*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)
Raspunsuri - Pagina 5
micaalsa spune:
Am reusit
Mersi mihaser, practic si eu facusem acelasi lucru doar ca am dat pe vizualizare inainte sa-l postez, si acolo nu-mi arata nimic. Si m-am gandit ca nu merge. Acum am postat direct.
Aici in filmulet, suntem la capitolul facut puzzle stand pe olita Asta-i pozitia ce-i place ei.
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 15+
Delia21 spune:
Catrinel,....of ce zi,...fa si tu haz de necaz.Eu la 2 zile dupa ce cumparai tricicleta lui Rudy,anul trecut,...am trecut cu masina peste ea.Sa-ti zic ca si ieri mi-a amintit Rudy de asta,...are o memorie,....copilul era in masina cand facui fapta odioasa,....Iar de sotiori,....eu imi bag capul ca strutul la defecte mnealui,...ca sa nu imi fac sange rau degeaba si sa ajungem sa dam bani aiurea pe la family-counselor fara rezultate,....si ma gandesc ca nici eu nu sunt perfecta.Si da,...existente paralele,mai exista,..dar e bine sa nu pui la inima...si sa vezi partile faine si momentele bune caci sigur exista
Miha,daca esti anemica,...mai pune si cate-un gratarel ,...ca e bun pentru fierul personal.
alinaalex spune:
MICAALSA, ce frumos sta Iulia si face puzzle! al meu n-ar sta locului nici o secunda, tot ma mir de unde atata energie, nu sta la desene, nu-i plac puzzle-urile, i-am luat o gramada, le fac eu si el mi le strica. Na, omuletul meu are alte hobby-uri, mai degraba innoada niste cabluri sau isi face treaba pe la trusa de scule a lui tati (avem si de jucarie, dar alea nu-s bune)
CATRINEL, nasol . Mai am si eu zile din astea, din ce in ce mai des, mai nou uit de mana pana la gura...
sper sa ai o zi mai buna azi
DELIA, nici noi n-am renuntat inca la bibe (ala cu lapte), ca e mai comod asa.
AALINA, bafta, poate gasesti un loc de munca la clinica medicala, daca zici ca au si laborator. Iti tin pumnii
apropo, ma gandeam si eu ca multe fete vechi nu mai dau pe aici si mi-e dor de ele: BIUTA, ADA, GABI_FER, CLAUDIA_D, MARIANA, TCELEN...oare ce mai fac?
Aloreea, Carmenpitt, Ameera???? voi nu mai ziceti nimic?
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
CIUF, citii ca la voi sunt pustii strazile de atatia oameni ramasi pe drumuri, fara locuri de munca si ca la job-ul sotului tau au dat 50% afara...nasol rau de tot...si la noi e rau randul, multa lume ramasa pe drumuri. Zilele trecute am fost la cumparaturi, asa, cateva ore, m-am spart in figuri ca am avut la dispozitie timp. Lume putina, cu cosuri mai mult goale, desi romanul e pasionat de cumparaturi. Fetze triste. Ieri m-am intalnit cu o cunostinta, tipa lucreaza la o banca renumita, salariu mare, functie, ei tipa respectiva imi povestea ca dupa 20 vechime (ca economist) a ajuns sa lucreze 12-14 ore pe zi, salariul s-a redus si cand a comentat pe tema asta i s-a replicat ca e libera sa plece. Era deznadajduita femeia. Prieteni care au firme, in pragul falimentului. Aseara stateam la povesti cu o prietena, care are un magazin de haine, era tare suparata ca afacerea ei e pe duca, plus a dat chix cu firma de transporturi pe care o avea, iar camioanele nu le mai poate vinde nici pe bani marunti si e ingropata in datorii la banci. Tare nasoala situatie si cine stie cate lume trece prin asta acum. Si sotului ii cam tatiie fundul, caci nici lui nu-i merg stralucit vanzarile. Si eu incerc sa fiu cat mai precauta acuma, sincer mi-e cam teama sa schimb job-ul. Mai am luna asta la dispozitie sa ma hotarasc.
Mi-o inchipui pe Evuta in costumul ala de 3 lei de silon cum isi da aere Pune o poza daca ai ocazia, pliz.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Delia21 spune:
Noe,daca esti in zona mai zi si ceva de Bia,...nu te zgarci....
Alina,...adevarul e ca ma ia groaza cu criza asta economica de peste tot.Si eu vorbeam pe mess cu vara-mia din Spaina,e acolo de 14 ani,...au rate la casa si la masina,...si sunt someri amandoi,...Iar la noi,...si eu aud de concedieri de fiecare data cand ies din casa,....Sper si ma rog celui de sus sa nu o ia la vale de tot economia,....chiar acum cand eu aveam de gand sa-mi largesc familia
Irina71 spune:
Fetelor, aseara i-a spart lui Andrei vaccinul BCG facut in maternitate ..... si i-a curs o groaza de puroi ... trebuia sa sparga de pe la 3 luni, nu ? Cine stie ? La voi cum a fost ? A ramas un punct vanat, dar nu se vede nici urma de "floricica" de care tot aud ca ar trebui sa fie ... e musai sa fie floricica ?
Va pup
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
ciuf spune:
Irina, ce vaccin e ala? Ai mei nu au facut asa ceva. Si sper sa nu ma intoarca astia cu gradinita ca Luca nu il are. Dezvolta un pic sa am si eu o idee.
In rest, n-am chef de nimic.
Noelino, scrie si tu mai multe. Spune-ne ce mai face Bia, ce planuri de viitor mai aveti. Poti sa imi scrii pe PM.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Irina71 spune:
ciuf, stiu ca in State nu se face .... uite aici : http://www.reclamamascataatentie/t_Vaccinul_BCG_6839_6786_2.html o discutie despre acest vaccin .... sper sa ma lase moderatorii .... sa nu se considere reclama la alt site ... daca nu, cauta si tu pe google "vaccin bcg" - e anti-tuberculoza. Cred ca poti sa-i faci lui Luca vaccinul in Craiova ... chiar, cand pleaca Luca ?
Catrinel, ce zi ai avut ! Si sotul meu e mai mereu nervos, mai ales de cand e somer ... la barbati asta e o adevarata tragedie ... mai ales ca el a avut si functie de conducere ...
Despre ce cartita vorbesti acolo ? Da un link, poate il intereseaza si pe Andrei ... dar sper ca nu e in limba germana.
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
aalina2003 spune:
alinaalex,,din pacate,nici o veste buna legata de job,poate,daca cei deja selectati nu se descurca,atunci ma cheama si pe mine.
Irina, mi se pare foarte tarziu,ca la aproape 3 ani sa "sparga" vaccinul asta. Dar nici nu cred ca e o problema grava.Anei nici macar nu i s-a-ntamplat asa,a,a vut o bubita mica care s-a dus aproape fara sa observ. Nu poti sa suni meidcul pediatru sa intrebi?
ciuf, asta se face in maternitate la o zi dupa nastere parca. din cate mi-a povestit mie dr neonatolog care a urmarit-o pe Ana, la Bucuresti,nu-si prea are rostul,cica n-ar mai fi eficient,dar in Ro se mai face,inca. Mie, la gardinita Anei,nu mi-a cerut nimeni nici dovada de vaccinare, dar,s-ar putea ca la gradinitele de stat,sa ceara, ca sa mai poata avea un motiv in plus sa refuze inscrierea,dat fiind faptul ca sunt multe cereri.