*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)
Raspunsuri - Pagina 6
aida_o spune:
pup fetele,
eu n-am disparut complet, doar am iesit sa iau o gura de aer.
n-am timp azi sa scriu (sunt la birou si ma asteapta sotul jos, sa plecam acasa), dar revin cit de curind
muah
7+
Bebe 2
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
ciuf spune:
Muah si eu ca aparusi. Alexandra e o frumoasa si inalta. Imi place bretonelul ei. Admirat pozele.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
micaalsa spune:
Nici la Iulia nu i se vede deloc urma de la vaccin. nici macar n-a avut vreodata bubica de la el sau vreun semn. Nimica. Chiar m-a intrebat intr-o zi doctorita daca i se vede, eu am zis ca nu, pentru ca nu-mi sarise in ochi. ea chiar s-a aratat foarte surprinsa si mi-a zis ca TREBUIE sa se vada. Ei, n-am mai dezvoltat, dar acum va intreb pe voi. Chiar TREBUIE sa se vada urma de la el? Daca nu se vede e vreun bai?
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 15+
Catrinel_17 spune:
IRINA, nu stiu de vaccin, aici se face alta schema. Cum de s-a spart? Huzband lucreaza intr-o banca si probabil e si el cu nervii tzandari.
Uitati filmuletzul cu cartitza, si oanei ii place tare mult. (nu e in germana, cartitza nu prea vorbeste, ce bine)
MICAALSA, mai, ce rabdare are Iulia la puzzle, nu pot sa cred. Oana nu are deloc. Nu ma mira, nici mie nu mi-au placut niciodata, si nu am avut never rabdare sa le fac.
AIDA, ma bucur ca ai reaparut!! KIM, trebe sa vii si tu inapoi
cameliada spune:
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/?saved=1
Salut dragelor!
LA MULTI ANI GHIOCEILOR CARE AU IMPLINIT SAU VOR IMPLINI 3 ANISORI!
la adresa de mai sus ne vedeti in ipostaze noi- sa stiti ca si eu mi-am schimbat culoarea si frizura!!
despre noi va spun ca suntem bine- acum
am trecut printr-o viroza urata care s-a lasat cu internare doua zile, cu regim alimentar si concediu- din partea mea de 14 zile lucratoare.
Deci, maaaare atentie la ce antibiotice administrati copiilor, chiar la recomandarea medicului, ascultati-va si instinctul de mama!
Acum Tudor este bine, de luni merge si la cresa, luam fier, calciu si tratament de imunizare. Am scapat si de regim alimentar si a dezvoltat un apetit foarte mare mititelul de el- tre'sa recupereze cele 2 kg pierdute!
In rst e bine, si noi pe langa el, invatam enlgeza, stie sa numere pana la 10 si cel putin 20 de cuvinte pe langa, are vocabularul foarte bogat, pacat ca inca nu vb foarte clar. Ne spune povesti, preferata este cea cu "barza"- "o cheama Ioana si nu aie guisa, aie shioc si nu mananca shiobisa, sta in domitol se zoaca cu mashinele mele toata vara"- sper ca intelegeti limbajul.
asteptam acum un rezultat de coprocultura pentru ca "mami, am o scama in popones!"- intelegeti ce vreau sa spun..
va pup si mai intru
ceao
cameliada spune:
Mihaser, ce mi-a placut filmuletul cu Eli la baitza! Iar flacaul Cristi e un frumos!
micaalsa spune:
Catrinel, frumusel filmuletul cu cartita. E doar unul sau e o serie de filmulete pe tema asta? Cred ca i le copy la Iulia ca la calculator nu mai are acces, si sa i le pot pune pe tv. Curios, cand ii puneam desene animate la calculator, nu mai avea limita, n-o mai puteam ridica din fata lui. De cand o las doar la tv e super bine, acolo se uita doar daca-i place ceva si cand nu mai e nimic interesant si-l inchide si fuge la joaca. Asa ca nu ma mai risc cu calculatorul
mihaser, m-am distrat de Eli la baita. Parca am vazut-o pe Iulia cand era ca si ea, exact asa facea in apa. Si cristi a crescut si e frumusel foc. sa-ti traiasca amandoi si sa fie sanatosi.
P.S. Stiam eu ca am mai vazut ceva poze si acum mi-am amintit Cameliada, sa nu-l recunosc nici pe Tudor, zau asa. Cresc copilasii astia si se transforma asa de la saptamana la alta. Zi-mi un pic, ce-ati patit voi de la antibiotice? Din cauza lor ati ajuns in spital? Of of, bine ca sunteti ok acum.
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 15+
BB nr. 2
Irina71 spune:
Vazut poze frumoase cu printul Tudor si mamica lui frumoasa, precum si cu printesa Eli care s-a facut maaare (8 luni !!) si sta in picioruse !!
Vaaaaiiii, Catrinel, ce mi-ai facut cu cartita aia ! I-am salvat lui Andrei 24 de episoade de pe youtube si acum holbeaza ochii 2 ore nemiscat ...
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
cameliada spune:
Salutare dragelor,
Multumim de "complemente"
Micaalsa, da, de la antibiotice a ajuns Tudor in spital. Ducea pe picioare, ca sa spun asa, o tuse productiva de vreo doua saptamani, cand a facut febra. Am ajuns cu el la medicul de fam care dupa consult declara ca nu are numic pulmonar, dar ca, data fiind tusea prelungita care nu cedase pana in momentul respectiv la siropele, se impun antibioticele. Klacyd. M-a avertizat ca daca nu il tolereaza sa il opresc si sa aduc copilul sa il vada. La 2 zile de la administrare- timp in care nu a vrut sa manance nimic- s-a "inmuiat" scaunul si, dupa mintea mea, era clar ca nu tolera antibioticul. Doctorita nu era de gasit, asa ca am stat cuminte si am zis ca mai asteptam doua zile- pana luni- ca sa duc copilul la doctor. intre timp tratam febra cu anitermice, tusea cu siropele, si ma straduiam sa ii repar burtica cu ceva regim alimentar.
Intamplarea face ca a doua zi dupa ce intrerupsesem Klacydul, o cunostinta a venit la noi cu sotia medic si normal ca i-am aratat copilul.
dupa ce l-a vazut si i-am prezentat "cazul" m-a cam luat la ciufuleala ca nu trebuia sa ii intrerup atibioticul, ca am facut o mare greseala, ca scaunul moale nu are leg. cu antibioticul, ca sa nu mai iau astfel de decizii fara sa ma consult cu un medic, ca chiar daca face diaree 5 zile se pastreaza antibioticul, ca nu conteaza daca nu mananca ci sa se hidrateze, etc...mi-a schimbat antibioticul ce Unasyn, de care eu nu mai auzisem si am stat mult timp pe ganduri daca sa il dau sau nu, tinand cont de ce scria in prospect si de reactia farmacistei cand i-am spus varsta copilului. Dar, fiindca noaptea a facut iar fabra maaare, fiindca sotul era extrem de panicat am inceptut sa ii dau copilului Unasynul. Dupa 3 doze, la 12 ore, copilul incnea si la apa, scaune foarte moi, desi nu foarte multe, febra si tuse la fel de vesela ca la inceput. Solutia a fost sa mergem la spital. Medicul care ne stia era de garda si a avut grija de noi, dupa ce m-a certat bine de tot pentru ce am facut copilului....ne-a bagat in perfuzii 36 de ore, antibiotice in branulica si ambulatoriu am continuat injectiile inca 3 zile- ampicilina si Genta. regim alimantar cu muuulte restrictii, dar am pus copilul pe picioare in 10 zile.
Acum merge la cresa si e bine, dar are de recuperat....
dar iar tuseste...sper sa nu ajungem la altceva.
pup
ne vedem sapt viitoare