Mamici si Gravidute de Italia (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

seara buna fetele...

GINGER-IMI PARE RAU K NU TE SIMTI TOCMAI BINE,INSANATOSIRE GRABNICA!

ANDREEA-ma bucur k te-am auzit astazi,mi-a facut mare placere,am intrat devreme pe net k sotul la pranz a fost acasa,asa k dupa ce am papat am bantuit putin pe aici dar nu ma simteam ff bine,iar m-a durut burtik..am incercat sa dar nu s-a lipit de mine nici somnul asa k am stat lungita toata ziua!

IRINA-o sa treaca si faza cu dintisorii si o sa vina altele si mai grele de vei spune k cea ce a fost era "lapte si miere"fiecare lucru are cursul lui,cum spun si celelalte mame stie el cand are nevoie sa pape,nu te stresa k ii transmiti si lui fabi starea ta!

ely 26 + sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

RALUK-din pacate numai acum am vz k esti din SIBIU,avem ceva in comun..pt inceput...este locul meu natal...ce frumos tre sa fie acolo...nu am mai vz SIBIUL de fff mult timp cred din 1998-1999...cand am vizitat ultima oara si cartierul unde am crescut!ce neuron de gravi am

Mergi la inceput

ROXALI-nu te intrista k fiecare copil greseste,este mic trebuie inteles...sunt convinsa k fiecare dintre noi gresea la cate ceva k doar nu ne-am nascut invatati...fi mandra k doar e copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ely,98-99 nu mi se pare o data prea indepartata,de atunci nu s-au schimbat foarte multe..exceptand cosmetizarea centrului istoric si nr masinilor,vesnic in crestereTi-ai amintit in ce cartier stateai?M-am uitat pe lista sa vad cand esti nascuta si nu apari..
Ma tot minunez ce burtica mica ai,unde incape bebelusa?!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

RALUK-POATE K NICI NU SCRIU CORECT NUMELE CARTIERULUI,AJUTA-MA TU DK GRESESCVALEAURIE...SCZ MI-E SI RUSINIK POATE K A TRECUT PREA MULT TP...SUNTEM PLACATI DIN 1989..DIN SIBIU ERAM FF MIK..IMI ADUC AMINTE TOTUSI FFF MULTE LUCRURI LEGATE DE LOCUL DE JOACA,DE CEEA CE ERA DE JUR-IMPREJURUL CASEI...JOSUL VAII UNDE ERA CURTEA SCOLII PE ATUNCI..PE COLTUL UNUI BLOC JOCURI ELECTRONICE...MULTE ALTE LUCRURI...MA LEAGA MULT ACEL LOC...PACAT TOTUSI K SUNT ATAT DE DEPARTE,AM OCAZIA SA VAD SIBIUL DOAR PE NET...IMI PLACE CEEA CE A DEVENIT IN ULTIMUL TP,MAI PUTIN TRAFICUL INFERNAL...

LEGAT DE BURTIK MEA,SI YO MA MINUNEZ CATEODATA,DAR ARE TP SA CREASCA IMPORTANT ESTE SA FIE SANATOASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Valea Aurie,ok
Ai dreptate,sa fie sanatoasa fetita si sa vina pe lume cu bine!Cand ai dpn-ul?

Noapte buna

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

raluk-4-5mai 2009!mai e putin...are tp sa creasca,ma uitam la fotog tale dar nu am vz nik cu burtik,nu ai'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely-chiar ca nu mai e mult...Noi pe atunci
cred ca vom fi in Rom,se casatoreste cumnata.
Am iesit azi putin,dar tot plictisita sunt...ce m-am saturat
de starea asta..

raluca-ce bine ca s-a linistit Anais!Si cu
gingiile,si cu burtica?

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao gagici
eu nu prea am vesti bune
am racit si eu si sotul deodata sintem pe alta planeta
Giulia inca nu e ca si noi se simte destul de bine
noi sintem cu dureri in git ameteli si febra
am intr-una frisoane
ma bacur ca la voi e mai binisor
Irina-ai sa vezi ca la urmatorii dinti o sa fie mai usor se mai invata cu deranjul gingiilor
Ginger-imediat incepi lucrul
Mamii-e bine doar ca i-au inchis contul pe dc pt o gafa si nu mai are acces deloc
Raluca-ma bucur ca v-ati mai revenit,eu ma simt ca o gaina beata(ametita)azi nu m-am simtit in stare sa merg,stau acasa
Ely-e frumos sa mergi citeva zile in vacanta mai vezi locurile natale
unde ati emigrat din 89? tu in italia?sau v-ati mutat in alt oras?
lasa ca o sa creasca burtica mai este timp,important e sa fiti bine amindoua
Berarpiri-la tine cum e cu raceala? si Ambra?
ce sirop ii dai?
fetelot piti a mea e f scumpa trimite pupicuri daca merge adi de acasa ii trimite multe multe dar ce ma supara pe mine ca isi pupa bebelasul de n-aveti idee inca cu sunet atita il pupaceste si eu visez la asta dintotdeauna ziceam mereu ca abia astept sa vina sa ma pupe cind colo numai bebeul
eu mai am de asteptat
la gradi e f cuminte se joaca,ride,cinta pe limba ei daca plinge vreun copil i-a jucarii si i le duce sa nu mai plinga
din privinta asta sint multumita ca s-a acomodat f bine

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput