Nou stil de viata (247)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Carmen,Anda ma hotarasem sa postez numai scurt la raport, dar uite ca m-ati facut sa scot capul!!! va pupicesc dulce!
Mik mi-au placut mult pozele tale, sunteti toti tare frumusei, tu parca ai fi sora copiilor, iar locurile de acolo sunt minunate!
Am vazut-o si pe Ruxandra care arata tare bine, pe Vik cu noua culoare (vik tu ai fi fost ft buna ca fotomodel, se vede ca iti place sa pozezi...imi place culoarea, dar mie mi-a placut la tine tare mult cum erai bolnda), iar la Tzuni de cate ori o vad in poze, ii admir parul!!!
in rest, sunt bine, in 2 zile am ajuns la 64.7, sper sa imi mearga bine mai departe, desi altii imi tot spun sa nu mai slabesc ca ma "ascut" prea tare, insa mi-ar place sa mai dau jos de pe solduri umpic!
Gabi si mie imi plac tare mult zambilele, in fiecare an imi cumpar...iar apropo de VS am vrut si eu sa-mi comand de la ei papuci, dar habar n-am avut ce marime, si vroiam sa stiu si ce taxe sunt, cum e cu returul, insa n-am avut timp sa studiez mai cu de-amanuntul cum se procedeaza asa ca am lasat-o balta...am sa ma uit insa odata cand am mai mult timp!
Crys ma gandesc la tine, sper ca operatia a decurs cu bine si ca revii curand!

si un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Fetelor...sint o proasta cind e vorba de barbati!!!

De vreo un an jumate conversez cu un tip pe Messenger. Tipul e din Romania, vorbeam zilnic despre orice, credeam ca este ceva special... Se pare insa ca omul sta pe mai multe site-uri de matrimoniale, unele profiluri le-a facut de curind, cu fotografii recente - care mi le-a trimis si mie... Ma simt luata de fraiera!

Ieri seara am ajuns acasa si am bagat in mine de draci! Sint si cu rusii pe cap asa ca o sa fie dezastru la raport! Aviz Tzuni si Vik :))

Of, mai Happy mai, e clar ca omul vrea sa plece din tara neaparat, nu sa se insoare. Imi pare rau, dar zau ca mai bine mergeai la gym si dadeai cu in sacul de box decat sa papi.
Stii tu vorba aia: Ce ti-e scris in frunte ti-e pus! O sa vina si ziua cand ai sa-ti gasesti 'jumatatea" .

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ruxi eu le am inguste

Gusta ce ieftini la voi!!!!!!!!!!
Da noi nici nu avem Metro

Claudia

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Claudia ma bucur ca-ai revenit. Dar de ce ai disparut de fapt?

Tzuni auzi ca se lasa cu "bataie" de gandaci, esti cu gura deschisa?

Lou mersi de explicatie, dar chiar nu stiu cum sa te-ajut. Nu am problema asta.

Anda inca n-am vazut site-ul dar merg sa studiez.

Ruxi imi plac tare mult pantofiori postati, dar sincer eu n-as mai putea merge pe-asa tocuri.

Caro multumim de noul subiect. Felicitari pentru si sa ai spor.

Meniul meu de ieri:
Ora: 8:00 – cafea cu fat free cream + o chifla cu fat free cream cheese si 5 rosiioare cherry
Ora: 10: 00 - 750 ml apa
Ora: 11: 00 – un pahar de protein shake facut cu apa si fructe de padure
Ora: 1:00 – piept de pui cu ardei rosu si salata verde + 500 ml apa
Ora: 6:00 - 410 calorii arse pe banda
Ora: 7:30 – un pahar de vin alb si 2 fursecuri

Cuba 2008

Mergi la inceput

Anda vazut, studiat, placut. Faza cu semnul pe frigider cred c-o pun si eu numai ca trebuie s-o pun pe toate dulapurile pe unde am "nazbatii" de rontait.

Maine am invitati la masa. Vreau sa fac piept de pui cu rozmarin si vin alb la cuptor si un sos de ciuperci. Ce garnitura ar merge mai bine la acest meniu? Eu m-am gandit la un pireu de cartofi dar poate puteti sa-mi dati voi niste idei mai " elegante" . Va in avans pentru sfaturi.

Gabi sa stapanesti sanatoasa zambila si sa te bucuri de ea. Ce faci cu ea dupa? O plantezi in gradina casei? Vreo veste mai noua despre baiatul nasilor?

Cuba 2008

Mergi la inceput

Lou unde ai vazut tu asta?
" M-am mirat ca de 200 calorii poti sa bei 496 ml. Cola (eu de beau niciodata dar totusi) in comparatie cu alte chestii sanatoase (kiwi, mere, lapte).. Hmmm.. Mi se pare nedrept. "

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Zuzi.... da eu nu vreau sa ma marit! Vreau numai un prieten ca altfel sint ok cu viata mea. Dar uite ca la capitolul prieten- incredere ma simt tradata... Meritam sa imi spuna ca se uita, ca isi cauta acea prietena speciala si eu nu sint aceea... Incurcata treaba!
El nu vrea sa plece din tara... E psiholog renumit cu munca buna, nu stie engleza si nu s-ar acomoda aici clar!

Mergi la inceput

Happy asta este ...Ce-ai sa faci acum? I-ai spus deja sau nu inca? Sau nici n-ai de gand sa-i spui?

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Am venit si eu de la sala...

Gusta, bun meniul . Chiar ca sunt ieftini la voi crevetii, vreau si eu .

Happy, mare grija ca unii barbatii au obiceiul sa "incurce" pe net cateva femei in acelasi timp. Cum a zis si Zuzi, ce ti-e scris in frunte ti-e pus .

Claudia, mersi. Cu slabitul te inteleg, insa la mine de exemplu soldurile o sa se duca ultimele .

Lou, deci tu ai problema opusa ca sa zic asa . Ce faci in weekend?

Aici a inceput sa ploua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

lou si tie!
Zuzi am luat numai o pauza! eu fierb taitei lati de ex, orez nu-mi prea place, adica mai rar, mai mult la mancarea chinezeasca fac, iar dupa cartofii piure nu se omoara al meu! imi mai plac si galuste de paine cu bacon in ele, da nu asa des!

ma chiuni a-l trezesc pe luca si n-am succes! la noi e vant mare si ploaie urata!

Mergi la inceput