot la papica(macinat tot + ulei +parmiggiono , pestele fara proteine animale) santem ...au fost zile cand a papat si ciobita , sarmalute si tocanita de a noastra, dar e tare puturoasa la mestecat, acuma are motiv ca e racita.
Seara papa pastinna geb stelline, filinietc de la plasmon + branzica philadelfia, robiola sau ricotta(branzica mio nu ii place)+ verdure pasate + ulei sau ii poti da seara paste cu prosciutto cotto sau peste

Irina te-am lasat la sfarsit ...am citit si subiectul deschis de tine mai de mult, te-am urmarit din umbra...gelozia e boala grea...totusi el isi da seama ca a "pus stapanire pe tine" , te simte ca esti plapanda...lupul isi schimba parul, dar naravul ba...si macaronarul meu s-a schimbat brusc dupa ce nascusem prima data, nici nu-l mai recunosteam...l-am luat cu binele, am vazut ca nu tine i-am pus in fata foaia de la avocat...atunci a inceput sa se desmeticeasca...a fost ca un dus rece.
ai grija cum ii vorbesti , daca ridica mana nu te lasa...denunta-l...

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Azi am fost si baiatul in palestra, de ca ciorile sa se mandreasca cu puiul ei... a ramas fimiu incantat de cum se fac "muschii"...ca sa fie tacamul complet am dat si peste invatatoare de mate...de cine fugi si peste cine dai...mi-a fost ciuda ca nu am reusit sa am o discutie cu dansa despre "tabelline"

noapte buna si o zi buna azi

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Nu ma dati disparuta, am luat putin o pauza, dar revin curand in forta!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Se pare ca nu vrea sa iasa soarele nicicum...

micio-te dadeam disparuta.Eduard ce mai face?
Mai povesteste-ne cand ai timp...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor!

Am aparut si eu pe aici

Cu microclisme am umblat si noi,si se simtea bine,apoi a inceput sa faca singur,bine n-am folosit prea multe sa zic maxim vreo 7-8 dar nu toate una dupa alta,cand vedeam ca nu face 2-3 zile atunci ii faceam.Iar acum nu mai are treaba.

Am citit ce ati scris,multumesc mult de sfaturi.Adevarul e ca intotdeauna a facut in asa fel incat sa ies tot eu aia care a gresit ;cand stie ca e vinovat de ceea ce a facut cauta vb cu mine,se comporta ca si cum nu sar fi intamplat nimic,ca si ieri ma sunat si vb de parca nu neam fi certat.Oricum am fost foarte rece ,si de acum am sa am grija sa nui mai satisfac toate poftele,sa pua sa faca singur atunci cand doreste ceva,n-am sa-i mai fiu sluga pt ca oricum faceam atatea pt el si tot nu era bun.
_Nelia am incercat sa fiu si eu indiferenta,dar nu pot,pe mine ma dor toate astea,as vrea sa pot.
_Katia,Ralu aveti noroc cu asemenea soti.
_Roxali nu a ridicat mana niciodata la mine,pt ca iam zis de la inceput ca odata ce ma pocneste deja poate sasi ia adio de la mine,pt ca la mine tatal meu a fost ffff violent si mama a stat din cauza mea ca cica sa am un tatadar am suferit si eu pe langa ea.Eu iam spus ca nam sa accept chestii din astea,sa fiu in ultima luna de sarcina ,cu burta la gura si tot il las.

In fine,vad eu ce fac,deocamdata nu are tupeul sa deschida discutia ca stie ca am sai spun multe,dar cat a so tina asa...

Fabi e bine.Berarpiri e bine ca ai reusit sa o dezobisnuiesti de masa din timpul noptii,la mine Fabi sia scos singur masa de pe la 1-2 de noapte si se trezeste pe la 5-6 si ii dau un biberon de lapte,poate peste o luna doua se trezeste pe la 7,ar fi bine.Dintisorii nau aparut inca,mai face figuri la mancare da asta e.

pt toate.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Salutare fetele!
Am revenit, sper sa reusesc sa fiu un pic mai activa...dsar sunt in plin proces de dilatare de oase si nu prea pot sta in nici intr-un fel!?Nu mai povestesc de nopti albe!

Sper ca sunteti toate bine...am sa citesc din urma sa vad ce mai faceti si revin.

Irina am inteles ca ai ceva probleme...iti doresc din tot sufletul sa se rezolve.Ai grija de tine si de Fabian !

Ely...cum merge sarcina?

georgiana

33+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Cris sta si roade la un papuc ca grivei,tot incerc sa il fac sa mearga in picioare dar nu vrea si gata.sta fr bine in picioare merge 3 4 pasi ar putea si mai multi dar e mai bine ca pasica...
noi vrem sa plecam de aici din apartament,cautam cava nou pentru ca patronii ne-au tras teapa cu niste lucruri si ne-am cam suparat...in vara sa stricat seratura si ei ne-au puso in carca noua apoi a zis ca pun si ei jumate ca sunt oameni onesti blaa bla,anul acesta am avut in dec probl cu caldaia..la fel au facut....jumate ei jumate noi....dupa ce ne-am interesat fr mult am fost si la sindacato am cercetat obligatile inquilino ei aveau de paltit to teapa a fost de 300 de euro si noi platim 400 pe afito desi ne-am interesat si pretul unui trilocal de numai 47 de m 2 ar fii de 300 maxim 35a pt afito...daca cauti gasesti si pe draku,si cate drepturi avem noi si cate si mai cate....cautam ceva mai mic,un bilocal caci oricum mai stam max 2 ani si plecam acasa...
irina nu mai pune atata pret pe cuvinte si gesturi...eu am avut o carte mi-am cumparato cand am fost acas in sibiu cand am nascut...se chema "cum sa te psihoanalizezi singur...am inteles multe lucruri de atunci...acolo scrie ce sunt oegistii,ce sunt mandrii,ce e modestia...si cum sa reusesti sa te schimbi...si m-am schimbat eu...sotul e la fel dar eu il cred si pe el ca e baiat de la tara,crescut cu mamaliga si und efemeia tre sa taca in fata bartbatului....a calcat peste mandria impusa de satul in care a crescut si lectia pe care a primito in adolescenta si acum pot zbiera linistita la el ca nu mai are nimic....comenteaza eu comentez si la sfarsit dupa o serie de amennintari cum ca iau copilul si il duc la cresa si eu merg la lucru si tu sa iti faci mancare si eu cand voi avea ceva bani ma mut de la tine si copilul nu il mai vezi....vine si imi spune ca eu am gura mare dar in rest sunt femeia pe care o iubeste

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!La noi a fost f frumos de dimi,ca primavara,acum iar s-au strans nori si sufla vantul..

Andreea,mersiTe mai intreb eu cand mai gasesc ceva

Georgiana,creste bebelusa,o s-o simti tot mai bine

Roxali,cum adica peste fara proteine animale?!

Sa aveti o zi frumoasa

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely-cum sunteti?Totul bine?

georgiana-acum urmeaza luna cea mai grea...
In sensul ca burtica e mare,Giulia e din ce in ce mai grea,
si incep gandurile la nastere,nerabdarea...Dar o sa vezi ca vor
trece repede toate,si cand o vei tine pe Giulia in brate,o sa
uiti de toate neplacerile.Pe mine ma usura pielea de pe burta
noaptea,dormeam tare rau.

neliacris-sper sa gasiti ce va doriti,asa sunt
toti,isi fc interesele lor,chiar daca asta inseamna sa profite de
persoanele din jur...
Pai ce crezi ca face puiutul tau ce vrei tu?Sunt smecheri,si fac
doar ce vor...O sa vezi,ca atunci cand nu te astepti se ia Cris si
umbla...Poate e mai bine asa,ca nu-si da drumul pana nu se simte
sigur,in felul asta se loveste mai putin.

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Andeea probleme cu pielea nu am...in schimb ma dor oasele bazinului foarte tare ( mai ales "noada"sa zic asa , po****r).Imi e si teama sa ma misc de pe o parte pe alta sa nu ma doara.Asa ca toata noaptea nu dorm si ziua sunt buimaca rau.In plus bebelina e jos, cred ca deja s-a pozitionat in canal, si la fiecare miscare a ei parca am senzatia ca iese .Si mai si doare!
Intr-adevar luna asta care a mai ramas o sa fie cea mai "impegnativa"!!! Dar trece ea...ca a mai ramas putin tare!

Poate reusesc sa mai fac si eu vreo poza, sa va arat burtoiul( ca acrescut tare mult in ultima perioada)!

georgiana

33+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Mergi la inceput