*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Claudia, sa-ti traiasca Vladutu` si sa fii fericita. Sanatate maxima!

Bianca si Mia sa cresteti mari si frumoase!

Alina e greu de spus...fetele ti-au cam expus variantele...eu as alege sa lucrez la privat pe multi bani decat la stat pe respect...deh mentalitate de economist!
Sa ne spui si noua ce ai decis! Noi te sustinem indiferent ce alegi!

Ciufulet asa e seamana galusca mea cu Eva la ochisori...sunt fan ai ochilor asa inchisi...numai poezia lu` Blaga o am in minte!
Si io am vomitat rau vineri seara si am si lesinat...trebuie sa merg la medic...Nu stiu cum isi revin copiii asa de repede ...eu sambata abia spre seara am mai putut sa mananc ceva ceva
Imi pare rau ca te-ai chinuit sa faci capitol nou...am uitat sa pun link...trebuia sa plec la gradi dupa Cristi.

Irina multumim! Nu prea avem noi sanse, dar e funny daca participam!

Fetele deci pe bune ca daca ne mai certam intre noi imi iau si io jucariile si plec...hai va rog lasati orgoliul la o parte si sa fim din nou prietene ca la inceput!

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Miha, cum adica ai lesinat ? Si erai singura cu copiii in casa ? Cat a durat lesinul ? Aoleu, fugi repede la doctor !

Alina, am uitat sa-ti spun ca-ti sta super noul look. Ce-au zis colegele cand te-au vazut ? Ai luat vreo decizie cu jobul ?

ciuf, nu mi-ai zis ce face Eva. Cum adica, ai plimbat copiii cu carucioarele ? Hai, Eva e mai micuta, dar si pe Luca ? Hm .... eu i-am dat carutul lui Andrei, sora-mii, asta-vara, cand a nascut ... si dat a ramas ! Nu ne mai plimbam pe jos distante mari

Off, ce cald e afara. Azi au fost 14 grade la pranz. Voi cum mai imbracati copiii pe afara ? Dar la gradi ? Azi nu i-am mai dat lui Andrei strampii pe sub pantalonii de trening la cresa ... si sunt cam indoita .... multi copii aveau strampi ! Dar, na, mi s-a parut ca-i cald ....

CATRINEEEEELLLL !! Hai incoa !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna tuturor!!
LA MULTI ANI CLAUDIA!!TOT BINELE DIN LUME SI MULTA SANATATE!! (ce mai faceti voi?

Vreau sa va urez sanatate tuturor...Miha ai lesinat?cum asa?
La capitolul sanatate nici noi nu stam prea stralucit...vineri noapte am ajuns la Urgente cu Nick...i s-a taiat respiratia in timpul somnului.M-am speriat foarte tare pt ca tusea ca un magarus si asa se auzea si cand respira.Acolo i-au facut masti cu pulmicort si ser fiziologic...bineinteles ca ne-au internat si am stat pana sambata dupa-amiaza.Apoi am fost la pediatrul nostru si i-am facut si acolo 2 masti.Diagnostic:laringita.Acum e mai bine..mai tuseste dar nu asa cum tusea inainte.Pe langa tratament ii dau sisirop de brad.Am avut un weekend epuizant,mai ales ca desi am anuntat ca sunt in spital cu copilul,sefa mea de la locul de joaca m-a chemat sambata seara la munca de unde am ajuns acasa la ora 11 seara....in fine ce sa mai zic...sper sa isi revina cat mai repede.

Am citit ca mai sunt si alti ghiocei bolnaviori...Andrei, Eva...multa sanatate!!!

Alina imi place tare mult noua ta culoare de par.Iti vine ff bine!!referitor la job l-as alege pe al 2 lea.mult succes!!!

Miha sa mergi la doctor...sa lesini asa dintr-odata??

Ciuf uneori cand merg pe jos pe distante mari si eu il mai pun pe Nick in carutul de vara,pt ca altfel nu reusesc sa ajung la destinatie.

Irina sanatate si voua!!

Chiar asa Catrinel pe unde esti?

Kim hai nu pleca...

In sfarsit am reusit sa pun si eu ceva poze noi aici:
http://community.webshots.com/user/gpoli_ro
As fi pus mai multe dar mi s-a stricat pc-ul de acasa si acolo am toate pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Miha, super melodia. Cu toate ca nu reusesc sa-mi dau seama ce zice persoana cu voce pitigaiata la refren ?
Ai fost la doctor ?

Poli, arati super ! Si parca ai mai slabit. Multa sanatate lui Nick cel frumos !

Mey, dar ce liniste pe aiciii ... eu inteleg, criza, criza, dar chiar asa ? E criza si de mesaje la ghiocei Cu toate ca sunt in jur de 250 de vizionari ale subiectului ....

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Sara buna!

Fetele pana ajung io la medic...La stomatolog trebuia sa ajung la Craciun...

Poli sunt f frumoase pozele...are Nick niste ochisori superbi!

Irina am facut o indigestie...m-am albit la fata si inainte sa vomit tot am cazut jos...m-am trezit cand a venit husband la mine in baie...Mi-e asa ciuda ca am probleme...mai raman si singura cu astia mici de joi pana sambata
Ma bucur ca ti-a placut piesa...am postat-o ptr mesaj!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ntz, ntz, ntz, lene mare pe aici la sobektul nostru.
Catrinel, sper sa fii ok. Te asteptam la scris cand ai timp. Pup.
Miha, nasoala patanie. Daca ti se intampla cand erai singura, numai tu cu copiii??? Doamne, nici nu vreau sa imi inchipui. Ia fa-ti tu si o analiza de sange sa vezi cum stai. Poate esti si anemica. Ca la cat efort depui, parca te vad ca te neglijezi si la capitolul mancare si la odihna. Nu mai spun ca esti la dieta. Si nah, zi dupa zi, se acumuleaza oboseala si nu se stie ce se intampla. Ai responsabilitate mare pe capul tau. Nu mai amana cu medicul si du-te.
Poli, arati super!!! Si Nick e un frumos cu ochisorii aia ai lui. Sanatate multa si sa treaca repede pacatoasa asta de laringita. A mai avut asa ceva?
Irina, ce se mai aude de angajari pe la voi? ca la sotul meu au dat afara 50% din personal. Asa ca strangem tare din fund si ne rugam sa nu fie el urmatorul. El deja isi numara pe degete cam pe cine ar mai avea de dat afara pana sa ajunga la el. Merge economia asta ca melcul impleticit . Ma uitam azi pe strazi ce pustii sunt. Unde mai e traficul ce imi era dat sa il vad la sfarsit de program??? NU mai zic ca in drum spre serviciu trec pe langa un parc auto cu multe-multe firme. Eh, e o asa liniste de zici ca s-a aruncat o bomba in zona aia si nu mai e picior de om. Chiar la unii ma uitam ca si-au luat masinile si s-au carat. dar unde??? E al naibii de trist, e o situatie ingrijoratoare. Statul Colorado are un procentaj la somaj de 6,1. Cica nu au mai avut rata asta de vreo 5 ani.
Eu azi fusei sa vorbesc cu un sfatuitor financiar referitor la imprumutul meu de scoala si mi-am retras banii ca semestrul asta nu pot fi student plin pe motiv de lipsa de cursuri. Mi le-am cam terminat pe cele obligatorii, acum asteptand sa imi vina randul sa incep practica.
Eva da niste aere din ea de ne imbolnaveste. Nu am idee unde vede ea asa atitudine, dar adopta niste pozitii de domnisoara de ma crucesc. Noi cablu nu avem asa ca la Tv nu vede asa ceva, pe calculator vad copiii numai Tom&Jerry si chestii din astea care sunt supravegheate de noi, iar eu nu ma falfai asa ca 'mneaei prin casa. M-a tampit cu un costum de trei lei facut din silon si voal ce il poarta toata ziua si se crede mare printesa. Eu il ascund prin dulap iar ea, marea cautatoare, da de el. Ca daca cauti gasesti, nu ? Si trage niste dansuri cu frate-sau de zici ca le-am dat lectii. Stiu tangouri, fac tot felul de invarteli, piruete, ma umflu in pene cand ii vad. Eva fredoneaza toata ziua "Du-ma acasa mai tramvai" a lui Gica Petrescu, cantece frantuzesti si mai nou acum invata Somnoroase pasarele. Asta e repertoriul lui Luca, dar cat am lucrat cu copilul la memorarea poeziei a furat si ea cateva strofe.
Pe Luca il vad foarte constiincios, nu va sclipi de desteptaciune, dar va fi muncitor, asa ca mine , insa Eva e zgatie din asta de prinde totul din zbor.
Ma uit la sot cum cedeaza in fata ei si ma cam minunez si eu ca duritatea din al meu sot se cam duse pe apa Sambetei. Ii trage Eva un zambet dulce si sotul se executa. Prevad ca o sa il cam invarta pe deget. Nah, asa or fi fetele. Mai smechere. Stiu sa ia avantaj, sa profite de situatie.
Maine ne vine un nene sa ne repare ce ne-a facut in baie si noua nu ne-a placut. Stai si aici dupa meseriasii astia sa ii controlezi, sa le spui ce pretentii ai, noroc ca se executa imediat in caz ca clientul nu este multumit. De exemplu, in baia de jos am facu pe pereti o zugraveala ce se cheama faux-finish. Era la mare moda acum vreo 7 ani. Dupa ce am avut accidentul cu teava sparta de ni s-a inundat tot nivelul de jos al casei a venit nenea asta sa repare peretele unde s-a spart teava si a tasnit apa si sa ne schimbe plinta. Bun. Plinta a pus-o pana in masina de spalat, rafturile mele albe mi le-a spoit cu vopsea din acea beige care era pe pereti (i-a fost lene sa le dea jos), iar peretele mi l-a spoit de imi venea sa plang de opera mea. Am sunat la firma pentru care lucreaza omul asta sa trimita un evaluator sa ne spuna daca asta e treaba facuta cum trebuie. Si normal ca au astia un stil de a te imborobodi ac sa nu pice ei chiar asa intr-o lumina proasta, sa fie mai difuza . Cica peretele e greu de facut ca nu mai pot obtine exact aceeasi nuanta (asta e bullshit), iar plinta ne-au pus-o pana in masina de spalata ca ei nu au voie sa mute masina din pozitia ei sau sa ii schimbe locul de teama sa nu se strice ceva la ea si sa ii dam in judecata .
Si am hotarat cu sotul ca e timpul sa ne schimbam zugraveala si optaram pentru o spalacita de culoare de imi vine sa imi smulg parul din cap. Pe capacul cutiei e o nuanta faina, iar pe perete e alta. Nasol este ca aici vopselurile nu se primesc inapoi. Asta am gasit-o la "OOOpsss", adica la lucruri gresite si am luat-o cu $5, tinand cont ca in general o vopsea ca firma asta este la $25 galonul. Si ce mandra mai eram de afacerea ce am facut-o . Acum sa imi vad baia in culoarea asta, parca e un ou de rata mai catre albastrui, verzui. Va spusei ca e o culoare spalacita, nici macar nu sunt capabila sa o definesc. O sa pun poze dupa ce e gata.
Cred ca ma duc si eu la nai. Se facu 12:45 si ma mananca pielea de zici ca am raie. Luai un Ca si astept sa isi faca efectul. Am cam baut cafele multe zilele astea si acum trag ponoasele.
Asta-seara se indupleca sotul si ma lasa sa dorm cu Luca. Facuram rocada. El doarme cu Eva si eu cu Luca. Avantaj eu. Nu tu grija ca o sa cada copilul din pat sau ca se zvarcoleste. Doarme copilul ca un puiut cand este langa mamica lui. Ma lovise in palarie cu Biblia, cica sa i-o citesc. Eu ma inarmasem cu o carte de povesti in engleza, vroiam sa ii citesc Print si Cersetor si el cica "nuuuu". Vrea Biblia. Il intrebai pe sot ce sa citesc din Biblie ca eu nu am rasfoit cartea asta in viata mea. Stiu bila neagra. Hai ca fug de aici ca acum dati cu tamaie .
Cred ca vi se acreste de citit tot ce va insirai eu pe aici, dar ma gandi ca sa aveti ce frunzari la cafea .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Scriu pe fuga (cum altfel as putea eu sa fiu ?!).
Suntem la Cluj (unde avem un eveniment mare, mare in seara asta!) si sunt intr-o pauza de cafea.

Mihaser, asta este noul number one al Theei in materie de muzica. "Vocea pitigaiata" este...Sori! In orice piesa aude vocea pitigaiata striga in gura mare :"Mami, canta Sori!!!" Este fascinata de soricei (si de ei) si isi imagineaza fele de fel de chestii si, in plus, orice lucru mic vede il asociaza cu Sori

Irina, astept CV-urile voastre

Ciuf, capritele noastre seamana la MAIMUTAREALA!Si Thea se face "zana" si "pintesa", se "piteaza" cu tot ce prinde, isi pune in cap diverse servete, prosoape,valuri si se urca pe fel de fel de...scene imaginare.
Credeam ca numai meseriasii romani sunt varza!Se pare ca fiecare tara are neseriosii si neprofesionistii sai

Poli, sunteti foarte draguti si tu chiar ai slabit!Iar Nick pare foarte serios (si cuminte).Ce sefa idioata ai...Eu trag de fetele noastre sa plece acasa in fiecare zi si le fortez sa aiba grija de ele, sa-si faca analiza, sa se odihneasca, le trimit la spectacole etc. Deh, noi avem si echipa mica (si buna!) si vrem sa existe un climat cald in firma.

Thea este in premiera absoluta la bunicii paterni (nu a dormit la ei niciodata!) si, avand in vedere faptul ca noi am venit de marti si mai stam la Cluj, am hotarat sa incercam si varianta asta. Nu a plans dupa noi deloc pana acum si nici nu ma mira. Marti seara a adormit la 23, ieri seara la 22.30 sustinea un concert cu piese consacrate ("Ionel, Ionelule", "Tandafii de la Modova" si..."Eu sunt modoveanca", plus colindele pe care le va canta, se pare, pana la Craciunul viitor), iar ieri dupa-amiaza cand l-am sunat pe socrul meu (pe la 15,cand soacra era la farmacie si nu ii putea supraveghea!)mi-a dat-o si pe Thea la telefon. Linistita si foarte fericita mi-a spus ca..."se uita la Gafi (Garfield) si papa foicele". Era ora somnului de pranz... Mai pot sa zic ceva? Nu a dormit in nicio zi la pranz si nu s-au respectat niciun fel de reguli (in special cand este doar cu bunica-su). Dar e fericita si C. imi spune ca de asta isi iubesc toti nepotii bunicii. Ma rog si bunicul meu proceda cam la fel si a fost...marea mea iubire. Si faceam prostii fara sa stie bunica sau ai mei. Probabil este normal si trebuie sa-i lasam sa se bucure unii de altii (mai ales ca bunicii sunt batrani!)

Fug! Pup!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

www.evenimento.ro

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Ca sa vedeti ce aiuritica-s, am scris mesajul la capitolul trecut. Asa ca-i dau paste aici

Salutare ghiocime
Am intrat si pe-aici, ca acum sunt mai absorbita de Odisee dar promit solemn sa ma indrept . Am reusit sa citesc asa mai mult pe diagonala dar am rpins ce-i mai important.
Felicitari Aida pentru bebe2, iti doresc tot ceea ce imi doresc si mie. Sarcina usoara, bebel sanatos si tot binele din lume. Era cat pe-aci si ma prindeai la odisee, asa-s singura pe lume pe-acolo. Apropo, cand e DPN-ul tau?

Vreau sa le urez La Multi Ani!! tuturor ghioceilor care si-au serbat ziua de nastere. Sa fie sanatosi, asta e cel mai important si sa-si bucure parintii la fel ca pana acum.

Despre noi ... suntem bine, crestem, si gaza si bebele Chiar ieri am scos mai tot dulapul ca m-am trezit cu toti pantalonii ca i-au ramas scurti. N-am masurat-o ca n-are stare gagica dar o prind eu la inghesuiala, ca deja nu mai stiu ce marime sa-i iau. 104 a avut pana acum iar la hainutele din State, cele 4T ii sunt mici deja.
In rest, ne plimbacim toata ziua, ca de cand stie de bebele din burtica, merge pe jos ca un soldat. Nu mai are treaba. Smecherie mare-i in copiii astia ... O sa pun curand si un filmulet, doar sa ma dumiresc cum sa-l descarc de pe telefon.

Va pupez si mai trageti-ma de urechi cand lipsesc atat

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Micaalsa,astept filmuletul ci Iulia.Oare ai spus sau nu daca ai aflat ce e bebe mic fetita sau baietel?Cu ce nume cochetati?Cate saptamani mai ai pana la marea intalnire cu bebe ?

Ciuf,mi-era dor de scrisul tau.Sa stii ca eu te citesc cu drag.Cred ca sunt irezistibili ciufulici mici cum danseaza ei impreuna.Deci ai o mica vacanta pana incepi practica?Si la noi in cartier am auzit acum de 4 concedieri intr-o saptamana,....si precum zici ma cam ia cu spaima.Sa mai zic ca se deschide curand aproape de noi o pizerie si pe 21 de lucuri au primit 300 de rezumeuri,imi zise o vecina care vrea sa-si angajeze fiica cea mare de 18 ani.
Noi maine il sarbatorim pe tati,...care a venit de ieri la noi pentru o saptamana....si a adus si 3 prieteni de-ai lui;asa ca avem casa plina,....si....multa veselie in jur.Si sa nu uit,una dintre cele 2 musafire este fosta profa de pian,....si canta dumnezeieste la pian,nu-mi mai vine sa fac nimic decat sa o ascult.Si Rudy care nici nu se uita la pian de obicei,...acum nu se dezlipeste de el,...poate iasa ceva de aiciFug la treburi,...la gateli sa o ajut e mama care sincer e fara pret mai ales in asemenea zile,deci nu pica tot greul pe mine.Pup toti sarbatoritii si recuperez eu de luni incolo dupa ce-mi pleaca trupa

Mergi la inceput