*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)
Raspunsuri - Pagina 4
alinaalex spune:
ADRIAN ROBERT de ANAIRDA!!!
CATRINEL, ma bucur ca ai aparut, ca deja intrasem la idei...
vizionat pozele de Craciun, sunt super, mai ales alea alb-negru Oana e o scumpa, e tare dulce cand e suparici (in poza care i-a placut si lui CIUF)
ca intrebai de carticele de povesti, lui Marc ii plac cam tot felul, acuma conduce in topul preferintelor Capra cu 3 iezi, Gainusa cea fricoasa si Scufita rosie. Si ma pune sa i le citesc si de 3 ori seara de seara. Tare mult i-au placut si Motanul Incaltat si Cei 3 purcelusi. I-am luat si pe DVD o gramada, Tom si Jerry, Mickey, Thomas,..., dar la astea nu se uita mai mult de cateva min., asa cum nu se uita nici la desene la TV.
Nici de puzzle nu e interesat deloc. De colorat, f. putin. In schimb e pasionat de intors casa pe dos fara time-out
MICAALSA, bine ai revenit!
eu te citesc la zmeurici, asa ca stiu ce mai faci
ma bucur ca "ficioru" e bine mersi, sarcina usoara incontinuare! abia astept sa ne spui ce culoare va avea caruciorul!
sa stii ca si la noi tot asa e cu scutecul, noi am renuntat din primavara ziua, dar noaptea inca ii pun, dar dimineata e plin de pishu si se intampla chiar sa iasa pishu din pampers ca Marc bea f. mult lapte, la culcare bea minim 350 ml, se trezeste si o data pe noapte ca sa bea lapte (tot cam atata), si nu o data s=a intamplat sa mureze patul chiar si cu pampy. Deocamdata nu vreau sa renunt la scutecul de noapte, mi-e lene sa ma trezesc , sa merg la baie, si asa -s obosita mar. La somnul de dupa-amiaza nu-i pun scutec si nu face pe el, chit ca bea multe lichide.
Marc nu mai foloseste acum olita decat f. rar, acum e mare fan reductor de WC (daca vine kk), iar pt. pishu simplu, deja e baiat mare, se descurca singur, da pantalonii joos, ridica capacul de pe WC si face pisu din picioare
MIHA, sper ca esti bine acum. Ai lesinat??? ti-ai facut ceva analize? poate o fi spasmofilie, anemie? de la o indigestie sa fie chiar in halul asta? ai mai patit asa ceva?
ai grija de tine!
IRINA, ce mai face Andrei? merge la gradi?
fetelor, multumesc pt. sfaturile in leg. cu job-ul si aprecierile pt. noua culoare .
ref. la job, pana la urma n-am luat inca decizia finala, desi am mai avut 2 intalniri cu reprezentantii clinicii, pt. ca eu am venit cu propunerea sa lucrez in paralel, deci part-time la ei, o perioada de cateva luni sa vad cum ma descurc, asa cum m-am gandit initial , m-au inteles si mi-au dat un termen de inca o luna sa ma gandesc daca vin sau nu cu totul la ei si daca nu, ramane part-time(au lipsa de personal cu experienta, de asta cred eu ca insista atata). De 2 saptamani fac un fel de practica la ei, sa ma acomodez cu aparatura.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
Marc e innebunit dupa melodia asta:
http://uk.youtube.com/watch?v=KXUQzmaFnPM
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
micaalsa spune:
Pai atunci, fetelor, chiar nu-mi mai fac asa griji. Credeam ca suntem singurii cu pampi noaptea. Si la somnul de amiaza ii pun ca desi face de fiecare data la olita inainte de culcare, sigur mai face macar odata in somn. Si curios, ziua mai deloc nu se cere la olita, tine tare mult. Bine ca face la somn
aalina, acum ca mi-ai spus de acea problema realizez ca si eu am avut-o. Tin minte ca mi-a zis mama ca s-a rezolvat problemuta dupa cateva concedii repetate la mare. Mi-e de gradi, ca din toamna merge si am inteles ca nu mi-o ia daca face in pampi la somn. Sa vedem acum ce-o mai fi.
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 15+
Delia21 spune:
Micaalsa,Rudy e inca in pampersi,...din aia asa ca chilotii,...caci mai mereu ajunge la buda mai tarziu cu 2 secunde ,...si se-ntampla accidentul,...Si nu -i bai daca mai stam in pampersi cateva luni
NOE,cum merge Bia cu gradi?Ce ne mai spui de ea?
micaalsa spune:
Delia, nici o problema, ei sa fie sanatosi. Eu nici la bibe n-an renuntat, laptele din sticla si-l bea. Decat sa nu-l mai bea ... are vreme sa se dezvete de ea.
Fetelor, nu stiti nimic de mariana? N-a mai scris chiar demult. Nu mai zic, ca mi-e dor sa aud cate ceva de Maia, cate-o praji de-a lui adar ... Mai ales acum in perioada asta, cand am si eu pofte si idei putine
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
micaalsa spune:
fetelor, ma lamuriti si pe mine cum pun un filmulet de pe youtube aici in mesaj? Nu-mi iasa nicicum.
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Catrinel_17 spune:
O sa va decriu putin ziua mea de ieri:
1. Am pierdut bicicleta oanei, aia fara pedale… am uitat-o pur si simplu in parc duminica, am realizat asta numai ieri. Mi s-a rupt inima pt oana, ca ii era tare draga.
2. Am aruncat niste servetele la gunoi (pe strada), gandindu-ma ca am prea multe lucruri in buzunar… si cu ele si cheia de la boxa. Mi-am dat seama cans am coborat cu oana la subsol sa cautam un calutz cu rotile… asa ca am pus-o pe mamzel in carucior, si am mers la cosul respectiv… care era din ala cu capac, in care gunoiul se arunca lateral, astfel incat nici nu vezi ce e inauntru. Ce naiba era sa fac, am bagat mana pana la umar in gunoi, rugandu-ma sa nu dau de grozavii inauntru. Dar gunoiul fiind langa un muzeu, era cam gol si am avut noroc si am gasit si cheia de la pivnita. Groaznic, groaznic!!
3. Seara, cand sa-i racesc ceaiul oanei, lovesc ceasca de ceva, se imprastie in toata bucataria, si era cu miere. Lipicios… bleax.
4. La repriza de seara de desene animate cu cartitza, oana se trezeste ca vrea unul anume si eu nu mai stiu care era respectivul. “ala cu soricelul si cartitza care fac baloane de sapun”. Caut, o intreb “e asta? e asta?” , ea ca nu, nu,nu, si da intr-o criza din aia de furie, cu tavalit pe jos, plans cu sughitzuri si dat din picioare. I-am explicat din nou ca pur si simplu nu il gasesc, nimica. Am asteptat sa tzreaca punctul culminant (ca pana la punctul ala ma impinge daca incerc sa o potolesc) si am luat-o in brate si am linistit-o.
5. M-am certat cu huzband, ca de ce il sun sa-l intreb “ce facem?” ca s-a pierdut bicicleta, cand solutia e evidenta. Eu aveam vreo 4 variante, I le zic, si sare la mine ca de ce-l mai intreb, daca tot stiu ce e de facut. Deci nu am cu cine ma sfatui, mai bine ducem existente paralele, ca de-aia ne-am luat. Si m-am culcat ingrozitor de furioasa, nu am putut dormi, etc etc etc.
Sper ca azi sa fie mai bine….
MICAALSA, Azi noapte oana nu a mai facut in scutec… si chiar ma gandeam ca-s ceva mai mult de 6 luni de cand nu mai face ziua decat la WC… acuma ce sa fac, o las in pace, ca si asa nu cred ca am prea multe optiuni.
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micaalsa fetelor, ma lamuriti si pe mine cum pun un filmulet de pe youtube aici in mesaj? Nu-mi iasa nicicum. JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA BIJUTERII FANTEZIE Bubulina mishelina Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 15+ |
Mica deasupra la combo cu tip caracter ai un buton tube apesi pe el si o sa apara tube scris intre paranteze si acolo []Aici link[] unde am scris eu dai paste la linkul de pe youtube
Sper ca ai inteles!
Si mie mi-e dor de multa lume...paste 3 zile si Ambra implineste 3 anisori si sper sa vad poze cu ea!
Dianad...ce ami faci?
Baietelului Adrianei alias Anairda!
Inca nu am ajuns la medic...sper sa fac ceva analize...si asa e Ciuf...sunt si la dieta...nu ma las pana nu dau jos cele 3 kg pe care le mai am de dat ca sa ajung la greutatea de dinainte de sarcini...o sa merg si la sala...la tae bo si la impachetari la salon...Avem nunta mare in mai! si vreau si io o
Vera Wang ceva ....
AnaMaria nu ti-am mai scris de bici ca am gasit in Anglia cu 35 de lire...daca nu reusesc sa o aduc cred ca ma orientez spre altceva.
Cam multi bani se duc pe jucariile lor...sambata a dat al meu 37 de euro pe aqua doodle xxl
Catrinelu ce bucatareasa faina ai....si lu Cri ii place sa se joace cu bucatarie de fete
Aida abia astept sa vedem ce ascunde burticu`! Alexandra ce isi doreste?
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
mihaser spune:
Am uitat sa va dpun ca si Cri are scutec noaptea...nu stiu cum o sa scapam de el...
Irina, Poli, aalina, Delia
Elvie voi am auzit ca muriti de cald acolo? Hai in Ro cu Lara!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
micaalsa spune:
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina