Mamici si Gravidute de Italia (47)
Raspunsuri - Pagina 12
Irina20 spune:
Ralu nu mananca din cauza ca ii ies dintisorii,azi a mancat acum sa vad in seara asta,ca inca nu iam dat ca doarme
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo
ely2304 spune:
seara buna fetele...

GINGER-IMI PARE RAU K NU TE SIMTI TOCMAI BINE,INSANATOSIRE GRABNICA!
ANDREEA-ma bucur k te-am auzit astazi,mi-a facut mare placere,am intrat devreme pe net k sotul la pranz a fost acasa,asa k dupa ce am papat am bantuit putin pe aici dar nu ma simteam ff bine,iar m-a durut burtik..
am incercat sa 
dar nu s-a lipit de mine nici somnul asa k am stat lungita toata ziua!
IRINA-o sa treaca si faza cu dintisorii si o sa vina altele si mai grele de vei spune k cea ce a fost era "lapte si miere"fiecare lucru are cursul lui,cum spun si celelalte mame stie el cand are nevoie sa pape,nu te stresa k ii transmiti si lui fabi starea ta!
ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
RALUK-din pacate numai acum am vz k esti din SIBIU,avem ceva in comun..pt inceput...este locul meu natal...ce frumos tre sa fie acolo...nu am mai vz SIBIUL de fff mult timp cred din 1998-1999...cand am vizitat ultima oara si cartierul unde am crescut!ce neuron de gravi am![]()
![]()
ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
ely2304 spune:
ROXALI-nu te intrista k fiecare copil greseste,este mic trebuie inteles...sunt convinsa k fiecare dintre noi gresea la cate ceva k doar nu ne-am nascut invatati...fi mandra k doar e copilul tau

ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
Raluk31 spune:
Ely,98-99 nu mi se pare o data prea indepartata,de atunci nu s-au schimbat foarte multe..exceptand cosmetizarea centrului istoric si nr masinilor,vesnic in crestere
Ti-ai amintit in ce cartier stateai?M-am uitat pe lista sa vad cand esti nascuta si nu apari..
Ma tot minunez ce burtica mica ai,unde incape bebelusa?!![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
ely2304 spune:
RALUK-POATE K NICI NU SCRIU CORECT NUMELE CARTIERULUI,AJUTA-MA TU DK GRESESC![]()
![]()
![]()
VALEAURIE...SCZ MI-E SI RUSINIK POATE K A TRECUT PREA MULT TP...SUNTEM PLACATI DIN 1989..DIN SIBIU ERAM FF MIK..IMI ADUC AMINTE TOTUSI FFF MULTE LUCRURI LEGATE DE LOCUL DE JOACA,DE CEEA CE ERA DE JUR-IMPREJURUL CASEI...JOSUL VAII UNDE ERA CURTEA SCOLII PE ATUNCI..PE COLTUL UNUI BLOC JOCURI ELECTRONICE...MULTE ALTE LUCRURI...MA LEAGA MULT ACEL LOC...PACAT TOTUSI K SUNT ATAT DE DEPARTE,AM OCAZIA SA VAD SIBIUL DOAR PE NET...IMI PLACE CEEA CE A DEVENIT IN ULTIMUL TP,MAI PUTIN TRAFICUL INFERNAL...
LEGAT DE BURTIK MEA,SI YO MA MINUNEZ CATEODATA,DAR ARE TP SA CREASCA ![]()
IMPORTANT ESTE SA FIE SANATOASA

ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
Raluk31 spune:
Valea Aurie,ok![]()
Ai dreptate,sa fie sanatoasa fetita si sa vina pe lume cu bine!
Cand ai dpn-ul?
Noapte buna
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
ely2304 spune:
raluk-4-5mai 2009!mai e putin...

are tp sa creasca,ma uitam la fotog tale dar nu am vz nik cu burtik,nu ai'?
ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
Berarpiri spune:
ely-chiar ca nu mai e mult...Noi pe atunci
cred ca vom fi in Rom,se casatoreste cumnata.
Am iesit azi putin,dar tot plictisita sunt...ce m-am saturat
de starea asta..
raluca-ce bine ca s-a linistit Anais!Si cu
gingiile,si cu burtica?
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
ciao gagici
eu nu prea am vesti bune
am racit si eu si sotul deodata sintem pe alta planeta
Giulia inca nu e ca si noi se simte destul de bine
noi sintem cu dureri in git ameteli si febra
am intr-una frisoane
ma bacur ca la voi e mai binisor
Irina-ai sa vezi ca la urmatorii dinti o sa fie mai usor se mai invata cu deranjul gingiilor
Ginger-imediat incepi lucrul
Mamii-e bine doar ca i-au inchis contul pe dc pt o gafa si nu mai are acces deloc
Raluca-ma bucur ca v-ati mai revenit,eu ma simt ca o gaina beata(ametita)azi nu m-am simtit in stare sa merg,stau acasa
Ely-e frumos sa mergi citeva zile in vacanta mai vezi locurile natale
unde ati emigrat din 89? tu in italia?sau v-ati mutat in alt oras?
lasa ca o sa creasca burtica mai este timp,important e sa fiti bine amindoua
Berarpiri-la tine cum e cu raceala? si Ambra?
ce sirop ii dai?
fetelot piti a mea e f scumpa trimite pupicuri daca merge adi de acasa ii trimite multe multe dar ce ma supara pe mine ca isi pupa bebelasul de n-aveti idee inca cu sunet atita il pupaceste si eu visez la asta dintotdeauna ziceam mereu ca abia astept sa vina sa ma pupe cind colo numai bebeul ![]()
eu mai am de asteptat![]()
la gradi e f cuminte se joaca,ride,cinta pe limba ei
daca plinge vreun copil i-a jucarii si i le duce sa nu mai plinga
din privinta asta sint multumita ca s-a acomodat f bine
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)