Mamici si Gravidute de Italia (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ginger-cred ca si eu m-as simti la fel,
daca as erge la servici.Poate,cu timpul,n-o sa te mai simti
asa.

irina-ce faceti azi?

katia-sper ca va simtiti mai bine.

Aici e o vreme f. urata.Bine ca am iesit ieri,ca altfel...iar ma
urcam pe pereti.

Azi e ziua sotiorului,avem invitati diseara.
Ma duc sa-mi fac unghiile,pana nu se trezeste Ambra.

Va pup pe toate!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

SAL DRAGELE MELE

AZI M-AM TREZIT MAI BINE...am dormit cam greu dar am recuperat spre dimineata,am pana la 10:30..k afara e tp-ul nasol ploua de la prima ora!

ROXALI-IMPORTANT este k m-am calmat putin k ieri seara eram atat de nervoasanu-mi venea sa cred ce vedeam la rezultate...acum ma simt mai binisor..incerc sa privesc partea plina a paharului si anume k exista tratament care nu dauneaza bebelinei in caz de infectie...ms pt sfat si sprijin!

ANDREEA-SA DE-A D-ZEU SA NE FIE BINE,asa cum spuneam azi sunt mai calma si vad lucrurile altfel,nu pot spune k nu sunt ingrijorata dar dk exista tratament adecvat nu ma mai ambalez...tie si AMBREI..sa va faceti bine!

ely 26 + sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

GINGER-dk tu nu ai avut pbl din cauza tratamentului atunci nici eu nu o sa ameste important,sa vedem ce "cadou"primesc de la medic...
eu zic k o sa-ti fie mai greu primele zile pana revine totul la normal..apoi te vei obisnui cu ideea mai ales k prichindeii tai crescand nu vor duce lipsuri cu o mama harnicuta ca tine!nu-ti face griji....totul e trecatorii duci la azilo nido?sau ai pe cineva cu care sa-i lasi?

ANDREEA-LA MUTI ANI SOTULUI SA FIE SANATOS SI SA VA FACA ZILELE CAT MAI FRUMOASE,POATE SI UN ALT VApapati si pt mine ceva bun

Mergi la inceput

IRINA-VOI CE FACETI?FABIAN cm se simte?observ k sotiorul a preluat "conducerea"asta este e capul familiei tre sa-l lasi

KATIA-VOI CE FACETI?

am uitat sa mentionez k am mai pus 2pozici cu burticuta...si cu primele hainuteo saschimbam si semnatura k am cam uitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Sal fetelor,pana acum nu am reusit sa intru ca nu mi se deschidea pagina.

Ely imi pare rau ca tiau iesit rau analizele,eu nu stiu cum e ca mie miau iesit analizele bune,doar in ultimele doua luni mia dat sa iau fier,stai linistita ca va fi bine.Dar eu nu pricep un lucru ,tiau venit analizele acasa prin posta?ca eu trebuie sa merg la spital sa le iau.

Ginger te vei obisnui cu ideea,in fond ai sa vezi ca te iei cu munca si va trece repede timpul si ajunji repede acasa,cred ca iti va fi greu dar trebuie si asta,nu?

Roxali ai sa vezi ca va trece si asta,eu aveam probleme cu socotitul si ca sa ma invete ,mama nu ma punea sa fac exercitii ci jucam tabinet,jocul ala de carti si am reusit,ca eu socoteam pe dejete,imediat duceam mainile la spate si socoteamvezi poate gasesti un joc care necesita inmultirea.Si mami nu mai intra pt ca moderatorii iau inchis adresa si nu ii mai da voie sa scrie.dar sa stii ca e la curent cu toate

Andreea eu stau in casa cu baiatul ca si la noi e vreme urata,e lapovita,dar pana diseara sar putea sa o dea in ninsoare.LA MULTI ANI!pt sotul tau si distractie placuta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Ely Fabi e bine i sau umflat gengia de jos la doi dintisori si cred ca va sparge in curand sa iasa dintisorii,dar e bine,e foarte cuminte,acum se joaca.Si da sotul luase comanda ,dar acum sunt singura si e numai al meu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput

IRINA-rezultatele analizelor pot veni si prin posta dk ceri tu...initial asa am cerut dar avem o cunostinta care lucreaza acolo si spre norocul meu locuieste la 2pasi de mine iar ieri seara dupa ce beata femeie a terminat programul de lucru a venit si m-i le-a adus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Eu iar am absentat dar de data asta motivatAlbert a fost cam bolnavior a avut probleme cu constipatia,burtica o avea f tare , el plangea incontinuu iar eu nu puteam sa-mi dau seama de ce pana nu mi-a zis pediatra se pare ca din pacate m-a mostenit

In rest ma lupt cu kg sunt fericita ca am mai slabit desi nu am tinut regim cum va spuneam pur si simplu stiti voi nopti nedormite,griji si toate cele

Va pup!

Polia

bebele meu
39+

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,gagici!La noi ninge iar!

Ely,imi pare rau ca nu e rezultatul perfect,insa poate ca nu e nimic grav.Nu te agita pana nu te lamuresti..eu nu-mi amintesc exact,mi-au mai iesit si mie valori aiurea si m-am crizat cand m-am uitat pe net,forumuri,etc,si cand colo,totul era ok.

Andreea,sa-ti traiasca sotul,sa fie sanatos si sa aiba grija de voi!Poate-l prinzi in seara asta cu chef de bb 2

Ginger,gandesti gresit,nu-ti parasesti copiii,ci te duci sa faci un ban pentru ei.Sotul meu ii zice mereu fetei "pleaca tata sa aduca lapte".. sau la pescuit pt peste,etc

Katia,cum mai esti?

Irina,ma bucur ca s-a mai linistit baiatul

O seara buna sa aveti!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumesc pt. urari,fetelor!!!

raluca-as vrea eu ...dar nu se poate,
stii tu,treburi de femei...asa s-a nimerit,poate ca altfel
il convingeam.
Bucura-te ca la voi ninge,ca e mai frumoasa ninsoarea decat
ploaia de la noi.

ely-am vazut pozele,a mai crescut putin
burtica.Ce frumos ca pregatesti lucrusoare pt. Marina.Hai,
ca nu mai e asa de mult...sper sa zboare timpul pt. tine,asa cum
zboara si pt. mine.

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput