*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)
Raspunsuri - Pagina 3
aalina2003 spune:
Claudia, la multi ani!
Mihaser, esti sigura ca-i de la indigestie? N-ar trebui sa se repete,daca-i doar asta! Oricum,n-ar strica o vizita la doctor!
Andreea, multam de intrebare, Ana e bine acum a avut ceva saptamana trecuta,dar s-a rezolvat. (cam ce a avut si in Turcia!). Iar ideea cu CV-urile e buna, ma gandeam si eu ca ar fi bine si poate,util,sa stim mai multe unii despre altii.Cum putem sa trimitem CV-urile?
Eu am ma fost la un interviu pentru un post de asistent manager la o clinica medicala noua. Gasisera pe altcineva deja,dar m-au chemat si pe mine ..sa vada cum arat,cred. Pana la urma,s-ar putea sa iasa ceva de aici,mai ales pentru ca au si laborator de analize medicale si m-ar tenta acolo mai degraba daca s-r gasi ceva pe viitor.
Revin,s-a ivit o urgenta!
micaalsa spune:
Delia, desi m-am dus la control plina de sperante ca are sa-mi zica ce se ascunde intre cracii lui bebelu ... m-a pacalit. N-a vrut nicicum sa-si desfaca picioarele asa ca n-am vazut comoara Chiar asa, ca pomenii de nume, ia dati-mi voi niste idei.Zau ca inca nu m-am gandit la nume desi eu mi-s simt ficior Dar si pe Iulia am simtit-o tot asa
Am 14 saptamani acum, de-abia intru in trim II asa ca mai e pana la marea intalnire. DPN-ul e pe 25 Iulie. O sa prind vara in toata splendoarea si arsita ei, cu ditamai burtoiu' Dar noi sa fim sanatosi.
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 14+
Catrinel_17 spune:
asa.... unde-i canapeaua aia, sa ma scund dupa ea?
Oana e OK, avem program intensiv de vizite si program social :-) am fost cu copii la sanius (am avut zapada, uraaa!!) sapt trecuta am fost la ponei si oana a calarit… a fost tare fain, erau trei ponei mai batraiori, copii stateau la coada cu cascutze de calarie pe cap (primite de acolo) si cu biletul pentru "cursa" in mana. Faceau trei runde in jurul salii... a fost tare fain, oana a vrut intai "pe ala cu pete" (Felix), pe urma "pe ala negru" (Eddie) si apoi pe cel maaare. Dar ala era chiar cam inalt, si nu am pus-o pe el. A mers si singura... a mers trei ture cu mine, si apoi cu tati. (pe langa calutz). Si mi-a zis seara "lui tati i-am zis sa plece si data viitoare cand mergem iti zic si tie" :-) Pe urma ne-am plimbat prin curte, am fost cu prietenele Oanei... si era noroi ingrozitor, Oana a cazut de tz-shpe ori, arata ca un purcel, noi aveam cizmele pliine de mâl...am venit acasa, oana a facut baie, si a cazut la datorie. A dormit super, si eu la fel... Sambata am fost la un magazin de mobila ca sa taiem o parte din patul nou al oanei :-) (o scandura care trebe pusa la margine...) si acolo era un tobogan super misto, luuuung de tot. s-a dat oana de un milion de ori, eu trebuia sa urc cu ea sa ii car un covoras, ca a vazut ea ca alti copii asa se dau, sa alunece mai repede... :-) Am mai cumparat si doua cutii cu capac ca sa pun jucariile oanei in ele, sa arate mai frumos in camera mare... ca e plin de lego, si lemne si chestii de la “bucataria oanei” peste tot.
Si am mai luat vreo 40 de floricele mici, cam de trei cm, pe care le-am lipit pe perete in camera Oanei, arata tare fain. Acolo am planuri pt schimbari, (alta draperie, lampa, dulap nou, masuta cu scaunele). Poate odaaataaaa o sa ajung sa pun si poze….
Cam asta am facut noi in ultimul timp. Aaa, si ieri am avut vizita mare, au venit doua prietene de ale oanei (una si cu fratele ei), deci 4 copii si trei mame la noi. Nu am mai avut asa vizite pana acuma, si am mai si mancat de cina cu totii, dupa care am ajuns la concluzia ca imi mai trebuie scaune si vesela :-) a fost foarte foarte frumos, copii s-au distrat, dar a trebuit si sa ma gandesc ce sa le dau de facut. Au lipit abtibilduri si apoi au luat „lucrarile“ acasa… pe urma mai tarziu ne-am uitat la „cârtitza“ (pe www.youtube.com sunt multe filmuletze cu cartitza asta - desene animate cehesti de prin 1970)
cam asa... si na, ii curge nasul de 2 zile, dar am un elixir miraculos homeopatic, e genial. Otovowen se cheama (firma Weber&Weber) si dureaza raceala o treime din cat dura inainte.
M-am tuns azi. Scurt. N-arata rau, dar trebe sa ma obisnuiesc.
CIUF, IRINA, ALINA, POLI
ma duc sa citesc incet din urma, scuze ca am lipsit atata.
ce aud eu de certi si crize, mey?!
Catrinel_17 spune:
OK, deci vreau sa zic ca chiar a fost o chestie copilareasca. dar cateodata astea dor cel mai tare. Io zica ca daca intrati peste 2 sapt si recititi, o sa vedeti ca nu aveti de ce sa va faceti bagajelele si s-o ushkitzi.
AIDA, felicitari maxime!!! excelenta veste, ma bucur mult pentru tine!!
MICAALSA, wow, ce trece vremea, zau. in trim II deja!! ce zice Iulia de bebe mic?
Io am pus pozele de Craciun aici
am imbracat-o pe oana super frumos, dar a primit cadou un sortz de bucatarie si uite ca asa a ramas in poze, fir-ar. In sortz....
Nu-s multe, numai cateva...
MIHA, cum te simti?
voiam sa va intreb ce carticele cititi voi cu copii? ca am fost in Ro la cumparat carticele si pt ca nu am avut timp, nici nu am gasit prea mare lucru...Am luat Noddy, Murdarici, Un bulgaras de iarna ... astea au fost mai "apreciate de cititori"
aaa, dar am gasit o chestie dementiala. Avem Cartea cu Apolodor (ii place Oanei la nebunie) si am gasit CD "Apolodor" cu Ada Milea. E genial....
ciuf spune:
Catrinel, bine ca dadusi un semn de viata. ca te credeam disparuta. Deci bag de seama ca socializati la greu. Pai sunteti de invidiat, mai ales acum pe frig cand tot omul sta la caldurica, in casa.
Pozele puse sunt foarte frumoase. imi placu asta: http://s182.photobucket.com/albums/x239/timiscross/CRACIUN%202008/?action=view¤t=16.jpg
iar cele alb negru sunt pur si simplu superbe. mai ales aceea in care o tii pe Onichka in brate si isi suge degetelul sau cea cu bunicul.
hai acum sa scrii si tu mai des.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
micaalsa spune:
Asaaa, ca veni timpul sa va mai buchisesc mesajele si sa scriu cateva randulete la fiecare
alinaalex, si eu as alege postul la clinica particulara. Nu are cum sa se compare cu ce e in sistemul sanitar de stat. Si ia-o asa ca pe o schimbare, nu ai nevoie? Eu vesnic caut schimbari in viata mea, oricat de mici . Si fotoliul daca-l mut juma de metru e schimbare Bafta oricum si orice ai alege, stii tu ce e mai bun pentru tine.
Si mie-mi place nuanta parului tau. Intr-o vreme ma vopseam si eu asa. Hai ca mi-ai dat idei
Mihaser, vezi, poate e o anemie sau oscilatii bruste de tensiune. Si eu am patit chiar saptamana trecuta asa ceva, noroc ca a fost duminica si era sotul acasa. Nu am cazut dar daca nu gaseam rapid un scaun pe care sa ma asez, sigur ma culegeau de pe jos. Urate senzatii, oricum
Andreea, am sarit direct pe pozele voastre. Cum de altfel fac de fiecare data cand iti vad mesajul ... sa vad ce mai e nou
Si la noi se intampla la fel cand intra bunicii in scena. ce mai, astia mici fac ce vor cu ei.
catrinel, pai chiar ca voi socializati la greu. Noi tare greu ne urnim in vizite. Iesim la plimbari zilnic, batem orasul, dar cam atat. De-abia astept sa vina vara sa mergem iarasi la locurile de joaca, sa interactioneze cu alti copii, ca zau, la capitolul asta e jale. Nici nu avem prieteni cu copii, majoritatea sunt la purtator , ca si mine acum.
La Iulia pare sa-i fie drag de ideea bebe. Povestim tare mult despre subiectul asta, imi mangaie burtica in fiecare dimineata (asta e regula) si parca-si aminteste ea ei ca acolo e un bebe. Mai are momente de plans si jale ca ea ar vrea sa se joace cu el si eu nu vreau sa i-l scot din burtica ... chestia asta o intelege mai greu. De ce nu iasa cand vrea ea In rest, totul ok.
V-am admirat si pozele de Craciun. Asa, ca vazui lego duplo Circul la voi. La lego-uri ma gandeam eu zilele trecute sa trec, ca deja de puzzle s-a cam saturat. Oanei ii place? E ok pentru varsta lor, ce zici?
ciuf, sincer, eu mesajele tale le citesc cu mare placere. De multe ori, cand intru si nu am suficient timp, frunzaresc dar pe ale tale nu le citesc defel, ca nu-mi place sa le fusaresc. dar cand stau langa o cescuta de ceai (acum ) le caut in urma, nu le pierd. Astept poze cu baia cea noua. Poate ajung si eu sa fac cateva poze la casuta, ne-am mutat inainte de sarbatori, suntem de capul nostru acum
Asa, sa trec la o problema care pe mine ma macina. Iulia mea nu vrea nicicum (nu stiu daca nu vrea sau chiar nu constientizeaza inca) sa nu mai faca noaptea pipi in pampi. Ai vostri cum sunt? Pe mine deja ma dispera, in primul rand pentru ca face atat de mult incat daca nu o schimb odata pe noapte, ma trezesc cu ea dimineata uda toata. Nu stiu cum sa o dezvat. Ziua nu mai face din primavara dar noaptea ... vad ca tot asa. Soacra-mea zice sa nu-i pun deloc, pai cum sa nu-i pun ca mureaza tot patul. Si nici linistita nu pot sta cand stiu ca in tot momentul poate fi uda. De paza iarasi nu pot sa fac ... Zau de stiu cum sa procedez.
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 14+
Catrinel_17 spune:
CIUF, am vazut pozele de Craciun si de revelion… doamne ce eleganta ai fost!!!!!!! Superba costumatie ai avut.
MICAALSA, ii place oanei circul, da, dar e cam statica combinatia aia. Mai avem si ferma si aia ii place mai mult, si ii place sa faca turnuri si garaje cu piesele. Piesele sunt cele mai importante. Iei o galeata si esti aranjata. O sa fac o poza la toboganul pentru bilutze pe care i l-am luat.
Cu scutecul… sa stii ca si oana fix asa facea. Acuma nu mai ii dau apa cu o ora jumate inainte de culcare, si inainte de culcare mergem si facem pipi. Nu il mai umple asa rau. De cateva ori m-a si chemat noaptea sa mergem sa facem. Chestie care mi.e taaare greu sa o facem, dar asta e!!! mergem la baie, dam sacul jos, pantalonasii, scutecul, face pipi, ne spalam pe maini, dupa aia ii sare somnul… nu stiu ce sa zic, poate sa ii dau noaptea olitza, desi mie nu-mi place cu olitza, Oana face pe reductor pe Wc. O sa vad.
aalina2003 spune:
Micaalsa, sa stii ca si Ana face asa.Pediatra ei a spus ca deja se poate vorbi despre enurezis nocturn.Si ea mi-a spus sa o las fara pampi,dar zau daca nu mi se pare ca-mi bat sigura cuie-n talpa. La pranz, Iuia face? Ana nu,dar cred ca pentru ca doarme foarte putin,cam 1 ora jumate. Daca doarme mai mult sau daca a baut multa apa inainte ,face si la pranz.Apoi,daca asa a spus ea, am mers si am citit pe net. Se pare ca se dobandeste controlul in cam 6 luni dupa ce nu mai face ziua.(unii copii i-l dobandesc foarte repede,asta ar fi max).La Ana au trecut deja si da,cred ca ea are enurezis. Mai ales pentru faptul ca si eu am avut si intr-o masura mare,se mosteneste. Tratament exista,medicamentos,dar este dur si se pare ca nu da rezultate decat pe moment. (exista mai multe directii de tratament).Diagnosticul se pune,oricum,dupa 4 ani la fetite, iar la baieti mai tarziu. Din ce am citit eu, am decis sa nu fac nimic pana la 4 ani,apoi sa vad daca i se poate pune diagnosticul si chiar si asa,nu vreau sa-i fac nici un tratament pentru ca,desi foarte tarziu,undeva pe la 10 ani,dispare de la sine.
La mine asa s-a-ntamplat. (si fratele meu a fost in aceeasi situatie).De fapt,nici tratamentul nu se recomanda decat in cazul in care copilul devine extrem de angoasat din pricina asta. Oricum,nu trebuie sa-i reprosezi niciodata nimic,doar sa-i explici si cand va constientiza cu adevarat,va coopera si "accidentele" se vor reduce,chiar daca nu va fi vindecata definitiv pana pe la 10 ani,cum ziceam. (poti sa citesti mai multe pe s f a t u l m e d i c u l u i . ro)
Aida, Kim...cand am citit am avut senzatia ca mi-a scapat ceva si
m-am intors,am reluat.Zau daca eu vad un motiv,cat de mic,de suparare..pe urma,m-am gandit ca,asa cum mi s-a mai parut si in alte situatii,ca discutiile se mai duc si in alta parte decat aici,pe DC. Fiindca,repet,din cate vad aici,nu ..vad nimic serios.
si pentru amandoua!! si astept sa va mai citesct,zau asa!!!
nshiro spune:
Micaalsa si Aalina nici noi nu am scapat de scutecul de noapte inca... desi de cel de zi din vara. Asta toamna a avut o perioada cand se trezea dimineata si avea scutecul uscat dar de cand a venit frigul iar a inceput sa faca... Desi mergem la wc inainte de culcare cand se baga in pat cere ceai.... asa ca probabil pana nu lasa ceaiul nu va lasa nici scutecul. Dar eu nu-mi fac griji deloc deocamdata caci mi-a zis educatoarea ca la gradi sunt si copii mai mari decat Maria care inca nu au lasat nici scutecul de zi suta la suta.
Irina71 spune:
LA MULTI ANI ! (cu intarziere) DianaD !
Sa fii sanatoasa si sa treci mai des pe la noi !
LA MULTI ANI, Adrian Robert de anairda !
Sa fii sanatos, fericit si sa-ti bucuri parintii toata viata !
Catrinel bine ai revenit ! Grozave poze si imi place cum iti sta cu noua frizura
micaalsa, aalina, nshiro, noi nu mai avem prin casa pampersi de asta vara .... si de cand stie ca nu-i mai pun, orice ar fi, face muuult mai rar (o data pe luna) noaptea pipi in pat ... ziua am scapat ! Desigur ca mureaza tot patul (si eu dorm cu el !), trebuie sa ma scol, sa-l schimb, sa pun un prosop pe pat .... ne chinuim, dar rar. Oricum, la anul schimbam saltelele
In schimb, lui Andrei nu-i place muzica, ati mai pomenit ? Striga la noi "Linisteeeee ! Opreste muzica !" ... si nici vorba sa-i citesc povesti, arunca cat colo cu cartea de povesti
Andreea, ti-am trimis PM. Am trimis CV in contul comun si ma miram ca de ce nu intra ... pentru ca scriam adresa cu terminatia yahoo.com, in loc de yahoo.co.uk Acum l-am trimis din nou si am verificat, a intrat !
Edit : Delia, La multi ani ! Sa-ti traiasca Sam ! Si sa fiti fericiti toata viata !
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine