*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (197)
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
ioana, initial am luat de la altcineva care lua de acolo...m-a apelat tipul pe mail, ca cica mi-a gasit siteul si mi-a propus colaborare, asa ca voi lua direct de la el...sper. pt ca este cel mai neserios furnizor din toata lista mea! m-a tinut 2 ore in fata depozitului, nu-mi confirma comenzile si stocurile....uffff. dar fac eu bani si-mi fac stocuri!!!
elara, hrisca o iau de la plafar, o pun seara la inmuiat in apa si dimineata o amestec cu fructe pasate, cu iaurt...noi mancam cu lamaie si miere, dar lui teo inca nu i-am dat asa...
tuchi uffff, fruntea sus! trece!
naty si teo e dansator!!! toata ziua ar dansa si topai....dansuri sportive scrie pe el!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
numeioana spune:
Offf, Lyvy, snatate multa!! Si eu sunt racita, am luat de la gradi si sper sa nu-i dau lui David, dar macar nu sunt asa rau ca tine! Am auzit la stiri ca bantuie o gripa din Australia... cine o fi trimis-o la noi??
Ce-a facut omuletul tau, Luny? A mancat prea mult iaurt?? Doarme in front?
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
lyvy spune:
Lunyyyyyyyy,ce dragutz e Mufa
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
numeioana spune:
SI se tine si de fusta mamei!! Ce m-am distrat!!
Ariel, pacat, ca are niste hainute dragute...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
ioana, de luat voi lua, insa cu masura, ca nu ma pot abtine....sunt dependenta
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
mihutza11 spune:
off.. imi pare rau de puiutzii bolnaviori! Tuchi, Ela, Bubu
Kya bv de zana mergareata!
Naty le are Iulia cu batzaiala!
Sovi ce frumos a decurs intarcatul! bv! mie mi-e frica .. dar deocamdata mai produce Fulga ..
Pucca faine bancurile!
Raluca imi pare rau ca si voi sunteti cu frichinici noaptea..
Bubu ma bucur sa te revad! ce comic e motzatul! si frumos se joaca baietii!
Vali ce falcos e Matei!
Bv David mergaret!
Lyvy imi pare rau ca esti bolnavioara! multa sanatate!
culmea cum mananca Mufy semi adormit!
cat despre nadragi asa face si Andra.. sau chiar ma ia de ambele picioare si cu capul intre picioarele mele..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
clauclau spune:
Lyvy, imi pare tara rau de viroza ta! Offff, tare nasol. Dar poti sa mai alaptezi cu atatea medicamente pe care le iei? Sa te faci repede bine si sa nu ia si Iris.
Bubu, ce bine c-ai aparut si ce pozici frumoase am vazut.
Raluca, cu mare drag iti spun cum am facut dar pe mess sau pe PM ca aici am tot zis si nu vreau sa mai plictisesc fetele.
Tuchi, da Doamne sa fie bine pana marti Surubelul scump. Dar chiar ca ai un baietel puternici si curajos care nu se smiorcaie din orice. Trebuie sa fii tare mandra de el.
Luny, dar chiar e funny Mufarinul tau. E mortal cum motaie in scaun si tu tot ii bagi mancarica in gurita.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
kitzy spune:
Elara parca tu ma intrebai de alaptat...primele 2 luni am alaptat-o plus completare si dupa-aia a disparut lapticu. Asa ca nu asta e cauza. Nici ceai nu-i dau, este cand ii mai dau apa, cateodata nici aia si pt asta tot se trezeste. Am observat ca se cam trezeste cand se intoarce de pe o parte pe alta, ii pun pernita in spate, ca daca se intoarce sa nu pice brusc pe spate si tot se trezsete, mama ei de treaba ca o sa ajung la nebuni. De fapt cred ca io-s nebuna ca mai vreau unu
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
aliceionescu spune:
Salut!
Din cauza programului de somn schimbat, a trebuit s-o culc pe fii-mea la 8. Partea buna e ca mai am un pic de timp pt mine, partea proasta e k ei noaptea i se va parea prea lunga si presimt ca ma va onora pe la 4 dimi. cu niscai bla-blauri, da-dauri...si alte alea...Asa ca scriu repede un mesaj, apoi cred ca voi incerca sa adorm, ca altfel pic din picioare, Thea e din ce in ce mai solicitanta.
Bubu, mi-a fost dor de tine!! Am printat retetele pt bebei de pe bucataras si sper sa-mi fac timp zilele astea sa postez si eu 2 retete, dar n-am avut timp sa ma inscriu (parca e cam complicat sau mi s-a parut mie?). Baietii tai sunt deliciosi si taaare cuminti si frumosi.
Cata, merci. Iar balesc pe tastatura. Imi pare rau de Sebi, imi imaginez ca te doare sufletul si ma rog sa fie bine pt voi, ceea ce va fi, asa-mi zice mie sufletul. Despre naveta...as putea sa spun multe, si pro si contra, dar dc vrei detalii, anunta-ma. Acum tu stii mai bine de ce ai nevoie si care sunt avantajele financiare, f. obositor fizic nu e ( acum as spune ca din contra), depinde cu ce vei face aceasta naveta, dar cu TIMPUL e jale de tot. Si cu 2 copii, deja se complica problema. Totusi, ai un sot care te ajuta mult cu copiii si asta e un lucru mare. Stiu ca si la voi, k si la noi, profii, e tare greu sa te "prinzi" undeva, dar odata "inradacinat", cred ca se face un mare pas inainte. Haide ca iar scriu romane...
Stela, ma ierti ca iti rasp. asa tarziu, eu acum mi-am amintit de tine. Sfatul meu ar fi sa accepti propunerea, o ai pe soacra ta care te ajuta, poate te mai intelege si seful cu Teo, se implica un pic mai mult si sotul. La ce criza e acum la noi, e lucru mare ca ti s-a oferit o marire salariala, chiar dc nu e considerabila.
Naty, 1. Iulia este absolut criminala cum danseaza. 2. In leg. cu mierea...eu i-am cumparat Theei cereale cu miere, de la Nestle. Care erau de la 8 luni in sus. Ma gandesc ca si producatorii astia de hrana pt bebelusi or sti ei ce-or sti... Zic si eu...
Kya, foarte frumos ai scris tu despre job si "meseria" de mama. Si mie mi-e tare dor sa reincep munca, imi lipsesc mult copiii, activitatile mele si chiar simt nevoia sa mai fac si altceva decat mamiceala. La toamna incep si eu sv., dar la mine e mai greu cu Thea, ca nu prea stiu cum ma voi descurca, insa sper sa fie bine. Bv. pt Sanzi-mergareatza!
Luny, cred ca am inteles, merci.Azi am avut o incercare esuata cu cus-cusul, nu k nu l-ar fi mancat Thea, ci n-am reusit sa-l fierb in timp util, asa ca am dat-o-n bara, deja fii-mea se enervase rau de tot in scaunul de masa.
Ioana, bv. pt David mergaretul!!! Si are niste bucle, frateeeeeee..... A incepu si Thea procesul de "incretire", numai k ea are parul inca scurt.
Mihuta, esti o dragutza, multumesc! Cred ca-ti place de cum vb eu cu Thea ca esti de-a mea (adica moldo):)))
Adriutzooooo, ma auzi? Azi am "comis-o" cu niste Delikat. Mi-era pofta de mancare "ca la mama acasa", unde Delikatul e la loc de frunte, asa ca am facut un pilaf...cu gust.
Zoze, tare imi pare rau k Mihai are iar febra...Offf, sa fie bine si la voi.
Cu siguranta iar uit pe cate cineva, dar scriu "din minte" (:))))), asa ca ma iertati.
A transmis de la Buzau corespondentul nostru special bla-bla bla...:)))