Mamici si Gravidute de Italia (47)
Raspunsuri - Pagina 13
Irina20 spune:
Neatza!
Fetelor da toate ati racit,Offf
Ely cum te simti'ca aseara nu ma lasat sotul sa stau la calc.a stat el si a jucat cs,ma inebunit cu jocul asta.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo
Ginger00 spune:
Buongiorno ragazze!
Sunt bine si fericita ca piciorul meu isi revine
.
Am inteles acum de ce Mamii nu mai scrie...pacat...
Eu am emotii si sunt trista ca de luni o sa lipsesc de langa puii mei 
Ce vreme naspa e aici la noi..ceata de o tai cu cutitul.
Maine mergem ,cu sotiorul,sa ritiram mobilele de baie .Am cumparat aici pentru casa noua din tara
.De aici ne-am luat si dormitor,in tara n-am gasit nimic de doamne-ajuta numai Pfl-uri nasoale si nici paturi cu contenitor .
Pupilici,merg sa pregatesc masa la prunci 
Berarpiri spune:
ginger-ma bucur ca isi revine piciorul.Ai grija
sa nu-l mai fortezi,nu ar trebui sa te mai doara.
katiapam-eu sunt mai bine cu raceala,in schimb
la Ambra nu ii trece tusea,maine e ultima zi cand ii dau sirop.
Se numeste Broncosulfur,tu ce ii dai pt. tuse la Giulia?Insanatosire
grabnica,si tie,si sotului.
Azi am fost la mare,de la 10-15.Ne-a placut f.mult,a fost o zi
minunata,se statea f. bine..Am mancat acolo pizza,apoi,pe cand
trebuia sa doarma Ambra ne-am intors,si am dormit toti,pana la
18.Am facut cumparaturi...si gata...a trecut ziua.
irina-Fabian ce face?Nu i-a iesit nici macar
un dintisor?
Sa aveti o duminica placuta!
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
ely2304 spune:
E CINEVA PE AICI??

TRE SA MA DESCARC...
ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
AZI am avut o zi naspha...de cand m-am trezit si pana acum si asta pt k mi-au ajuns rezultatele la analize...sunt cu toate la maxim..cel mai naspha sunt cele de la urina...LEUCOCITELE prezente in urina sunt de 1.900 prea mult,maxima fiind 200..asa k am cautat pe net si am descoperit k am o grava infectie urinara

sunt atat de suparata..

nu ma inteleg nimic...toate mie...sa speram k va fi bine pt bebelina,nu mai am rabdare pana luni cand voi merge la medic...am primt rezultatele in seara aceasta pe la 20..k dk imi ajungeau mai devreme ma duceam fuguta la medic k sta la 10min de noi(cu masina)

ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
ely2304 spune:
ma duc la nani k am bateriile full..poate pana maine imi trece,mai vb aveti grija de voi.....toate ANDREEA(AMBRA)IRINA,KATIA,ROXALI,GINGER,GEORGY...SCZ DK nu va tin minte pe toate am o stare de nervi...nu va puteti imagina

ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
Berarpiri spune:
ely-incearca sa stai linistita,pana vezi ce zice
medicul.Te inteleg ca esti ingrijorata...oricine ar fi.Sper sa fie
totul bine!
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
Buna fete dragi!
Zilele trecute am intrat sa vad daca Ginger era ok
Va multumesc fetelor, dar m-am blocat la faza cu mate...ce ma speriase mai mult nu era nota, dar nu mai reusea sa faca o inmultire ca lumea...cred ca nu se astepta nici el...incet,incet incerc sai dau curaj sa infrunte"problema"
Katia
incearca sa te tratezi...daca poti vitaminizeazate si cu sucuri de portocale+ miere.
Ely ptr orice probleme inteba doctorul sau suni la spital
mai am ceva tme de urmarit...
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Roxali spune:
Ely nici mie nu imi iesau analizele bine...am avut si o infectie urinarie...daca e grav te interneaza ptr tratamente...eu pe timpul sarcini am baut numai apa lejera Panna, Levsissima, S.Anna...dar nu uita trebuie sa bei mult 2 l...o aveam in toate camerele![]()
Ginger , de ce nu mai scrie Mami??
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Ginger00 spune:
Saluti!
Am intrat putintel si azi ca de maine...pauza
.Mey fetelor,eu dej de 3 nopti am cosmare cu serviciul asta,ma simt asa vinovata ca-mi parasesc copii pentru 8 ore.Oare e normal sau o sa dau in depresie?Sper ca nu ca nu-s usor de doborat ![]()
Roxali-lasa,o sa vezi ca-si revine Enrico cu invatatul,nu te stresa
Ely-du-te la medic si precis o sa-ti dea tratament imotriva infectiei.Sa nu te sperii ca si eu am luat in vreo 3 ture antibiotic in sarcina si nu au avut de suferit prichindeii.
Pupilici la toate