*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (197)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tuchi, multumesc! Sotul meu face naveta 160 km zilnic dus-intors. Eu zic ca se poate, depinde de situatie, de conditii... Daca merita de ce nu?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ioana, stiu de sotul tau! dar e sotul tau, nu tu!
Merita oare ca eu, mama de doi copii sa fac zilnic naveta??

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi...vai, n-am stiut...tin pumnii sa fie bine! din cate stiu nu te lasa in sala de operatie cu copilul...stai cu el pana ii face anestezia...

Ioana, multumesc! Si David merge singurel?

Naty, ce sa zic, eu ma relaxez total la bucatarie! o sa fac si eu coloseumul ala, ca prea il laudati

Lyvy, tu ce-ai patit?

Luny, i-am luat si eu cereale cu iaurt si fructe, dar nu se da in vant dupa ele...ma mir ca nu se ineaca deloc cu cerealele alea mici...

Eu ma bucur tare ca Stef sta aproape numai in fund la joaca, pt. ca el prefera sa stea in patru labe sau pe burta. Si a progresat si el cu asezatul singur in fundulet . Tot 6 dintzosi are.
I-am scos ceva mucisori dupa somn...dar ma bucur ca nu-i fornaie in nas si nu curg deloc. Se strang acolo doar cat doarme, sta culcat...sper sa ramana doar la faza asta si sa-i treaca repede.
Pe Vlad l-a luat socrela, i-am facut bagajelul, si il iau duminica dimineata, mergem la ziua Alexiei, prietena lui...uitasem complet de ea , dar ne-a sunat azi sa ne invite.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vreau si eu cereale mai mari (nu praf) pt David. De care luati? Fara lapte!

Cata, pai asta zic, depinde de program, de bani... Da mai multe amanunte! Si daca tot m-ai zgandarit ia de colea: http://s552.photobucket.com/albums/jj330/numeioana/?action=view¤t=M2U00136.flv Si pt Bubu too

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi depinde in ce conditii, cat e de departe,cum e cu transportul...daca as avea sofer,poate
ioana nu se vede poza,mai pune o data!
lyvy sanatate!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Ioana, cerealele astea au lapte...sunt Milupa, Cereale Iaurt si fructe. Si au niste cereale ca niste pufarine mici, rotunde si se mai inmoaie putin cand le faci, dar tot se simt bucatele.

Ce scump, e David!! e haios tare cum arunca cu jucariile din drumul lui

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Bubu, Tuchi, acuma iau Ospexim 1000 mg (cefalexina), paracetamol alternanad cu Nurofen, propolis c, vit c 1000 mg, frectii si alte chestii si nu trece , sunt pe antibiotic de 4 zile si mi s-a agravat, clar sunt rezistenta la el.

Ce puii mei sa mai iau, ca am rezistenta cam la toate!

Bubule, am inceput cu traheo-brnho-laringio- faringita, si de can iau antibiotic , am facut si sinuzita frontala si maxilara, plus ca am niste ganglioni inflamati cat China, imi curge nasul nonstop, transpir non stop, si am asa o stare de plutire

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Aoleu, Lyvy, saracuta de tine...ce sa zic, sanatate multa si sa ai grija de tine, sa te faci repede bine! pe Iris cum o feresti?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

My funny Little Man

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Si mi-e tare frica sa nu ia si Iris, ca doar tot bot in bot stam, mai ales cand alaptez, si-apoi sunt si eu inconstienta ca o tot pup, da fata inca nu are nimica si nici nu avut niciodata si doar am fost raciti si eu si randunoiul de multe ori, si ea tot cu noi doarme, offffffff........

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput