LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (178)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Multumim, Mary!

Citat:
citat din mesajul lui nemary

La multi ani Mariuca!

La multi ani Beatrice!

La multi ani Rares!

La multi ani Alexandru!

La multi ani Alexandru!

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Heey..ce de sarbatoriti astazi!
HAPPY BIRTHDAY!

BEATRICE
MARIUCA (si ILONA)
STEFANA

ALEXANDRU MIHAI
RARESELUL

Sa fiti sanatosi, mai clopotei dragi, sa cresteti mari si buni, sa fiti aparati de toate pericolele vietii si sa aduceti lumina si bucurie in viata parintilor vostri clipa de clipa!

Felicitari Alina pt. sarcina! Sa ai o sarcina lina si frumoasa pana la finele celor 40 saptamani si bebe sanatos!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mesaj nr. 1 sursa grati 11.26
DUMNEZEU SA FIE ALATURI DE TOATE FATUCILE NOASTRE CARE NASC IN ACEST MOMENT!!!!!!
mesaj nr2 sursa grati 11.37
Iry are inca dilatatie mica, contractii la 2 minute suportabile...moral de nota 10...toata lumea in sala de nasteri superdraguta...Carmilia e la dilatatie 8 asa ca se pare ca mai are putin. E bine ca-s impreuna! Doamne ajuta!

mesaj nr 3 sursa gatta 12.23
Mesaj de la Irinouka :

"Contractii la doua minute , dilatatie patru , e suportabil dar banuiesc ca greul abia urmeaza . Restul fetelor sunt gata ? In afara de Carmilia , kr naste langa mine "

mesaj nr 4 sursa gatta 12.26
Si alt mesaj de la Irinouka :
"A nascut Carmiliaaaa !"

mesaj nr 5 sursa gatta 12 38
Am vorbit acum cu Irinouka la telefon , mi-a zis ca e bine , asteapta sa iasa dr. ei din operatie ca sa-i monteze epidurala . Este in spital de aseara , au inceput contractiile pe la 22.30 , apoi au lasat-o si de dimineata au inceput iar, in urma perfuziei cu occitocina .A asistat pana acum la 2 nasteri in direct si zice ca nu e speriata ...deci cu moralul e ok , e linistita.

Despre Carmilia mi-a zis ca e ok , bebe Alex are 3620 g , s-a nascut relativ usor , Carmilia a venit azi-dimineata la spital pentru inducere si la ora 12 nascuse deja.

Cam astea sunt vestile de la Filantropia...asteptam cu nerabdare si de la Giulesti .

frontul Giulesti
sursa Elle 14.56
AVEM VESTI DE LA CREATA!!

"DILATATIE 2, COL STERS, DURERI, AM CERUT EPIDURALA CAND O FI CAZUL. FULL DE NASTERI, MUNICIPALUL TRIMITE AICI, AM STAT 3 ORE PE SCAUN IN SALA DE NASTERI. O SA MA INTROC ACOLO IN MAXIM 2 ORE SI NU AM VOIE CU MOBIL. BEINAZUTZA E DEJA LA DILATATIE 5! VA PUP PE TOATE, VA TIN LA CURENT!"

mesaj de la Miri 14.56
IRINOUKA e la 7 cm dilatatie! si are epidurala pusa! iaca... Rares e foaaaaaaaaaaaaaarte aproape, mai-mai vede muminita de la capatul tunelului! sa facem deci galerie:

goooooooooooooo Irinouka gooooooooooooooo!

beizanutza? creata? nu stim nimic nimic? ce suspans dom'le, ce suspans!

mesaj grati 15.53
acum 20minute Iry avea dilatatie maxima si se pregatea sa onoreze masa...vine Rares!!!!
Vorba Laurei, se pare ca transmisiunea din Filantropia se apropie de final...asteptam stiri din Giulesti!
Ce emotionant si frumos este!!!! Cred ca a fost super sa nasca asa cate doua...Imi vine sa plaaaannnng!!!!!

mesaj gatta 16.14
Momente palpitante la Filantropia , stimati telespectatori ...se naste multasteptatul Palugel ! Palugel si Irinouka , suntem alaturi de voi ...Irinouka , hai mama , impingeeee !

mesaj irinaL 16: 17
A NASCUT IRINOUKA!!!!Am primit acum SMS de la Carmilia, Rares s-a nascut la ora 16, are 3350g si ochii albastri. Felicitari, Irinouka, bine ai venit bb Rares!

frontul Giulesti
mesaj Laura mami de E&D 21.02
mesaj de la cretulina:

" avem o MARIUCA creata si superba! Date tehnice: ora 17.17 , 2.750 grame, 50 cm., travaliu de 2 ore cu totul, natural cu epidurala care nu a prins. Va pupam! "
mesaj Tinna 22.43
De Beinazutza nu mai stiti nimic???

mesaj danybv 22.48
Buna fetele.Am primit un mesaj DE LA CREATA :Beinazutza a nascut la 16:40,clopotel Beatrice,4000g,54cm,natural fara epidurala.Stam in acelasi salon si suntem bine amandoua.Ne-am si dus la 9 la primul alaptat.Asteptam ora 12 , sa mergem din nou.Va pupam pe toate si le uram bun venit viitorilor clopotei".Expedotor: CREATA

pt duo de Filantropia si pt duo de Giulesti! Sa fiti fericiti si la 100 de ani sa va distrati urmarind "transmisiunile" de pe cele 2 fronturi din 23.01.2008 postul Zuzici!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

si lui Ioan de Isidora pt ca a intrat in ultima luna de bebelusheala!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Gratiiii, super amintiri, iar mi-au dat lacrimile. Mi-am salvat mesajele puse in ordine. Sunt superbe! Va iubesc pe toate!

Cum au fost cele 2 fronturi... incredibil! 2 baietei si 2 fetite, 2 spitale si 4 mamici emotionate!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

De peste mari si tari... urari cu nemiluita! Multumim Matei si Cati!

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Heey..ce de sarbatoriti astazi!
HAPPY BIRTHDAY!

BEATRICE
MARIUCA (si ILONA)
STEFANA

ALEXANDRU MIHAI
RARESELUL

Sa fiti sanatosi, mai clopotei dragi, sa cresteti mari si buni, sa fiti aparati de toate pericolele vietii si sa aduceti lumina si bucurie in viata parintilor vostri clipa de clipa!

Felicitari Alina pt. sarcina! Sa ai o sarcina lina si frumoasa pana la finele celor 40 saptamani si bebe sanatos!

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Scrisesem si eu un mesaj luuung care mi-a luat vreo 20' si a venit matei si, intr-o secunda a sters tot..

Incerc sa reiau..

Gaby, dragutza..hai sa ne mobilizam si noi! Eu sunt suparata pe mine, caci de cand sunt aici m-am lasat pe o mare tanjeala! In tara era altceva..eram motivata de stilul de viata, de mediu, de prieteni..dar aici?..Vreau sa revin la silueta mea..macar la cea de dinainte de sarcina...Ca la silueta mea de 45 de kile, pe care am avut-o ani buuuuni..n-am nici cea mai vaga pretentie!

Nicole, nu fi suparata mami! Uite, daca te consoleaza cuc ceva, ziua lui Matei a fost sarbatorita asa: in week-end-ul de dinaintea zilei lui am fost la un loc de joaca cu niste amici pe care abia ii cunoscusem (deci, niste straini), loc de joaca de unde s-a si captusit Matei cu pacatosul de virus, iar de ziua lui propriu-zisa am fost la amica mea, indianca, si am "sarbatorit" noi doua cu copiii, sotul fiind la concert la Metallica, iar Matei deja bolnav, cu diaree si miorlait...Deci..fara familie, prieteni buni etc..

Elle, sanatate multa, multa finutei tale! Sa se recupereze repede..va veni si bebelusul!

Cretzule, vrem POZE de la petrecere..NEAPARAT! ookeeey?

SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

Raluca, imi pare tare rau pt. Soniuca mica ca nu prea papa..Parca Simona avusese probemuta aceasta cu Saratica si i-a dat ceva sirop sau vitamine...nu-i asa, Simona?

De cand am trecut pe lapte integral, are piticul meu o foame in el, ceva de speriat..azi dimineata a vrut sa manance nici mai mult, nici mai putin decat 360 ml lapte!
M-a vazut ca mancam o rosie, mi-a furat-o din farfurie si si-a infipt dintisorii cu pofta in ea si a inceput sa o devoreze, de abia i-a smuls-o din maini...I-am dat sa guste o cireasa..frateee..nu mai scapam de el!
Ziceti si voi! Si eu ma gandeam sa-l pun pe vitamine ca n-avea pofta de mancare, dupa boala!...

SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

Cretzule, cu cea mai mare placere! Pentru asa o frumusete de fetita...!

Laurici_D, ce faaaaci? Pe unde esti? esti busy?

SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Fetelor, va cer parerea! Doresc, de ziua mea sa ma tatuez cu numele baietilor mei, Andrei (pe incheietura mainii stangi) si David(pe cea a mainii drepte). Asta e hotarat. Problema intervine la caracterele pe care sa le aleg. Initial ma gandeam la gothic dar apoi m-a bubuit ideea de limba elfa, mai ales ca lumea n-ar sti ce inseamna tatuajele. Problema e ca alea sunt niste caractere care nu se pot scrie pe tastaura, decat eventual in paint, ori eu n-am talent la desen si sincera sa fiu nu ma astept nici de la cei care tatueaza sa fie mari "pictori". Adica ei au sablonul si il urmeaza. of! Ma puteti sfatui la caractere, ce sa aleg? Sau daca merg in continuare cu elfa, cunoasteti pe cineva care deseneaza frumos in Corel, CAD sau mai stiu eu ce alte programe exista? Ca daca am sablonul ma tatuez fara probleme!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput