Mamici si Gravidute de Italia (47)
Raspunsuri - Pagina 15
ely2304 spune:

fetele vad k astazi ati trecut pe aici,mai vad k si BIONDA a facut prezenta,in sfarsit incepusem sa cred k ne-a parasit!
BIONDA-NU-TI FACE GRIJI asa este la inceput nu le poti sti pe toate,important este k exista PEDIATRA si ne invata pe toate!cand il vedem pe bb ALBERT?ESTI DATOARE cu fotografii...sa nu crezi k am uitat de voi

ANDREEA-fac si eu ce pot si cat pot,majoritatea sunt cadouri nu le-am cumparat noi,dar la criza financiara ce ne apasa ma bucur cand cineva se gandeste si la noi!mai am multe de luat..ce ai vz in fotog sunt luate cu banuti bonus de cand am cumparat lucrusoarele pt MARINA
ACUM AM INTELES K IMI VOR DA O LISTA de la spital cu alte lucruri dar sincera sa fiu nu astept pt k deja sunt multe de luat sa le cumpar in ultima luna e prea mult.mai ales k lunile astea 2suntem pe muchie de cutit...asigurare la masina,rata lunara la mobila,dentistul care ne-a pus capac..nu stim cum o vom scoate la capat toate dintr-un salariu,plus toate facturile(2dintre ele de 230euro)eu o iau razna...mi-ar place sa castig la loto macar cativa banuti cat sa-i cumpar restul de lucrusoare la bebelina!ce-mi trebuie mie la spital nu mai socotesc k na dk pot le iau in ultima luna,ceva ceva am eu...dar niciodata nu-i deajuns!hai k m-am plans destul

ely 27 + sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
RALUK-ce sa zic sper sa fie totul ok,nu ma mai stresez k nu face bine la bebelina,a citit k e normal in perioada sarcinii sa fie ceva si cu urina dar dk e nevoie vom face tratament,k e spre binele nostru.ms pt incurajari,ma simt mai bine cand stiu k am intotdeauna pe cineva care ma sustine,chiar dk ieri vedeam doar partea goala a paharului.
![]()
ely 27 + sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Berarpiri spune:
ely-pt. spital nu trenuie sa mai cumperi asa
de multe.Am vazut ca ai deja cateva schimburi pt. Marina,eu am
dus 3 schimburi la spital.Si mi-a fost ciuda ca mi-au zis ca
nu trebuie sa fie tuttina intreaga,ca tre' sa fie in 2 buc...
cand colo,nici vorba de asa ceva.La spital am vazut ca fiecare
mamica a dus hainitele cum a vrut.Pt. tine trebuie cam 3 pijamale,
absorbante (eu am luat de la Esselunga sunt din cotone-vata invelita
in pansament),chiloti pt.spital(iti vor spune ei de care trebuie),
copette(pt. cand incepe sa vina laptele).Eu mi-am mai luat Amuchina,
mi-a indicat-o la curs,ca e f. buna,vindeca mai usor cusatura(sper
sa nu fie cazul si la tine) si crema pt. sfarcuri,ca am gresit eu
prima data cand am alaptat-o,si mi-a facut rana.Ar fi indicat sa
folosesti crema pt. sfarcuri macar cu 1 saptamana inainte sa nasti.
Ce m-am lungiiit...
Ma duc la somn,ca imi cad ochi-n gura.![]()
Noapte buna!
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Salut gagici!
Bionda ca sa nu mai fie asa de constipat mananca tu mai multe fructe,aceeasi problema am avuto si eu.
Ely sa nu faci prostia sa cumperi tot ce e pe lista ca asa am facut si eu si am dat bani aiurea cand puteam folosi si ce aveam eu acasa,dar na am zis sa am exact ce scrie sa nu cumva sami ceara si eu sa nam![]()
Azi cu sotul acasa si deja a facut tot posibilul sa ma supere de dimineata,nu stiu dar cred ca mult timp no mai ducem impreuna,mam saturat de gelozia asta tampita a lui,ma controleaza peste tot,ca si cum ias fi dusman nu sotie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo
Raluk31 spune:
Buna,fetele
Am culcat copilutza si am dat fuga la net
Se mai trezeste ea,dar mai nou isi continua somnul si daca nu ma vede.
Sa va intreb: cum ati inceput voi sa separati felul 1 de felul 2?Cele dupa schema italiana,adica..stiu ca de pe la 11-12 luni se face treaba asta si eu nu am idee
Andreea,tu ai o sumedenie de retete pe care i le prepari Ambrei..ti le-a dat dr?Ce s-a intamplat cu faimoasa pappa in acest caz?
Daca aveti timp,sa ma lamuriti si pe mine,pls
Irina,cam nasol cu gelozia..Ai zis ca,dintre voi doi,tu esti aia matura,ia pune piciorul in prag![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
katiapam spune:
ciao fetelor
deja sint mai bine
am trecut la antibiotice ca era rau de tot abia vorbeam de durere de git plus febra a ajuns la 39 cu 7
acum tuseste piti f des de nu poate dormi,doarme ea dar rau cu tusea asta
noroc ca e cam seaca si nu are mult catatro ca de ala se scapa greu
Raluca-tu ce ii dai primo?
primo de obicei ii dau minestre sau pasta sau orez facute in diverse feluri
secondo poti sa-i dai mai multe legume morcov fiert-pireu,zucchina fiarta pireu,cartof,sau combini intre ele,spanac,brocoli,..vezi tu ce ii place micutei care le prefera si linga carnita fiarta bine ori pui,tacchino,sau peste sau prosciutto crudo sau cotto amindoua se pot da,formaggino mio o data in loc de carne daca nu vrea
si schimbi si mai amesteci vedurile si daca nu-i place sa simta carnita o frulezi
sper ca putin te-am scos din ceata
Irina-dar de ce e asa sotul tau? parca am citit un subiect de al tau din cauza geloziei
doar stai in casa cu fabi,nu iesi nicaieri nu cred ca ii dai motive,mereu asa a fost?
incearca sa-i explici ca nu are de ce sa-ti faca capul mare si nervi ca se agita degeaba
ai sa vezi ca ies dintii repede daca si-a revenit Fabi
trimit si contini ca de nu se face mes kilometric
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
atunci sa continui:)
Bionda-mi dispiace ca sufera Albert
mai da-i putin ceiut si daca nu face 2 zile nu e f grav dar apoi sa-i pui supozitor cu glicerina ca face imediat
mai intra si tu mai des si mai intreaba cind esti stresata de ceva si te mai ajutam cu sfaturi
Ginger-cum a trecut prima zi?
cred ca suferi dar e chestie de obisnuinta si mai ales stai linistita ca ii lasi pe maini bune
ai asa vezi cu timpul nu mai ai sentimentul de abandon
eu o duc la gradi si eram cu sufletul cit un purice la inceput aveam emotii dar pina s-a obisnuit acum n-avem treaba nici una
ea se distreaza de minune si eu stau linistita
mereu imi spun ca e f cuminte,se joaca si de cite ori o iau e vesela azi de ex nu vroia sa vina la mine inca vroia sa mai stea acolo![]()
Berarpiri-

sotului
cum mai e Ambra? eu ii dau sirop grindtus e f bun dar trebuie sa-i dau 7-10 zile de 3 ori pe zi? tu 7 zile? de cite ori?
are cattaro mult? daca da vezi ca sint supposte pt cattaro,intreaba in farmacie
Ely-scumpo nu te mai agita te rog ca apoi ai probleme cu tensiunea si nu e bine
si eu am avut in luna 6 infectie mi-au dat un plic de monuril antibiotic si soglie in apa,asta se doar doar restrict sub observatia medicului cu un plic a trecut tot la mine,ai sa vezi ca trece f repede
stai linistita
in caz ca iti da sa-ti faci reteta neaparat de la dr de famile sau gine ca in farmacie costa peste 40 de euro 2 plicuri
in schimb cu reteta platesti doar 1 euro ticket sau cit e acum ticketul
apropo de vaccine mi-am amintit ca intrebai
vaccinele care nu sint obigatorii nu se platesc daca iti faci la usl l'essenzione
merg la usl si spui ca trebuie sa faci l'essenzione completezi un formular si iti dau ei un ticket(o foaie mai mare) care e valabila pina la virtsa de 14 ani a copilului si nu platesti nimic
eu nu am platit nici vaccine nici eco la inima la bambino gesł (si costa 70 de euro)
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Berarpiri spune:
irina-imi inchipui ca nu e usor,dacae f.gelos.
Si eu zic sa incerci sa vorbesti cu el,ecea mai buna solutie.Stiu
ca e usor de zis...dupa ce am nascut a fost o perioada grea pt.
mine si sotiorul,si nu reuseam nicicum sa comunicam.
Nu stiu ce sa zic,incercam sa-ti dau un sfat,din ce stiu si eu..
raluca-mie mi-a zis pediatra tot timpul cum sa
fac cu mancarica.Am inceput cu fruct(pe la 5 luni jum),apoi cu
minestrina,si faina de cereale(am mers cu ele vreo 4 luni,le
alternam)apoi cu paste,pireu...Pediatra imi zicea cam ce are voie
sa manance,si eu ii faceam meniul pe saptamana(asa era mai usor,
nu stateam tot impul sa imi amintesc ce a mancat,si ce nu).Pediatra
lui Anais nu e la fel?De ex,dupa un an mi-a zis ca ar trebui sa manance de 2 ori pe sapt. peste, 1 data pe sapt. fasole(mazare,lentichie)...De obicei cand ii dadeam peste la pranz,seara
ii dadeam branza(cu faina de cereale,sau pasta al pomodoro);la fel
si cand ii dadeam fasole.
Pe la 8 luni nu ii dadeam si felul intai,si felul doi.Ii dadeam doar
un fel,apoi fruct.Dupa un an am inceput sa-i dau mai multe feluri.
Cam cat mananca?Mananca bine mancarica?Tu ce ii dai,de obicei?
Ma duc ,ca nu ma mai lasa Ambra sa scriu.
andreea
,
Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
katiapam spune:
Ely-ce frumoase lucrusoare ati pregatit
o sa le mai iei sa te uitila ele de nu stiu cite ori pina nasti ![]()
sint atit de dulci
doamne ce vint e afaraaaaa
la voi cum e? m-am urit de atita ploaie si urit,iarna asta a exagerat
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Berarpiri spune:
katia-multumesc!
Eu ii dadeam de 2 ori pe zi sirop.I-am dat 5 zile,acum nu-i
mai dau.Nu i-a trecut de tot,dar a zis pediatra sa astept cateva
zile,apoi sa ma duc la ea s-o vada,pe joi,daca nu-i trece pana
atunci.
Si aici e f. urat afara.Chiar ca a plouat f. mult iarna asta.
M-am saturat si eu,nu imi place deloc ca nu pot iesi.Nu ma pliciti'
in csa,dar daca nu ies cateva zile,am o stare...ca nu se poate
vorbi cu mine.Sper ca nu ploua iar 2 sapt. intr-un,ca si data
trecuta.
andreea
,
Ambra